Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pörölycápa

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A Depeche Mode-rajongó 2010.01.11 07:00:00
  And fools don't run away, you'll be followed another day... Tavaly, az Ereszd el a hajam! első részében már írtunk a módklubról, majd nem sokkal utána a DM-rajongók (amúgy korántsem sajátos) album- ill. számcím-rövidítéses zsargonjáról is esett szó egy olvasói levélnek…..
Kevés dolog van amit jobban utálunk a goánál. Persze ez nem igaz, mert sok dolog van amit utálunk, de a tetején biztos ott a goa is, mindegy. Szóval ezek a vad goások lemennek mezőre fesztiválra, és ott taposnak vagy egy hetet egy húzásra. Már jönnek a hasznos tanácsok, mint…..
pörölycápa 2008.07.26 18:48:03
"Három nap alatt az első konkrét gondolatom vasárnap délután támadt föl, mégpedig hogy másnap reggel kilenckor az ország másik végében ülök majd egy lapindító értekezleten. És ezen igencsak elcsodálkoztam: jé, az is én leszek?

És hogy milyen a Törzs? Megérne egy szociológiai elemzést. De most csak popular. Vannak a nagyon rainbow-sok, echte kopott szerelésben, rasztahajjal, rasztagyerekekkel, rasztakutyákkal, mezítláb, napbarnított testtel. De nem is az öltözékből, hanem ahogy táncolnak, abból ismerszenek meg. Bennük van a ritmus, töredezésmentesen.
Aztán ott vannak a majdnemrainbow-sok, akiket onnan lehet felismerni, hogy nem elég, vagy ál-kopott a cuccuk, továbbá, hogy ők nem érzik annyira, hogyan kell döbörögtetni a földet, pontosabban hogy milyen ritmusban. Komoly zene ez a goa, az egymásra kevert ritmusok közül nem mindenkinek sikerül megtalálnia azt az Alapot, ami az összhangzást adja, de ha megvan, akkor benne vagy a Törzsben, akkor a föld szívével egyszerre lüktetsz.
Araki egyik kedvence én-nélküli állapotbanVisszatérve, vannak még a Nem vagyok rainbow-s, csak idekeveredtem-típusok, akiket meg onnan lehet felismerni, hogy diszkószerelésben vannak, és csak addig tart a lendületük, míg az eki hat, aztán ha kiment, csak állnak bambán a templom szélén, és nézik, hogy ez meg micsoda. Ők nem tudják, hogy a táncmeditációtól olyan transzba jutsz, amilyenre egyik drog se képes.

A tánc az, amivel legkönnyebben eljuthatsz az én-nélküliség állapotába. A Most!-ba."

bázki.
van még onnan ahonnan ez jött.

ozora.nolblog.hu/?post_id=14387
Annyi minden történik egy kis közösségben, hát még egy nagyban! Heti vicces: - Fideszke- Próbálj meg vele szemezni- Itt is- Magyar Pornó Színház- My father and me RÉGI JÁTÉKOS, ÚJ KÉP!!!- Fletó fiatalon megállóban- Rossz kutyus- Mire készül?- Anyám- Sokan megkérdezik mi…..
pörölycápa 2008.03.16 18:05:13
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
 Az egyik büki hotel vezetője tett feljelentést a minap a rendőrségen, mert a hosszú hétvégék egyikén egy négyfős csapat 260 ezer forintos számlát hátra hagyva angolosan távozott. A csalók utáni nyomozás a bejelentőlapra írt név alapján indult meg, az egyik helyi rendőr…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
pörölycápa 2007.08.23 19:16:32
beol.hu/index.php?apps=cikk_hozza&cikk=90223
ha a békés megyei onlájn ezen balhéjával foglalkozó cikke nem is a legérdemlegesebb, azért a hozzászólások mókásak :----D ott a "a rokkerek büdösek!" "énse itéllek el tégedet mert más a stylusod, tese itéljél el engem!" kaliberű hangnem dívik, kimondottan szórakoztató. [a gothosdi még csak fel se merül.]
Aki már járt akár a közelében is bármilyen gimnáziumnak vagy felsőoktatási intézménynek, az pontosan tudja, hogy az egyes szakterületek felé orientálódó fiatalokkal kapcsolatos sztereotípiák legnagyobb része igaz. A bölcsészkaron tényleg sok a tarisznyás, a jogászok…..
Ezen a csodálatos héten az alábbi linkecskéket és linkocskákat gyűjtögettük össze nektek. Böngésszétek mindet sok szeretettel, és szórakozzatok közben remekül!- Isten hozott a Rejsziklubban!- A Legszebb Ossianos Zászlónak már 650 ismerőse van- Egyszer használt? Bontatlan??…..
Mindenkinek van kedvenc irodalmi műfaja. Van, aki a verseket szereti, van, aki a családregényeket, és aztán ott van a Subba egészen különleges ízlése. A mi kedvenceink ugyanis a gyerekeknek szóló, feltűnően ostoba felnőttek által írt, oktató-nevelő szándékú tanmesék.Ezeken…..