Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NutElla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este a harcról mesélek nektek (Anya, félelmetesen olvasd a levelet!), mert úgy látom, hogy nagyon érdekel titeket: mindig ütitek-vágjátok egymást, amikor meg nem, akkor sírtok az sok ütés-vágás miatt.1. KategorizálásKategória: CsaládiAlkategória: TanácsStílus:…..
Névnapod alkalmából sokszor csókollak, és nézd el nekem, hogy csak így levélen keresztül teszem, de most átengedtem magam a gyásznak, és próbálom feldolgozni a csapást, ami szerelmes lelkemet érte.1. KategorizálásKategória: SzerelmesAlkategória: EseményStílus:…..
Amikor először hallottam a falakon keresztül, hogy kirakod a híd alá, mert ez nem család, akkor egyetértettem, utána pedig megkönnyebbültem. Később sajnos rájöttem, hogy ez csak a rendszeres műsor része. 1. KategorizálásKategória: KözösségiAlkategória: RendreutasításStílus:…..
Róma Olaszország fővárosa, és egyben itt van a Vatikán is, ahol a Pápa lakik. Ennyi most elég földrajzi és történelmi háttérnek, nem akarlak benneteket túlterhelni az áradó információval.1. KategorizálásKategória: CsaládiAlkategória: TudományosStílus: A buta…..