Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robigo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég tré volt a helyzet a garázsban, mert mivel nem volt rendes aljzata (csak egy törmelékrétegen zúzottkő-réteg), gond volt a párával. A kocsim olajszűrője pl az olajcsere-periódusok között eltelt idő alatt teljesen rozsdás lett. Ez meg ugye nem jó az autóknak, ezért tenni kellett ellene. Azt…..
Lesz házunk Terasztető 2018.08.25 21:28:56
Minden úgy kezdődött, hogy rendeltünk faanyagot a közeli fatelepről, aminek a mennyiségét előtte kiszámoltam. Ez elég lassan akart megjönni, ami miatt eléggé elhúzódott a terasztető elkészülése. Kb. 2 hete van kész. A faanyag, amit kihoztak, elég hányadékul nézett ki, hiába volt legyalulva.…..
Lesz házunk Egy kis önszopatás 2020.07.12 17:46:34
Ugye mindenki emlékszik, hogy volt az a nagy ötletem, hogy 2 db földbe ásott IBC tartályba gyűjtöm az esővizet? Na ez nem vált be. Kb 1,5 éve megszüntettem úgy, hogy már nem folyt bele semmi, és a maradék ck-lapokkal letakart teteje csak itt rondálkodott az udvarban. Mivel üresen álltak, a talajvíz…..
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
robigo 2019.11.21 10:30:04
@Katharine Clifton: Hozzám jössz feleségül?
ZITEX DORKO vs. Nike 2013.05.29 23:33:27
Egy ideje megszállott futó lettem. Majdnem mindennap megyek futni, amit sajnos a térdem is megérez. Pár éve vettem egy Adidas futó cipőt, de azt hiszem most itt az ideje a váltásnak. Elkezdtem utána nézni egy-két fazonnak és márkának, akkor akadtam a DORKO rózsaszín-neon zöld csodájára. Fel is…..