Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eye scream

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajnali 03:55, telefon csipog. Levonszolom fonnyadt porhüvelyemet a nappaliba és bekapcsolom a TV-t azzal a céllal, hogy már a kávéfőzés közben meglegyen a szükséges és elégséges háttérzaj. Hopp, már megy a felvezető kör? Na, kávét már csak a két futam között…..
eye scream 2012.11.18 11:48:56
Belgiumban is szeretnek tuningolni. Tudnak ilyet is, olyat is. Ez inkább ilyen lett. Amolyan ralis figura akarna lenni. A felni még tetszik is. Azt a szárnyat felapplikálni nem lehetett kis munka. Egy kicsit sorjás még. Ne felejtsétek, tart még a játékunk, holnap éjfélig…..
eye scream 2012.11.13 08:26:39
Karotta nem mert elmenni Winklerrel a reptérre, ami érthető, hiszen annak idején közösen borzongtak a Viper csapnivalóan durva és kezelhetetlen viselkedésén. Csaknem tíz év kellett ahhoz, hogy behegedjenek a sebek, de most a michigani tulok kapott még egy esélyt. Illetve annak harmadik…..
eye scream 2012.05.23 19:58:48
Azt mondják a szakértők, a magyar tévés piac a némethez hasonlóan működik, ami ott megy, az nálunk is siker, lásd még Cobra 11, Barátok közt és így tovább. Erre bazírozva döntött úgy az RTL, hogy nálunk is elindít egy amatőrszerplős antológiasorozatot A gyanú…..
eye scream 2012.05.08 21:04:35
@cicamaca: Nem mondtam, hogy boldogtalanok vagytok, csak a saját példámból kiindulva megjegyeztem, hogy boldogabbak lehetnétek talán. Távol áll tőlem, hogy lenézzem a TV nézőket, érezvén a gúnyt szavaidon, csak megosztottam a véleményemet, és mertem tanácsolni egy alternatívát. Üdv!
2012. március 9. - Hétvégén indul a 2012-es FIA Túraautó Világbajnokság (WTCC), amelynek ismét lesz hazai résztvevője, Michelisz Norbert, Európa Kupa-győztes és többszörös magyar bajnok autóversenyző személyében. A Zengő Motorsport csapatot az idei szezonban a MOL támogatja,…..
eye scream 2012.03.09 20:11:19
@DDD3: Csak nem Baumgartner Zsoltikára gondolsz?
Állítólag a dzsesszes szónak a szlengben kiváló, nagyon jó a jelentése. Biztosan így van, de én a 35 év alatti korosztálytól még nem hallottam. Az idősebbek pedig attól, hogy használták, nem tűntek sem jobb fejnek, sem lazábbnak. De megtértem, mégis lehet ilyen jelentése a…..
A New Jersey-i Bloodmasters-brigád az, amelyik lényegében tesz mindenre. Leszarják a sztereotípiákat, a tömeg véleményét és a maguk szórakozásával törődnek. A fenti kép sokat mond legfrissebb videójukról: a végletekig nyers, őrült és egyszerű, ugyanakkor maximálisan…..
Melyik a szebb zene, Csajkovszkij csodás zongorafutamai vagy egy kihegyezett bokszer dübörgése? Nehéz döntés, de úgy tűnik, a kettő nem zárja ki egymást, sőt, pár másodpercre csodásan össze is illenek. Giorgio Oppici hangulatosan ragadja meg a gépek, a műhelyek és a motorosok…..
eye scream 2012.01.03 15:36:34
Ezen a hétvégén nem csak zrc és B. Capelluti álma látszik beteljesülni, ugyanis az én álmaim közül is megvalósulhatott egy: WRC-ben ülhettem! Ja, és ráadásul menet közben! Na, azért ne szaladjunk ennyire előre!  A történet a hét elején (egészen pontosan hétfőn)…..
TComment Annyira nem is ronda 2011.11.26 08:01:00
Az új Civic első képeit látva felsírtak a kisdedek, szívrohamhullám söpört végig az intenzív osztályon, egész internetes közösségek vakultak meg. Teljesen feleslegesen, hiszen láss csodát: annyira nem is csúnya. ..
Vajon miről beszélgetnek a szelepek egy Ford V8-ban? Milyen volt az élet a márkaszervízben laptop nélkül? Tudta, hogy a Ford V8 dugattyúi amúgy kötéltáncosok? Ezekre a fontos kérdésekre ad választ az alábbi videó. Kihagyhatatlan!  ..
Belsőség Ezzel akartak befosatni? 2011.10.09 06:00:00
Barátságos hotel, nemde? Süvít a szél a hűvös hotelszoba ablakán. Kinézek - vízszintesen esik az eső. Nem kopog, csak perceg az üvegen, annyira apró szemű. Messzebbre fókuszálok: előtűnik pár birka a ködben, a lovakon esőkabát. Mit keresek én itt Albionban, a skót határtól…..
1461 nap alatt sok minden változott. A színes dobozok mára javarészt színes képkeretek lettek, öregebbek lettünk négy évvel, egy-két gyerekből tini lett, tinédzserekből felnőttek, tovább olvadtak a jéghegyek és Kiszel Tündét kárpótolta Fluor Tomi. Eljött az idő, hogy…..
Az optikai tuning nem rossz dolog, sőt, igazán szórakoztató tud lenni, amikor lelkes ízlésficamosok szörnyeket kreálnak. Most azonban zavarban vagyok, hisz ezekről magam sem tudom eldönteni, hogy jó-vagy rossz. A múltkor írtam a moped-átépítésekről, amelyek arról szólnak, hogy…..
eye scream 2011.09.21 17:04:53
Belsőség Nesze, Mondeó! 2011.09.02 07:00:00
Ez nem egy Aston Martin? Ja, vagy azt már eladták! Mivel a rengeteg program mellett volt hat-hét órányi üresjárat, elugrottunk a közeli műszaki múzeumba, a helyi sajtós Petra szervezett nekünk egy fullextrás Transitot, amihez hasonlót ritkán látni. Nagy élmény volt. Mai…..
eye scream 2011.09.02 12:49:31
@Jankove: Ja,pont, mint egy hisztis picsa,akivel elhitetik,hogy ő a világ közepe, ő meg van olyan ostoba, hogy el is hiszi, és elszáll magától.

Kár, hogy elolvastam a cikket.
Ilyen hozzáállással a főnököm úgy kirúgna, mint a szart!

Okuljatok TC a kommentekből!
Sajnos idehaza kötelezően választani kell hozzá egy matricát. Mi leszel? Büdös gengszter vagy cionista hazaáruló? Mai cikkünk blogposztja...
Merthogy a rendszám szerint itt van, nem Kínában, még csak nem is az oroszoknál, ráadásul rögtön egy GTI. De valahogy túlságosan ismerős ez az autó. Az a maszk, azok a fényszórók... Hát persze! Előző BMW 5-ösről vannak a lámpák, a hűtőrács pedig, ha jól sejtem, egy Golf 5…..
eye scream 2011.07.29 20:15:17
A másik tanulság szintén nem új keletű: nem szabad a legolcsóbbat választani. Ha ráálltunk egy típusra, ami zárójelben megjegyezve nem a legbölcsebb magatartás, a legolcsóbb és legdrágább példányokat általában meg sem érdemes nézni. A nyomott árnak mindig oka van, a…..
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
Próbálták és próbálják majd százan átlépni, talán a stopper is mást mutat majd néhanapján, de ha a kialszanak majd a lámpák és elkezdődik a film, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem a nézőtéren ülünk majd. Mert a 911-es nem vetít, a 911-essel mi vagyunk a szereplők.…..
eye scream 2011.07.15 15:27:22
Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés. Mai cikkünk blogposztja...
Robogó Méhszar az ülésen 2011.04.12 12:36:00
A Kymco-t sokan a nem túl hízelgő szar kínai gyártó kategóriába sorolják, de ez nem teljesen fedi a valóságot. Egyrészt mert a Kymco tajvani. Másrészt pedig mert a Kymco Downtown 300i  lett a motorcycle.com szerint 2010 legjobb robogója. Kymco 300i A Kymco People azonban csak…..
eye scream 2011.04.12 14:48:41
  A helyzet, hogy fáradhatatlanul keresem a tehetségeket. És sokszor nem a hiperlátvány alatt titkolózik egy autóőrület, hanem bizony be kell lesni a géptérbe. Ott lakhat a titok, az őserő. Egy kisebb kupac ilyen autóra, épített turbók kicsi Mekkájára leltem egy…..
eye scream 2011.03.26 14:07:44
Kicsit már kezd a fejem ketté állni mert a kiállítók rágerjedtek a Tuningshow-ra és aki teheti már küldi a decibeleket, úgy összevissza, ahogy szokták.De persze ez hozzátartozik, mint ahogy a cicis-görlicék is, van felhozatal, de talán még érdekesebb, hogy autókból is szépen…..
eye scream 2011.03.25 16:09:21