Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darkbull

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Aranypart - 1x01 2011.08.23 06:38:00
Itt a magyar Jersey Shore, a tapló reality, vagy szürreality (nem az én találmányom, de fasza) műfaj non plus ultrájának hazai kiadása, ami akkor és csakis akkor lehet sikeres, ha a casting jól sikerült - a képek alapján nem rossz a felhozatal, a gyökérségmérő kilendült pár beállításnál, de az igazi…..
Felvirradt a nagy nap. Korán keltem, kimentem a Ringre. Reggel 8-kor már két sorban araszoltak az autók, és már a második parkolót nyitották meg a rendezők, mert az első addigra fullon volt. Pedig a műsor csak 9-kor és "csak" warm up-pal kezdődött. A nézők pedig egyre…..
No meg persze sokkal inkább a beállítások keresgélése. Ma délután kettőkor egy félórás teszt volt a program része a Hungaroringen.   Norbié volt a legjobb idő (1:57.551), amikor is Robert Dahlgren a Volvo C30-cal meglepetésre futott egy 1:57.396 kört. Lehet, hogy…..
darkbull 2011.06.04 15:47:00
@B. Capelluti: Végülis ugyanazt mondjuk, csak a fontosabb serpenyőről vitázunk. Azon meg kár, mert nem mi döntünk az esőről. DTM-en esős időmérő volt ma az A1-Ringen, talán ideér holnapra, de jó lenne, ha nem.
Norbi előtt van 2 BMW (Villa, Coronel), őket kell verni.

OScee: jegy úgy tudom van, a többi passz. Sztem bevihetsz bármit, ez nem válogatott focimeccs.
darkbull 2011.06.04 12:27:50
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
Belsőség Kanyarban halni meg 2011.02.02 06:00:00
Sose tudhatod, mikor és ki jön szemben a kanyarban, de joggal remélheted, hogy nem akar megölni. Elvégre szabály is van rá, hogy mindenki a saját oldalán közlekedjen. A kanyartrollok tojnak erre, szándékosan vagy tudatlanul, de orosz ruletted játszanak. Az életeddel. Vélemények az…..
Mi látható a képen? Na jó, az Angélát még felismerjük, de mi lóg a vállán. Na az a valami a nyeremény. Az első tippünk hogy lombfúvó-tok. Ezzel többen is vitatkoztunk. A második tipp már nekem is szimpatikusabb: csónakmotor-tok. De minek vágna az ember a hóna alá egy…..