Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gammahím

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog A szotyielnök 2011.08.22 10:31:00
  „A hatalmi ágakhoz mindig kötődnöm kell, elismerni a tevékenységüket és adott esetben meglátogatnom őket” (Schmitt Pál az MTV-nek)   Mi úgy szocializálódtunk, hogy egy közjogi méltóságnak, egy köztársasági elnöki tisztségnek kijár a tisztelet.…..
Cipő és óra: a gazdagság kvázi-csalhatatlan mutatói Cipő és óra: ezt a kettőt figyelik a hazai - és jó eséllyel a nemzetközi - pénzeszsák-vadász nők, amikor prédát keresnek maguknak. Nem számít az, milyen autóból szállsz ki, milyen ruha van rajtad, hogyan adod elő magad,…..
Gammahím 2011.08.21 21:28:36
@minja konka: abba teszed a csillivilli órádat, amikor betipegsz az óceánba'
Év videója, leborulok! :DDDD  via..
  Félelem és reszketés az Appalache-hegységben: ijesztő zajok és titokzatos eltűnések bolygatják fel egy eldugott iparvároska hétköznapjait 1979-ben. A nyomok egy katasztrofális vonatbalesethez vezetnek, amit véletlenül felvett egy Super 8-as kamerával amatőr zombifilmet…..
 J. Krisztus, ács foglalkozású, 33 éves názáreti lakos egy 12 tagú társasággal együtt a Jeruzsálem külterületén található ismert pihenő- és szórakozóhelyen, a Gecsemáné Kertben vacsorázott. A társaság tagjai a későbbi vádlott tanítványainak tartották magukat,…..
Nemrég az LMP Vörösmarty téri tüntetését fikázva fejtette ki álláspontját az alkotmányozásról a Fidesz független blogközössége, a Mandiner. Véleményük alulról rezonál a Fidesz felvilágosult abszolutista gondolatfoszlányaira, amelyek a párt kisnemesi hűbérrendszerében…..
Mindannyiunknak vannak családtagjai vagy barátai és szomszédai, akik "bedőlnek" a rasszista beszédmódnak.   Ritoók Emma (1867-1945) kéziratos naplóját, és a két világháború közötti időszak pszicho-históriai tanulságait Kozma György elemzi. „Ritoók Emma a jobboldali…..
Varánusz Kettőtől nyolc évig 2011.02.21 15:06:00
Sikerült ismét nagy fogást produkálnia a Pintér 'Két Hét' Sándor vaskezével irányított rendőrségnek:"Több mint háromszáz tételből álló fegyvergyűjteményt foglalt le a rendőrség a Salgótarjánhoz közeli Homokterenyén." Hihetetlen nagy fogás, főleg ha…..
Ha azt mondjuk, hogy a görög sajtó nem volt teljesen elégedett a tegnapelőtti játékkal, akkor finomak és nőiesek voltunk. Úgy tűnik, hogy megrepedezett a talapzat Rehakles szobra alatt. Bűncselekmény, szégyen, fájdalom, csakhogy egy pár jelzőt említsünk a riportokból - teljes…..
Reckl Amál blogja Féltestvérek 2010.05.09 15:22:34
2004. december 5-én nemmel szavaztam. Elérkezett az idő, hogy elmondjam, miért.Nem a határontúliakkal szembeni ellenszenvem miatt. Semmi különöset nem érzek a nem Magyarországon élő magyar emberek iránt, ahogy belföldiek sem egy halmaz.A legendás 23 millió román sem rémisztett…..
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
A protestáns lelkészek nagy része házas, mégis jóval gyakoribb náluk a pedofília, mint a katolikusoknál. Nem a cölibátus eltörlése vagy a még „toleránsabb” politika a megfelelő válasz: éppen ellenkezőleg! (Fotó: Gary Rivett/ABC News) A Vatikán botrányoktól…..
BUKSZ Hős született a BKV-nál 2009.09.03 15:55:00
Ilyen szerintem nincs is, és csak hallucinálom, hogy a BKV teljes kommunikációs csapata áll egy pofonfa alatt, bámul felfelé és fogcsikorgatva rázza, csak rázza, csak rázza, amíg a nyakába nem szakad az egész. Mint amikor a Die Hard 3.-ban John McClane kiáll egy „I Hate…..
Egy héttel a finálé előtt a Lost egy olyan király, figyelemfelkeltős epizóddal jelentkezett, amilyennel csak kell az évad ezen szakaszában, lásd még Fringe eheti része. Kaptunk válaszokat, magyarázatot egy rakás dologra és persze újabb kérdéseket, illetve a táblán a figurák a…..
Kaja, pia: Az elején rögtön a hátsó szobába tolakodtam, már öreg rókaként szaglásztam a falat nézegetve. Először a nénit láttam meg, amint a szalvétával letakart tányérokról sós rudacskát lopott, de nyitva még csak egy bor volt, amiből még neki sem volt arca önteni, ezért…..
A köztévé olyan egy finom lelkű primadonna, hogy este kilenckor nem beszél csúnyán, nehogy elrontsa a közélet iránt érdeklődő 12 éven felüli fiatalokat. A la Carte-ban tilos kimondani a Gecy és a szar szavakat annak kapcsán, hogy Tomcat és csuklyás polgártársai kulturált módon…..
A Tarka Magyar 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tüntetésének ígérkezik. 100.000 embert várnak az Erzsébet tér környékére. Óriásinak, felemelőnek,és felszabadítónak ígérkezik. Ha sikeres lesz, az akár komoly változásokat is indukálhat a politikában. Fontos…..
Szegénység blog Állásinterjún 2008.09.26 07:00:00
Employee kérdezte, milyenek az állásinterjús tapasztalataim. Egy kivétellel nagyon kellemes élményeim vannak. Bár meg kell jegyeznem, hogy kicsit meglep, hogy nagyon kevés helyen kérdezik meg, hogy kérek-e egy pohár vizet, pláne kevés helyen segítik fel a kabátomat, de gondolom,…..
Na, szökünk. Ott hagytuk abba, hogy Link teljesítette a feladatát, és az agya mellet a Sonát is teljes sötétségbe borította, Lecseró és Tíbeg pedig éppen a börtön udvarán éktelenkedő lyukat fedő deszkákat emelik fel, hogy elinduljanak a kerítés és azon túl a szabaccság…..
Ismét Ned gyermekkorába repülünk vissza. A kis Nedtől, miután anyja kihullik a gondoskodó mamik és nejek sorából, szabadulni vágyik apja, ezért egy bentlakásos iskolába küldi. Érted jövök – hazudja, majd csókot lehel az arcára, és eltűnik a semmiben. A bentlakásos…..
Gammahím 2008.09.18 10:21:28