Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emlős

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brit tudósok tollából sok mindent olvastunk már, tudományos és áltudományos cikkek sora valóságos mémmé változtatta őket. Egy friss hírben viszont más színben tűnnek fel, mert egy csoportjuk elhatározta, hogy előáll, és még a rabságot is vállalja, ha a kormányt csak ezzel a módszerrel tudják…..
emlős 2018.12.07 23:09:02
@midnightcoder2: Biztos benne, hogy a környezetvédők nélkül tisztább lenne a bolygó?
Elkérte és megkapta az Európai Bizottságtól a Levegő Munkacsoport azokat a leveleket, amelyeket a Bizottság és Magyarország küldött egymásnak az elmúlt hét évben a tervezett budapesti dugódíjjal kapcsolatban. A levelezés jó áttekintést ad arról, mit (nem) tett az ügyben a kormány és a Fővárosi…..
emlős 2018.07.24 23:57:29
Nem értem miért fáj többeknek az úthasználati díj.
Az autóutak használata, a városi parkolók kérdése tipikus példája a "közlegelők tragédiájának".
Vagy csak én vagyok szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy ha építünk mondjuk 100 ezer P+R parkolót (amihez nyilván be kell szedni némi adót), pár négyzetkilométert leaszfaltozva a város szélén, aminek hatására tovább növekszik a városi hősziget, ami miatt még többen költöznének ki az zöldebb agglomerációba, még többet autózva jobb lesz nekünk?
Sose volt autóm, de őszintén szólva, ha elautóznék a városhatárig, és nem lenne dugó (mert mindenki leteszi a városszéli P+R-ben), akkor én röhögve bekocsikáznék, a sok balek meg sétálhatna a tömegközlekedési eszköz megállójáig...
Néhányakkal ellentétben nem gondolom, hogy az használ autót, akinek nélkülözhetetlen, hanem aki autós az arra optimalizálja az életét, pl. kiköltözik az agglomerációba, olyan munkahelyet választ magának, olyan iskolát a gyerekeihez, ami autóval még megéri neki, de gyalog, vagy tömegközlekedéssel eszébe se jutna.
Nem értem, miért egy fenntarthatatlan (lég-, zajszennyező, energiapazarló) tevékenységet kellene támogatnia az államnak (pl. parkolóépítéssel). Szerintem logikusabb lenne arra fókuszálni, hogy ne akarjon mindenki Bp-en kívül a vonzáskörzetben élni, de Bp-en dolgozni. (Aki meg mégis ragaszkodik ehhez az fizesse a költségeit.)
emlős 2018.07.25 09:32:53
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Gondolom azért teszed le az autót, mert így a praktikus számodra. Én tényleg bunkón bejönnék, ha nincs dugó (és a célpontban is meg tudom oldani a parkolást, de lehet csak én nem szeretek átszállni.)
emlős 2018.07.25 09:35:56
@nu pagagyí: Teljesen egyetértek veled, a pesti se csinálhasson dugót vidéken (bár ott inkább a zaj lehet probléma...). Ostobaság csak a fővárosra kialakítani egy km, szennyezés, forgalmi igény, stb. alapú útdíjat. Természetesen az egész országot érdemes lefedni vele. Köszi a kiegészítést!
Igen, kipróbáltam.Már régen érdekelt a konkurencia.   Pár hete regisztráltam egy társkeresőre nőként, mert kíváncsi voltam, hogy valójában milyenek vagyunk mi férfiak.Egy hölgy ismerősöm azt mondta egyszer, hogy a férfiak nem hiszik el, hogy a nő azt keresi, amit leírt,…..
emlős 2014.02.22 18:53:06
@ogreblog: Hogy ebben az esetben igazad van. Itt meg tudom érteni a pasit is, mert ő érezheti úgy (szíve joga) hogy ő nem olyan mint a többi, dohányos, ...elvált, elhízott, messze lakó...
De ebben az esetben nekem az is tök normális, ha a leány nem méltatja válaszra az illetőt. Nem az ilyen esetekről beszéltem.
emlős 2014.02.23 11:44:16
@Before: Sajna volt szerencsém kipróbálni bár közvetlenül csak férfioldalról vannak tapasztalataim, de viszonylag sok lánnyal összebarátkoztam, akiktől azért hallottam, hogy nem fenékig tejfel.
Illetve, ha egy nő szerintem, fektethetne egy minimális energiát, abba, hogy szelektálja a neki írókat. (Mondjuk ez tényleg álomvilág, ahogy a jelenlévő férfiak 90% is mondjuk úgy másként szocializált, a nőknél sem jobb az arány, így bármit is elvárni...)
Ha nem tesz fel képet, akkor a dekorációt keresők nagy része kiesik, ha beírja a hirdetésébe, hogy csak annak válaszol, aki ...; az is teljesen érthető és elfogadható, így az összes sablonlevéltől "kötelezettségétől" megszabadul.
Mondjuk tudom, hogy a nők túlnyomó részének (egészének?) fontos, hogy külső paramétereit dicsérjék, és én vagyok a különc, hogy azt első körben negligálom.
emlős 2014.02.23 11:59:40
@Tomcika: Az adatlapra reagálnék. Kipróbáltam pár társkeresőt, számomra is meglepő módon ott volt a számomra értékelhető emberek aránya a legmagasabb, ahol gyakorlatilag nem volt adatlap. Számomra úgy tűnik kategóriákat ikszelgetni egy, vagy azt leírni, hogy "Írj, hogy megismerj", vagy "..." vagy valami hasonló egy majom is tud. Ahol nincs adatlap ott nagyobb az igénye az értelmesebbeknek néhány saját mondatot is leírni, ami ezerszer többet mond, egy adatlapnál. Aki nem ad meg magáról olyan információkat, ami alapján lenne közös pont, azok vlsz. nem engem keresnek.
8ker Választópolgárok kérték 2014.02.19 16:50:46
Nyakunkon a választás, ilyenkor minden megoldódik nagyon hamar. Félelmetesen gyorsan. Szinte hihetetlen. Ezért is gondoltam arra, hogy segítve a kerület vezetését, adjunk pár tippet, mit és hol kellene még jobbítani -  kevés pénzből hangulatjavító intézkedések, és a haza…..
A kormány benyújtotta az Alaptörvény ötödik módosításával összefüggő törvénymódosításokat. A korrupció elleni küzdelem szempontjából ezúttal arra a rendelkezésre figyelünk, aminek köszönhetően a jelenlegi kormánytöbbség által megválasztott alkotmánybírák akkor is…..
emlős 2013.11.05 20:27:36
@barli: pálinkafőzde, vagy el is lehet menni...