Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misc

89 bejegyzést írt és 1224 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A téli menetrendváltástól nem repül az Air France Budapestre saját neve alatt, az útvonalat átadja leánycégének, amelyet persze nem akart félfapadosnak nevezni, inkább kitalálta, hogy új generációs legyen. Igazi kényszer szülte megoldásból akarnak kihozni valamit. Az Air France kénytelen volt…..
Már nem csak a prémium Mastercard-bankkártyával rendelkezők mehetnek be a budapesti reptér indulási oldalán található, szem-szájnak ingere váróba, hanem a Wizz-hitelkártya tulajdonosok is. Habzsi-dőzsi a bádogkarám előtt, egyszerre menő és morbid. Majdnem az lett a poszt címe, hogy ingyen…..
Néhány évvel ezelőtt a norvég állami televízió szeretett volna indítani egy olcsó websorozatot, amin keresztül el tudják érni az a 20 év alatti korosztályt, ami egyre inkább telefont, tabletet és számítógépet nyomkod ahelyett, hogy a tévét nézne. Nem is költöttek rá túl…..
misc 2017.01.04 11:53:39
@LandroHun: a linkelt cikk szerint a gond a tulzott alkoholfogyasztas. nekem mondjuk nem tunt fel... A brit Skins pl sokkal durvabb.
Melegedő Meleg helyzet Erdélyben 2016.11.14 00:07:04
Melegnek lenni Magyarországon sem móka és kacagás, viszont minél inkább távolodunk Európa boldogabbik felétől, a helyzet csak tovább súlyosbodik. Szomszédunkban, Romániában a homoszexuálisok megítélése sokkal rosszabb. Egy korábbi felmérés szerint a leggyűlöltebb kisebbségek “versenyében”, a melegek…..
Ahogy arról előző cikkünkben beszámoltunk, megjelent A homoszexualitás megelőzése - Útmutató szülőknek című könyv, mely olyannyira felcsigázta érdeklődésünket, hogy nyomban meg is vásároltuk az egyik katolikus könyvesboltban. Akit érdekel, mi is az a szellemi háttér, amiből ez a kötet…..
Melegedő Mindent a melegszexről! 2016.10.17 00:03:13
Felhívásunkra temérdek kérdés érkezett a melegek szokásaival, világlátásával, mindennapjaival kapcsolatban. Előző cikkünkből sokat megválaszoltunk közülük, így már csak egy dolog maradt, amiről még nem beszéltünk: a szex! Ki, mit, hova, hogyan, hányszor? Tabuk nélkül! Nem is szaporítanám tovább a…..
Szeptembertől 4 eurós extra kiadással számolhat minden Ryanair-utas, aki 12 év alatti gyerekkel utazik. Számukra ugyanis kötelező lesz az ülőhelyválasztás, amiért a szülőnek fizetnie kell, a gyerekeknek ingyenes. Pitiáner lehúzás, vagy logikus és érthető intézkedés? Talán mindkettő. A bejelentés…..
misc 2016.08.01 18:06:34
@jackman: eredetileg arra gondoltam, hogy betelt, de valoszinutlen, hogy augusztus minden egyes napjan pont a kozepso jarat teljen be, pont szeptember 1-ig...

@Fillér B. Gusztáv: kosz, ez lesz a megoldas.
Jóérzésű ember csakis sajnálattal gondolhat a háború elől menekülő tömegekre. A szíreknek nincs más választásuk, minthogy elindulnak Európa felé. Aki Szíriában marad, azt bármikor kivégezheti egy légitámadás, egy eltévedt tüzérségi lövedék vagy a háború egyéb…..
Amikor az y generáció tagjaként szembetaláljuk magunkat egy hasonló ábrával, intenzív rémülettel fixírozzuk az évtizedről évtizedre meredeken felfelé szökő görbét. Nem túl nehéz kitotózni: Magyarországon, nem túl jó demográfiai folyamataink és siralmas hosszútávú…..
misc 2015.07.28 19:50:55
@tommybravo: nehezen ertheto a grafikon, de az a lenyeg hogy a szazad vegere a 62 ev felettiek szama 80%-a lesz a 15-62 ev kozottiek szamanak. Magyarul a 15-62 evesek csak egy kicsit lesznek tobben mint a 62 ev felettiek. Ami eleg ijeszto de azert nem olyan rossz mintha a 62 ev felettiek alkotnak a tarsadalom 80%-at...
Aki esetleg angolul is kíváncsi a gondolataimra, azt szeretettel várjuk a miscfinance.wordpress.com oldalon...
Meleg filmek G.B.F. (2013) 2015.01.25 19:52:39
Mint a Mean Girls, meleg fókusszal. Sokan azt mondják rá, hogy idegesítő tini-trash, de szerintem 21. századi popklasszikus, tele olyan megnyilvánulásokkal, amiket később idézni kell.   A teljes lista, legjobbtól legrosszabbig: http://www.imdb.com/list/ls073946626/ ..
Nem vagyok megfelelően szakképzett, hogy Almodóvar zsenialitásáról írjak, de a profi kritikusok is nagyjából egyetértenek, hogy ez a legjobb filmje. Nem igazán meleg film, inkább a (cisz- és transzgender) nőkről és az anyákról szól, de úgy, ahogy egy meleg férfi látja őket.…..
Semmiképpen ne nézd meg ezt a filmet.  Vassili, az öregedő párizsi prostituált összejön fiatalabb kollégájával és emellett egy barátnője kisfiát is szárnya alá veszi. Igazán idilli, azt leszámítva, hogy emellett hobbiszinten szadista sorozatgyilkos is. A film ennek amúgy…..
Meleg filmek Sascha (2010) 2015.01.25 18:59:50
VÉGRE EGY NÉZHETŐ NÉMET MELEG FILM! Azért túl sokra nem kell számítani, de Sascha és családjának története egész szórakoztató. Vlado, az édesapa lélekben még Montenegróban él, hiába van már 20 éve Kölnben. Fiai pedig már inkább németek. Ráadásul Sascha beleszeret a…..
Miscellaneous Európa bajban van 2014.11.27 00:08:09
Európa óriási bajban van. Az eurózóna gazdasága 2008 óta immár harmadszor a recesszió szélén áll. Németország gazdasága a 3. negyedévben 0.1%-os növekedést produkált. Franciaországban szintén stagnál a gazdaság és legújabban 2017-re ígérik, hogy a költségvetési hiányt…..
Atzél Mária írása Van az úgy, hogy az ember nem választ: megtörténnek vele dolgok. Engem nem érdekelt, mit él át egy olyan ember, aki rádöbben arra, hogy azonos nemű emberbe szeretett bele. De kétszer is akaratlan tanúja lettem. Két, teljesen átlagos emberről van szó.…..
Is It Racist to Date Only People of Your Own Race? Rasszizmus-e, ha csak a saját fajtáddal randizol? – teszi fel a kérdést Reihan Salam a Slate-en. A válasza tömören: „igen”. Magyarán: randizz a haladás szolgálatában! Tegyünk egy-két gondolatkísérletet a felvetés kapcsán!…..
Meleg filmek Tom At the Farm (2013) 2014.03.24 23:59:44
Kócos hajú szőke srác furcsa szado-mazo játékot játszik egy brutális medvével. Xavier Dolan filmje, akit még a szintén felejthető J'ai tué ma mère (Megöltem anyámat) filmből ismerhetünk. Domina/szolga-fétisisztáknak esetleg elmegy. Szerintem feleslegesen erőszakos,…..
Meleg filmek Pedro (2008) 2014.03.24 22:42:26
Pedro kisgyerekként költözött családja egyik felével Kubából Miamiba, miután a castroi rendszer szabályai miatt 4 bátyjának Kubában kellett maradnia... 13 éves volt, amikor édesanyját elvitte a rák... 17 évesen tudta meg, hogy HIV+... 22 évesen halt meg. Nagyon szomorú…..
Tamás egy londoni munkára kapott évi 60 ezer fontos fizetéssel ajánlatot. A dilemmája a kérdésben felvázolt „elfogadjam-e?", amire persze az ember első reakciója, hogy „naná!". Ugyanakkor a poszt végére kicsit jobban belelátunk a szempontjaiba és talán a válasz sem lesz ilyen…..
Kalifornia, azon belül is Los Angeles Európából nézve az álmok világa. Közelebbről azonban már egészen más a kép, legalábbis a mai poszt szerzője számára, aki több mint 3 évnyi budapesti élet után nemrégiben költözött vissza a családjával az Egyesült Államokba. A…..
Jobbegyenes A wannabe emigráns 2013.09.23 13:07:10
Sajnos szinte mindnyájunknak vannak olyan rokonai, vagy barátai, akik a reménytelennek ítélt hazai gazdasági helyzet miatt nálunk szerencsésebb országokban kénytelenek szerencsét próbálni. Ők, azok, akik akár napi 10-12 órát is güriznek, és zsíros kenyéren élnek, hogy egyszer,…..
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Film egy középkorú fehér dél-afrikai férfi beteg lelkéről.  Elméletben komoly filozófiai üzenetet küld a film (ne bálványozzunk a fiatalságot és a szépséget, mert annak rossz vége lesz, vagy valami ilyesmi), de nekem egy durva jelenet ütésén kívül más nem jött…..