Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csirió

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmi kétség afelől, hogy lefogyni és fitté válni csodálatos teljesítmény. Hónapok és évek hosszú küzdelme után, majd egy nap felkelsz és elégedetten nézel a tükörbe, csodásan érzed magad a bőrödben és eddig nem látott teljesítményre leszel képes. Elérted a kitűzött…..
csirió 2015.06.22 10:06:11
Óriási divat (és üzlet) világszerte a plaeo-diéta, ami megoldást kínál a civilizációs betegségekre, elhízásra és rengeteg egyéb problémára, mindössze azt követeli meg a követőitől, hogy táplálkozzanak úgy, mint egy ősember.  De mennyire megalapozottak a…..
Azt hittem lesül a bőr a képemről! Most mi van? Kevés volt a pénz? Vagy mi? Lehet, hogy anyósom oda sem adta? Mikor kijöttünk letámadtam. Anyuka odaadta azt a kurva pénzt? Állítja, hogy igen.Nem tudom, most mi van, úgy néztek ránk mint a véres rongyra, várakoztattak feleslegesen,…..
csirió 2012.09.05 21:21:58
@Farkasokkal táncoló:
szia, ne válaszolj, ha indiszkrét a kérdés: hogy vagy???
csirió 2012.09.06 23:15:38
@Farkasokkal táncoló: köszönöm a tájékoztatást - nem jó hírek :(
de annyira megörültem, amikor láttam a hozzászólásod, örültem, hogy itt vagy, hogy VAGY... ismeretlenül is aggódtam már.
lemondó vagy, beletörődő, de értelek. és bízom a csodában. vigyázz magadra!
Vastagbőr Az előzetes IMF-lista 2012.01.06 16:50:00
A Figyelő birtokába került az IMF-jelentése, ami az IMF január 18-i igazgatósági ülésére készült, és tartalmazza, hogy miket kér az IMF Magyarországtól. Előzetesen, ez még változhat, persze. A jelentést a napokban juttatták el a kormányhoz, a magyar fél még…..
Sajnos, hiú vagyok. Két éve azonban nagyon durván ráfizettem a hiúságomra. Biciklisbaleset következtében megnyúlt jobboldali, felső szemhéjam miatt mentem erre a klinikára, az idősebbik plasztikai sebészhez. Ő, a koromra hivatkozva – 50 fölötti vagyok – rábeszélt egy…..
Sziasztok!   Nem tudom, kihez kellene fordulnom, de hátha ti tudtok mondani valami érdemlegeset. Ott kezdeném, hogy már közel egy éve dolgozok egy kisebb ingatlanos cégnél, diploma szerzés után ez volt az első állás amire visszahívtak interjúra, és mivel a pénz nagyon kellett,…..
csirió 2011.01.30 00:53:45
nem olvastam még végig a kommenteket, mert egyszerűen kiakadtam ennyi tapló hozzászólástól. rotoxistól főleg, aki ugye orvos, ha jól rémlik a praxisról...

és igen, azért akadtam ki, mert én autoimmun pajzsmirigy-beteg vagyok, alulműködő. már nem vagyok kövér, még túlsúlyos se, de ez kemény 2 és fél évembe került. a szülés után alakult ki, 4 (négy!) hónap alatt híztam 20 (húsz) kilót. 58 kilóval estem teherbe (168 centisen), szülés után közvetlenül 63 kilót mutatott a mérleg, majd csak híztam, híztam, miközben nagyon odafigyeltem az étkezésemre, mert le akartam adni azt az 5 kilót - hiú vagyok, na :) éheztetni nem akartam magam, hiszen szoptattam. de nem fogytam, csak dagadtam. mire eljutottam orvoshoz, már 83 kiló voltam, és akkora volt a nyakam, h én még olyat nem láttam.

kiderült, 130 (!)a tsh-m (max. érték 4 körüli). megkaptam a gyógyszerem, szedtem is, ugyanúgy diétaztam, mint addig, napi szinten sportoltam, és csak mostanra sikerült lefogynom. de még most sem vagyok az induló súlyomnál, még mindig van rajtam 4 kg plusz napi 150 mikrogramm l-thyroxinnal.

a kövérségnek(?) köszönhetően inzulinrezisztenciám is lett, szóval arra is szedem a gyógyszert, tartom a cukrosdiétát, mégis gyötrelmesen nehéz volt ennyire is lefogyni.

bocs, h hosszú lett, csak azért írtam le ilyen részletesen, mert rohadtul kiábrándító, h egyeseknek fogalmuk sincs, mi ez a betegség. jelzem, élethosszig tartó gyógyszerszedéssel jár annak, akinek az autoimmun változata (hashimoto) van.
Valamiért ezek a történetek mindig engem találnak meg: ez itt megint nem a viccesnek szánt leadek gyümölcsöző terepe, sajnos egy olyan történet következik, ahol rémálomszerű kapcsolatban öngyilkos lett a fiú. A lány pedig azóta sem érez semmit. Sziasztok! Az a múltkori poszt…..
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..
Mr. Phe, a volt elítélt osztotta meg velünk a börtönben megélt élményeit, ahol mindegy, ha már jogerősen elítéltek, vagy csak előzetesbe kerültél, egyformán szívsz, igaz, előzetesben még munkát sem vállalhatsz. Lefizetett fegyőrök, kivételezett rabok, kokózó…..
csirió 2006.08.18 22:19:48
Néhány napja olvastam el Mr. Phe mindkét blogját együltő helyemben. Néhányszor jól el is sírtam magam, úgyhogy reggel fél hatkor végeztem, de még utána se tudtam elaludni egy darabig... Érintett voltam, a testvérem volt bent a sütőben 4 évvel ezelőtt, több mint egy évig ELŐZETESBEN (aztán még 10 hónapot tényleges ítélettel), mindezt kábítószerrel (marihuána) való visszaélés és terjesztés gyanúja miatt (persze rá akarták kenni a bűnszövetkezetben elkövetettet is). Pedig nem terjesztő volt, csak fogyasztó - viszont mivel nem adott el a sajátjából, amit otthon tartott, ketten - mikor ők megdőltek egy razziánál - a testvérem nevét mondták be a rendőröknek. Hát, ennyi is elég volt akkor, remélem, mára ez változott. Mert csak megerősíteni tudom a Mr.Phe által leírtakat - s nemcsak a testvérem által elmeséltekből. Akkoriban újságíróként dolgoztam, s pont az első bűntényesek illetve az előzetesben tartottak - itt is taglalt - borzasztó körülményei arra indítottak, h írjak erről egy nagyobb lélegzetű cikket, egy srác történetén át bemutatva a "mindenkinek ott a téglája a falban"-jelenséget. Annyi levelet egyszerre a cikk megjelenése után még életemben nem kaptam (pedig mindig is nagy levélíró voltam)!!! És tudjátok, mi volt az érdekes? A levélírók közül senki nem az ártatlanságát hangoztatta, csupán csak reflektált az áldatlan állapotokra. A cikk kapcsán megkérdeztem ügyvédet, akartam az országos börtönparancsnokot is, persze őt nem tudtam megszólaltatni... De megtudtam, h van ám börtönkódex, csak nagy ívben tesznek rá. Pedig ott elvileg megfogalmazzák (többek közt), h első bűntényest nem teszünk többszörös visszaesők közé...

Amit én az alatt a majdnem két év alatt átéltem, nem kívánom senkinek! Mert kint is szörnyen fájdalmas. Főleg úgy, h nagyon sok információm volt már arról, mi is zajlik a falakon túl... Láttam a beszélőn az arcán a már sárguló bevérzések nyomát, és alig bírtam visszafojtani a sírásom, a dühöm. Könyörgött, h nehogy elbőgjem magam, mert akkor ő se bírja. Azt tudtam, h a testét megvédi, de én a lelkét féltettem, nehogy azt megtörjék.

Bocsánat, ha hosszú voltam.