Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheAnswer3

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Naivan azt gondoltuk, hogy jó ötlet volt három fehér külföldinek a Los Angeles-i gettó szélén rihegve-röhögve bandukolni a buszmegálló felé.” Így kezdődik Péter (nem kis fordulatokat tartogató) története. A kép illusztráció..
TheAnswer3 2021.01.03 18:55:44
@gabors: Koszi az infot, remelem eljutok oda egyszer a kozeljovoben. A valosag az, hogy ez a poszt egy tobb mint 10 evvel ezelotti ut visszaemlekezesekent irodott. Huzamosabb ideig, vagy eletvitel szeruen sosem tartozkodtam az Egyesult Allamokban. A sors fura fintora, hogy egyreszt par evvel ezelott New York-ban is megfordultam es eszembe sem jutott az Alcatrazt a kornyeken keresni, amikor elhajokaztunk a Szabadsag szobor fele. Szoval ez most szamomra is kicsit rejtely targyat kepezi, honnan jott ez a furcsa fals sugallat. A masik dolog pedig, hogy epp tegnap ertekeztem az egyik csaladtagommal, es meg voltam lepodve, hogy olyan orszagos hirportalok mint az Index vagy az Origo megengedhetnek maguknak olyat, hogy kiemelt cikkek cimeiben vagy bevezetojeben ordito helyesirasi hibak vannak. En sokszor az ilyeneket mar el sem olvasom, mert annyira szedett-vedettnek hat az egesz. Erre tessek, en meg nekifutasbol tevedek par ezer kilometert a bevezetomben...
   A ketogén diéta egy viszonylag könnyű, mégis nagyon jól működő étrend, igazi életmódváltás azoknak, akik elszánják magukat: szeretnék elérni a vágyott alakot, a kívánt testsúlyt. Ráadásul az adagokkal sem kell különösebben fukarkodnod. A lényeg, hogy addig egyél, ameddig  már érzed nem vagy…..
TheAnswer3 2020.10.27 23:03:39
@szaboedit: Nem kedves Edit. A hatekony sulycsokkenes kulcsa az, hogy kevesebb kaloriat vigyel be, mint amennyit felhasznalsz. Ez szimpla Termodinamika, meg csak nem is atomfizika. A fentebb felsorolt etelek egyike masika hihetetlen tulzo adag. Ugyan mar ki eszik meg fel kilo csirket, vagy epp egy egesz grillcsirket... Edes mindegy milyen felkapott dietat huzol ra, a kaloria kaloria marad. Epphogy az adagok fogjak meghatarozni a tartos fogyast. Az adagok pedig szigoruan szemelyre szabottak. Ennel fogva ennek a cikknek nem sok ertelme van.
Mennyire tűnnek el a barátságok külföldre költözve? A kérdés alighanem minden határátkelő életében előbb vagy utóbb megjelenik, a válasz pedig néha egészen fájdalmas is lehet. A távolság, az időeltolódás, az eltérő hétköznapok, a más benyomások mind rajta hagyják nyomukat a kapcsolatainkon...