Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gash

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden filmet beválogattunk a top 10-be, ami elérhető az Index Indafilm oldalán, és amit olvasóink legtöbben kattintottak az elmúlt évben. Önök szerették Árpa Attila vígjátékát, egy focis drámát, két Szigetfilmet, de az első 10-be bekerült egy Esterházy-adaptáció és egy leszbikusokról készült…..
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
Vagy kulturális témának, esetleg művészetnek, de az már rohadt morbid lenne. Nem mindig elég kulcsszavakra szűrni, és úgy bepakolni a híreket, ugye?  ..
gash 2014.01.28 19:28:40
Öt lefejezett test lebegett a napokban egy szaúdi város felett. Az illegális bevándorlókat ijesztgetik.  Szaúd- Arábia gyakran megmutatta már, nem kispályás, ha a büntetés-végrehajtás kreativitásáról van szó. A napokban Jizan városában öt jemeni állampolgárt fejeztek…..
Biztosan ti is megfigyeltétek már, hogy szinte minden tizedik embernél Louis Vuitton replika táskát látni az utcán, plázákban. Rengeteg a hamisítvány, főleg a kínai piacos verziók, de ezeket könnyen kiszúrhatjuk, ha egy kicsit utánajárunk, hogy hogyan is néznek ki valójában ezek…..
Kedves Szarháziak turulban született népem! Itt állok előttetek kialvatlanságtól felpüffedt arccal és fenyőmikisre bőgött szemekkel! Mi a büdöskurvaélet fene történt veletek, ti hálátlan semmirekellők? Hová tűnt a hit, az erő és a belém vetett bizalom? Hová  lettek a…..
Tegnap este publikáltam egy posztot, amiben leírtam az RTL Klub Híradó Couchsurfing riportjáról szerzett forgatási élményemet. A posztban eredetileg közzétettem egy beszélgetést, ami az operatőr és közöttem zajlott az autóban útban a CS party felé. A dialógusunk alatt szóba…..
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
gash 2012.10.01 16:58:49
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
Angolul értőknek nagyon érdemes! ..
Véletlenül, illetve valahogyan kikerült a netre egy videó, amin a Viasat3 két reality műsorának is meglehetősen megosztó személyiségeként aposztrofált Szandra egy barátnője (Éden Levi csaja)…..
„Átküldött 5 sablon mondatot, amiket a női magazinokban lehet olvasni, épp hogy csak Müller Péter idézet nem volt köztük” – egy lidérces virtuális nő rémisztgette mai posztolónkat. A lány fel van háborodva, hogy a srác nem jelöli őt vissza, annak ellenére, hogy…..
gash 2011.07.26 14:36:06
Az nem egy nagy állítás, hogy a vásárlási listák élére került a OS X 10.7-es a Mac App Store-ban: szétreklámozták, mindenki várta, ráadásul 24 euró, azaz körülbelül 6,5 ezer forint egy operációs rendszerért viccesen alacsony ár.Főleg, ha az ilyen jól sikerült: az amerikai…..
Nu, nem nagyon maradt már betöltetlen új poszt a Trónok harca második évadára (biztos megkapja a Clash of Kings alcímet), tegnap három fontos szereplő nevét jelentette be a produkció. Stannis Baratheon alakítója az angol Stephen Dillane lesz (első képünk), akit főleg mozifilmekből…..
gash 2011.07.21 10:53:57
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az elmúlt hónapokban dolgozta ki az úgynevezett klasszifikációs ajánlás-tervezetét. Ne ijesszen meg senkit az elnevezés, hiszen az nem takar mást, mint a műsorszámok korhatár-besorolására vonatkozó…..
Küldte: xany ..
gash 2011.07.18 16:10:45
Kedden két embert tartóztatott le az angol rendőrség, amiért valószínűleg azt tervezték, hogy megölik Joss Stone-t. A 30 és 33 éves férfiakat az énekesnő háza mellett találták meg, vágóeszközökkel, kötéllel és hullazsákkal a birtokukban. "Kedden reggel vitték be…..
gash 2011.06.16 20:48:55
Gyönyörű hangja van, és nagyon aranyos csaj
youtu.be/TBH8o8XXnVM
Örülök, hogy elkapták a két idiótát...
 - Nincs fejlesztés az egész mint egy cigánytelep - mondja Mustafa a siófoki gyros-os közvetlen környezetéről, miközben egy nagy éttermet üzemeltet sok alkalmazottal, több mint tíz éve. A síró ember úgy gondolja, hogy a kormány magukra hagyta őket. A városban kevés szerinte…..
gash 2011.05.24 19:38:45
Énvezettem? Az e-book nem könyv 2011.05.22 14:30:00
Dvorak egyik legutóbbi bejegyzése sarkallt megint írásra. Az Amazon sajtóközleménye szerint ezen évtől több e-book-ot adnak el majd, mint tényleges, papír alapú könyvet. Ez az új elektronikus könyvolvasóknak (e-reader-ekenek) köszönhető, s a fejlődés, vagyis a papíralapú…..
gash 2011.05.22 20:56:44
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..
Tisztelt MT! Azért fordulok önökhöz, mert egy elég lehetelten helyzetbe kerültem a munkahelyemen. Pontosabban a volt munkahelyemen, ugyanis már elbocsájtottak, de amilyen körülmények között, az nem emberi. Egy éjjel nappal nyitva tartó boltban voltam pénztáros. Napi 14 órát…..
hogyvolt VV4 - 4x122 és 4x123 2011.04.19 15:00:00
Reszkető kezekkel nyúlok a billentyűzethez, fél füllel hallottam valamit arról, hogy jártak anno azok, akik rossz híreket hoztak, mégis le kell írnom, Olivér visszaköltözött a Villába. Fejet hajtok Isten (és a király) akarata előtt és emelt fővel viselem a nép haragját. Na most…..
IDDQD Hétvégi játékcsaj: Lucy 2011.04.17 11:30:00
Eheti játékcsajunk, az Assassin's Creed sorozat Lucy Stillmanje jó példa arra, hogy egy háttérfigura a későbbiekben hogyan kaphat fontos szerepet. (Vigyázat, innentől spoilerek jönnek!) Az első játékban Lucy még csak az Abstergo vállalatnál dolgozó asszisztens volt, aki az Animus…..
gash 2011.04.17 13:55:50