Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hejamester

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illat: fűszeres citrus Hab: kevés, puha Szín: világos  Nem tülekednek az amerikai búzák a boltok polcain, sőt lassan a minőségiek sem. Egy amerikaira emlékszem, a Maltmanéra.  Hozzá képest az Őrült Tudósoké kapott egy hidegkomlózást ráadásként. Egy vakteszten nehéz lenne rájönni, hogy ez egy…..
sörfigyelő Borsodi Hoppy updated 2020.03.20 16:55:44
Illat: finoman, üdén, frissen komlós, még talán egy kis akácmézet is beleérzek Hab: rugalmas, foltokban tapadó Szín: nagyon szép, minőséget sugalló arany    A Borsodi megtáltosodhatott, mert ez már egy igen jó sör, hazai viszonylatban mindenképp. Nem vagyok benne biztos, hogy a Soproni Hoplager-e…..
hejamester 2020.03.20 17:04:50
 Mennyiségileg egy igen komoly sörakcióval kedveskedik a tavasz elején az Auchan. A kínálat jobbára a szokásos, aki újabb cseh, vagy német söröket vár, az csalatkozik. Ami miatt azonban valóban csalódást okoz, hogy ezek az árak 10-15%-kal magasabbak a tavalyihoz képest. Őszintén megvallva, nem látom…..
sörfigyelő Edelmeister Pilsener 2020.02.25 20:39:39
Illat: savanykás-édes, tipikus Van Pur Hab: meglepően gyorsan apad Szín: narancsos arany  Az Edelmeister IPA és schwarzbier egész jóra sikerült, de a pilsnernél csak a szokásosat hozta a lengyel gyártó. A kissé édes maláta, a semmilyen komló és az enyhe savanykásság jellemzi. Ez most az a…..
sörfigyelő Edelmeister Strong 2020.02.11 21:36:21
Illat: Semmi. Talán állott pocsolya Hab: Erős sörhöz képest mennyiségileg jó, színe törtfehér Szín: Halvány borostyánbarna Rákerestem a Kőbambira, hogy az hány pontot kapott, mert erre annál mindenképpen kevesebbet akartam adni. Mondom ezt kőbányaiként úgy, hogy nálam a Kőbányai a sör…..
sörfigyelő Tsingtao Stout 2020.01.19 19:35:45
Ez már nem az a nejlonzacskóba kimért helyi Borsodi, mint ami a blog kabalaképévé vált. Elképesztő, hogy akár 5 év alatt hová jutottak a Huawei telefonok. Na azért ez a stout még nem tart itt, de jelentős mérföldkő, hogy a Tsingtao új terméke már egészen iható, a csavarja nélkül távolról sem lenne…..
Kevés olyan műfajpárosítás van a filmiparban, ami papíron kevésbé passzol egymáshoz, mint a horror és a komédia. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy a kihívás ellenére minden évben van legalább egy-két rendező, aki sikerrel veszi az akadályt, így csak-csak kiszolgálja Hollywood ennek a szűk…..
sörfigyelő Edelmeister IPA 2019.08.16 15:55:12
Illat: lengyelesen savanykás, IPA beütéssel Hab: apad Szín: óarany  Az egyik legjobb Van Pur gyártmány. Azonban, mint IPA, csak a minimálisan elvárhatót hozza. A maga nemében egyedi módon, sem az angol édes, sem az amerikai citrusos IPA-ra nem emlékeztet igazán. Nem túl sűrű, de azért van benne…..
 Ki gondolta volna, hogy így a nyár végefelé is lesz egy újabb Auchan akció? Szinte minden van benne, talán csak a belga vonal lett kissé elhanyagolva. A Konrad alap prémium söre, melyet a Tesco sárga-piros dobozban árul, itt arany-piros. Remélem ennek nem csak a színe más, mert a másik gyengébb…..
sörfigyelő Cseh Sörfeszt 2019.06.21 12:22:08
 Menetrendszerűen érkezik idén is a Cseh Sörfesztivál, igaz most nincsen megfelelő focis esemény mellé, a Copa America azért nem egy EB, vagy VB. Azonban három sörös ok így is adja magát. Egyrészt a cseh sörök nagy száma miatt a végigkóstolás projekt egyértelmű kihívás, több éves komoly munka.  Aki…..
sörfigyelő Legenda RedX 2019.04.14 20:12:10
Illat: enyhén gyümölcsös Hab: sűrű, lágy világosdrapp Szín: zavaros narancssárga  Nekünk is van vörös IPA sörünk és ténylegesen megvan benne mindkét jellemző. Az enyhe vörös-véres íz mellé még enyhébben az IPA felvillanyozó karaktere társul. Leginkább karamell és gyümölcsösség érezhető. A többi…..
sörfigyelő Legenda Vörös Csepel 2019.03.26 18:40:54
Illat: enyhén vöröses Hab: lágy, sűrű Szín: pirosas-narancs  Kis türelem kellett hozzá, de aztán hozta az egész korrekt vörös sör átlagot. Viszonylag telt kortyérzet, de a vörös jelleg lehetne több is. Ivósörnek jó volt, de kérdéses, hogy a Dreher Red Ale jelentette kihívást képes lesz-e…..
 A LIDL szokásához híven angol napokat tart, amiben ír termékek is vannak. Hát nem tudom az írek ehhez mit szólnának, de bizonyára Oliver Cromwell like this! Tehát elővették a már ismert The Crafty Brewing Company Irish Stout és Irish Red Ale söreit és hozzácsaptak még másik négy ismertebb márkát.…..
Kilenc évad után lelép Andrew Lincoln, azaz az abszolút főszereplő Rick Grimes a Walking Deadből, jelentette be teljesen biztosként tálalva az információt a Collider - de persze azért benne lehet a pakliban, hogy valójában még meg lehet győzni a színészt egy magasabb gázsival. De ha Lincoln tényleg…..
sörfigyelő Hazafi 2017.12.08 10:37:06
Illat: gyümölcsös Hab: sűrű, kemény Szín: borostyán  Az APA sörök jellemző malátás édességét sikeresen kerülte el úgy, hogy a másik végletet az IPA irányba történő elhajlást is megúszta. A minőségi és kellő mennyiségű alapanyagok és a gondos gyártásellenőrzés alapozza meg ennek a átlag feletti…..
sörfigyelő Lidl belga akció 2017.10.19 12:57:29
 Újabb belga akció a Lidlben, igaz most semmi újdonság nem lesz az eddigiekhez képest. Voltaképpen a szokásos akciós árakat láthatjuk. Ezeket a söröket általában a hiperekben beszerezhetjük bármikor. Az első lapról a Duvel a blog ajánlata.  A Deliriumért sok az a 699 Ft, a dobozba kár betenni a…..
sörfigyelő Affligem világos 2017.03.27 12:08:55
Illat: telt, fűszeres Hab: szép és rugalmas Szín: borostyánba hajló   Pillanatnyilag a legolcsóbb belga apátsági sör a hazai hipermarketekben. A Heineken ezzel próbál visszavágni a Lefféért InBev-nek. Ízre hozza amit várunk egy belga sörtől, sokrétű, telt és a mélyebb malátás, valamint a magasabb…..
Danialves kolléga értekezését az általam olvasott könyvből készült forgatókönyvről itt találjátok. Sok szépet és jót hallottam Josh Malerman első regényéről, persze csak olyan értelemben, ahogy egy kegyetlenséggel teli, iszonyú feszült, és sokszor brutális poszt-apokaliptikus horrortörténetről…..
Ma éjjel rendezik meg az Egyesült Államok egyik legnagyobb sporteseményét, a Super Bowlt, amelyben a két jelenleg legjobb formában lévő gárda csap össze az Amerikai Futball legnagyobb értékű trófeájáért. Az esemény a tengerentúlon már régóta ünnepszámba megy, azonban…..
hejamester 2014.02.05 08:58:05
@Razzul: Ilyen hozzászólással és ennyi ésszel, maradj nyugodtan az európai focinál.