Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizsla_barat

0 bejegyzést írt és 1049 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk kérdések hosszú sorát teszi fel a levele végén, teljes joggal. Az OTP ügyfeleként a babaváró hitel felvételéhez, időpontra érkezett családjával a fiók elé, ahol már 20-30 ember ácsorgott, maximum fél méterre egymástól. Messzebb senki nem mert menni, nehogy lemaradjon a bejutás…..
via GIPHY Olvasónk alaposan dokumentálta a szervizelési (várakozási, szarakodási, időhúzási) folyamatot, úgyhogy nagyon szép kerek történet született arról, hogyan nem csinál senki semmit a mosógépével heteken át. A pontosan ismert fogyasztói jogokat, azaz hogy a szerviznek törekedni kell ugye a 15…..
Olvasónk karácsonyi ajándéknak szánt okosórája sehogy sem bírta a strapát. Hamar lemerült, akárhogy is próbálkoztak a használatával. Az ünnepek miatt nem sikerült az elállási időn belül visszavinni, az üzlet pedig nagyon szabálykövető, nem is vették vissza, úgyhogy megkezdődött a garanciális javítás…..
vizsla_barat 2020.01.23 17:56:51
@a fekete krindusz: he? veszel egy ujat,azt megtartod majd a regit vissza az uj dobozaba es kesz.
vizsla_barat 2020.01.23 18:02:48
@a fekete krindusz: miert ne?
via GIPHY Vannak aprónak tűnő problémák, amik eltörpülni látszanak a globális felmelegedés, a környezeti katasztrófák, vagy a rozsdás metrókocsik mellett, de valójában érdemes odafigyelni rájuk. Ezek a kis gondok ugyanis néha nagy kérdéseket feszegetnek. Itt van például Judit és Bref története.…..
vizsla_barat 2020.01.10 21:13:13
@borso: fejlettebb orszagban nem egy "talcara" szarsz hanem bele a vizbe. Tudom,tudom,visszacsapodas meg ugye magyar ember szereti a szarat analizalgatni, ezt mar Fabry is megenekelte,de szoval nalunk nincs ilyen problema...
vizsla_barat 2020.01.14 19:53:04
@btprg: nekem legalabb van mit elmosogatni.
Zoltán telefonszáma megváltozott, ám erről hiába tájékoztatta az ügyfélszolgálatot, az akciós mosógép első kiszállításának lehetőségéről így sajnos lemaradt. És a helyzet később sem lett jobb, rettenetes ügyfélkezelés, kétszer kifizetett ár, mosógép meg sehol. Történetünk kezdetén egy lelkét…..
vizsla_barat 2019.12.11 15:01:09
@huncut_kata: a fejlett nyugaton ez ugy megy,hogy $19.99-ert adnak egy kisteherautot es viheted isten hirevel.
Attila nagyon megörült, amikor ilyen áron ilyen teljesítményű fúróra bukkant, ám az öröme csak addig tartott, amíg fúrni nem kezdett vele. A pontos mérés pedig egész mást mutatott, mit amiért ő fizetett. Rákerestünk a gyártóra és szinte semmit sem találtunk, ami mondjuk ezek után nem…..
vizsla_barat 2019.12.09 14:08:50
@Leadfoot: nem gyartjak,osszeszerelik.
via GIPHY Ági szerint ez csak egy apróság, de egy fehér megrendelést feketében teljesíteni pont nem kicsi különbség. Sajnos a fogyasztóvédelmi jogok érvényesítéséhez ideg is kell, de mindenkinek javasoljuk, hogy vegyen egy nagy levegőt és először is mehet írásban a panasz, aztán meg jöhet a…..
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
vizsla_barat 2019.10.24 22:55:55
@Katharine Clifton: pedig PEX-el gyerekjatek...
Olvasónkat óriási bajban van, miután egy furcsa fordulattal az autókölcsönzés után közel egymilliós mínuszba került a számlája. Az a számla, amin nincs is hitelkeret. Nem értik, mi történhetett, de a bank nem tud mit tenni: újabb utazást, ügyvéd fogadását és kölcsönt javasol.  Kedves Homár! Az…..
vizsla_barat 2019.10.16 19:19:50
@Lesből Támadó Szárítókötél: a hitelkartyan megreklamalod a charge-ot es addig nem kell kifizetni mig dontes nem szuletik
dehogynem de akkor is van penzed az elsodleges folyoszamlan a masodikert meg hadd veszekedjen a bank...erted mar mekkora lama ez a posztollyo?
"Azért, hogy mások ne járhassanak úgy, mint mi"- ajánlotta figyelmünk József félresikeredett családi nyaralásuk történetét, mely egy tunéziai all inclusive hetet jelentett az észak-afrikai országokba kifejezetten rutinos utaztatónak számító Kartago Tours szervezésében. A fotókkal gazdagon…..
vizsla_barat 2019.10.16 18:27:44
@VokAkiVok: okos tudatos vasarlo, csak 30-40 evvel vagy lemaradva de sebaj, nem miattad dolnek jobbra balra az utazasi irodak.
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
vizsla_barat 2019.09.23 13:58:15
@juhaszvik1: mi az az utanvet? Amugy szerintem Szajer uj noje lehet,irnia kellett gyorsan egy uj kotmanyt.
Szakszervizes, ügyfélszolgálatos, eladó: mindenkinek megvan a saját véleménye Lilláék hűtőajtó-szigeteléséről. A cserélhető, ám mégsem cserélhető szigetelés eközben nem tudja, mit is csináljon. Az élet tele van bizonytalanságokkal. A mi kis történetünk egy költözéssel és a hozzá ajándékba kapott…..
vizsla_barat 2019.09.09 20:41:01
@Shazy: de miert? Mert keptelen levakarni a ragasztot? Keptelen utana jarni hogy milyen vegyszerrel lehet pl? A szerviz se okosabb hidd el mint a YT.
vizsla_barat 2019.09.09 23:47:28
@datam: hívj karosszéria lakatost. Vagy vidd el az ajtót neki.
Gergely tudatos fogyasztó és nem hagyja magát, ám a szálláshely és a Bónusz Brigád egymásra mutogatnak. Hogy lesz ebből romantikus hétvége? Történt hogy feleségemmel a házassági évfordulónkra készültünk, amikor is nagyon megörültem egy remek BónuszBrigádos ajánlatnak. Kapcsolatunk hajnalán első…..
Attilláék nagy útra készültek, mindent jól kitaláltak, és még itthonról, a Wizzair oldalán béreltek autót Los Angeles-be az AVIS-nál. Végül egy igazi ügyfélszolgálatos bénázásba botlottak, ráadásul május óta nem is reagálnak az utólag is benyújtott panaszra. Jó sokat buktak a sztorin, aztán…..
A KFC legutóbb az új rizses csirkéjével került be hozzánk, akkor az derült ki, hogy azért teljesen más a képen a termék fotója, mert: "A termékfotók esetében szeretnénk jól megmutatni a terméket, hogy a menütáblánkról a sor végéről is jól látható legyen. Ezért emeljük ki a tartalmát." Tehát ők nem…..
vizsla_barat 2019.07.20 17:51:11
@molyos1: nem sok. Indiai kollégák hívják lincsnek a Skype T.
vizsla_barat 2019.07.20 18:29:47
@élhetetlen: neked még mindig be lehet adni hogy meetingen bármiféle döntést lehet hozni? Dog & pony show. Amihez dolgozni kell az már rég kész van. A főnökök reszelik a Fost.
vizsla_barat 2019.07.20 19:27:36
@élhetetlen: pedig csak egy custom gomb kellett volna. Pénz lölönek. Kész is. Ehhez kell 3 év?
  N. már nagyon várta, hogy a magyar közvetítő cégen keresztül talált animátori munkába belekezdhessen, ám Görögországban a második nekifutásra is olyan állapotok és feltételek várták, amikkel ő nem tudott kiegyezni.  Koszos, lerobbant, látványosan magára hagyott szellemszállások és vállvonogatás.…..
Levente a kánikula közepén szerette volna magával vinni az ebéd mellett megmaradt ásványvizét, ám azt nem vihette ki a Vakvarjúból. Nem tűnik nagy dolognak, de ha már kifizette, ha már szomjas, mi ebben a probléma? Az üveget még a betétdíj kifizetése után sem vihette birtokon kívül. Na de vajon…..
vizsla_barat 2019.07.10 14:26:54
@Jenny Wilson: mivel a vakvarju mellett megnyilt a suket hattyu igy a kankurencia bekostolt.
vizsla_barat 2019.07.10 14:35:27
@Jenny Wilson: nem nem,kizarolag lorincz barattol!
A Magyar Posta még mindig meg tud lepni minket! Ezúttal nem a csomagkézbesítés, hanem már a feladás nem sikerült, mert 2 postán sem vették át a pakkot olvasónktól súlyhatárra hivatkozva. És nem, nem 4 darab military kettlebellt akart feladni. Nyilas Misi szegény anyukája igen nagy bajban lenne…..
vizsla_barat 2019.07.01 15:22:22
@no.nick.today: amúgy az itteni bohom allami posta is oda-vissza működik,ami egyébként meglepo. Sot újabban email jon milyen level es csomag esik be ma.
vizsla_barat 2019.07.02 15:15:11
@EBL: ahogy egy remekul mukodo rendszer magyar kezekbe kerul, ez tortenik.
vizsla_barat 2019.07.02 17:08:13
@EBL: megint, nalunk ket iphone-t hozott ki a fedex (tudvan tudta mi van a csomagban) megis meglett az ajtoban mindketto, senki nem lopta el. Fuj iphone tudom,de ingyen volt az egyik...
Avagy így tömegközlekedj havi húszezerért. A duplán vett bérlet oka, hogy az automata az utas szerintem nem nyomtatott, de a gép mást mond. Volt már ilyen sztorink, ott még egy korrekt választ is találtok. Panaszosunknak egyébként egészen jó megoldási javaslatai lennének, de…..
vizsla_barat 2019.06.12 15:07:13
Szegény jó Péter, már a kezében érezhette a csomagját, de hiába. A kézbesítő valahová úgy elkeverte a megrendelt cuccot, hogy hiába a segítőkész alkalmazottak, Péter a hajára is kenheti őket, a csomagját nem találja senki. Viszont annyi jó hírünk van, hogy kártérítési igényt lehet érvényesíteni, az…..
A MÁV időkaput működtet Pécelen? Vagy inkább az automaták nincsenek felkészítve arra a helyzetre, hogy ha nem állítunk be kézzel intervallumot, akkor a 4 órás érvényesség egy retúr jegy esetében a visszaútra is a vásárlás pillanatától ketyegjen. Gyakorlott automatás vásárlók csak legyintenek, mi?…..
  Eszter igazán csodálatra méltó önuralommal vette tudomásul a tényeket, és a körülményekhez képest lenyűgözően szűkszavú és higgadt levélben mesélte el mi történt vele: vett egy szájzuhanyt, amiről kiderült, hogy használt. Nem, nem a piacon vette, hanem az egyik legnagyobb drogérialánc egyik budai…..
vizsla_barat 2019.05.01 01:34:11
@lobster thermidor: fejlettebb országban azért a dobozt nem zuttyantjak ki a polcra hanem elküldik refurbishalodni.
A közelmúltban több cikk is foglalkozott az azonnali fizetési rendszer bevezetésével, melyre - három éves előkészület után - július elsejével kerül sor. Ez a rendszer biztosítaná, hogy belföldön magánszemélyek tízmillió forint alatti utalásai legfeljebb öt másodpercen belül megérkezzenek a címzett…..
"A vásárlónak mindig igaza van!" - mondja az ősi kereskedőparancsolat, amit a vevők egy része előszeretettel értelmez úgy, hogy az eladónak a deal érdekében mindig, mindenhez jó képet kell vágnia. Pedig nem. Persze az abszolút elvárható, hogy a kereskedő vagy szolgáltató  udvariasan és…..
  Manapság, amikor a neten bármilyen hosszú és távoli utazást, bármilyen extrákkal könnyedén le lehet szervezni otthon a fotelből, egy repülőjegy és egy repülőtéri autóbérlés intézése egy kis semmi, kezdő turistáknak való feladat, amihez elég, ha ismerjük az aranyszabályt: bármilyen irtózatos,…..
vizsla_barat 2019.03.04 22:25:26
@Zabalint: csak sam's club, evente kb 250-500 USD.