Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BedeKrisz (törölt)

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy gondolom a tegnapi nap után ki kell osztani már megérdemelt és elégszer el nem hangzott köszönömöt. Tehát, én köszönöm az összes civil önkéntesnek, akik: - Pörgették a közösségi oldalakon, mikroblogokon a percre kész infókat, rondán beégetve és helyettesítve ezzel a…..
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Filmdroid Jön a Parajelenségek 5 2012.10.23 08:00:00
Bár csak most hétvégén mutatták be a Parajelenségek negyedik részét, máris bejelentette a  Paramount hogy elkészítik a sorozat ötödik részét. A negyedik rész mindössze 5 millió dollárba került, és már a nyitó hétvégén 56 millió dollárt hozott. Ameddig ilyen…..
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
Horror-Mirror Mozi: Piranha 3DD 2012.06.14 10:00:00
Örömmel újságolhatom, hogy megvolt életem első sajtóvetítése, melynek keretében még kedd este megnézhettem a Piranha 3DD-t. Ezzel úgy érzem, hogy újabb mérföldkövet tett meg a blog. A meghívást magától a forgalmazótól, a Fórum Hungary Kft.-től kaptam, ezúton is köszönet…..
Év elején mi sem hallgathattuk el az NBC csacsiondós trashreality-botrányát: a TMZ ugyanis kiteregette, hogy a Fear Factor című realitysorozatban egy ostoba ikerpárnak 24 órája a napon rothadó szamárspermát és csacsipisit kellett korsóból innia, hogy megnyerhessék az 50 ezer…..
A Blikk információi szerint a Barátok közt és a Heti hetes után az X-Faktornál is megszorítások vannak, tíz százalékkal kapnak majd kevesebb pénzt a legnépszerűbb tehetségkutató mentorai, mint tavaly. A Blikk cikke azt állította, hogy eddig 10-12 milliót kaptak…..
Amikor 2002 március 24-án este tíz körül Laura Ziskin, a 74. Oscar-gála producere leállította stopperóráját, a kijelzőn ez állt: 4 óra 23 perc. Ennyi ideig tartott az Amerikai Filmakadémia díjainak átadása. Ez volt a leghosszabb gála a díjátadók történetében, és…..
Amikor felkelt, rögtön megpillantotta. Nem nyitotta ki teljesen a szemét, hagyta, hogy álomszerűen életlen legyen a világ. A világ, ami ma reggel fekete volt, és csillogó, fémes keretbe foglalták. A szoba sarkában ott áltt a vadonatúj plazmatévé, amivel karácsonyra meglepte magát!…..
Éjfélkor megint megszületik Jézuska, a tehetősebbek akár maguknak is rendelhetnek egy komplett Betlehemet, három királlyal, jászollal, tokkal-vonóval, nekünk meg marad a tévé, mint alternatíva. A nappali időszak vélhetően a főzés-karácsonyfa díszítés-utolsó pillanatos…..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
A sportfilmek rangsorában Clint Eastwood alkotta a legnagyobbatÚj-Zélandon javában zajlik a rögbi-világbajnokság, ennek kapcsán a csapatsportokat feldolgozó mozifilmek palettáján néztünk szét és felállítottuk saját rangsorunkat. 10. Carter edző (Coach Carter)A történet…..
comment:com Jön a Megasztár 6 2011.06.23 08:00:00
A Tv2 annak ellenére fut még egy kört a Megasztárral, hogy a tavalyi műsor, amikor az X-faktorral együtt ment, sorozatban bukott, így el kellett költöztetni a műsort másik napra. Nem használt a műsor hitelességének a Szíj Melinda-botrány sem, a nézettségnek az viszont igen, hogy…..
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
Ennél jobb hírt nem tudunk mára prezentálni: az HBO a Trónok harca című sorozat első részét kódolatlanul adja számos szolgáltató előfizetőinek. Természetesen lehet most beetetést meg hasonlókat kiáltani, de én amondó vagyok, örüljünk, hogy az amerikai premier után egy…..
Az RTL Klub harmadjára is nekiveselkedett a brit Got Talent-franchise-tól nyúlt ötletekkel megvalósított Csillag születik című tehetségkutatónak, és miért ne tennék, hiszen a Tv2 annyi ellenállást nem fejt ki saját gyártású műsorok terén, mint egy megvesztegethető balhátvéd…..
A Rolling Stone magazin nemrég megkérdezte az olvasóit, melyek szerintük az 1980-as évek legjobb lemezei. Az eredmény nem túl meglepő, de azért pár dolgot a szerkesztőknek is meg kellett magyarázniuk: a Clash London Callingjának szereplése például vitatott, hiszen a lemez…..
BedeKrisz (törölt) 2011.04.01 19:15:21
"Bár már beállítottuk a műsorvándorlás világcsúcsát, reméljük végre otthont találunk a Viasat3-on, amelynek szellemisége közel áll hozzánk"- nyilatkozta Kapitány Iván, az improvizációs műsor producere azon a sajtóreggelin, amin bejelentették, tavasztól az MTV, a…..
Geekblog Tron: Örökség 2010.12.13 20:00:00
Amikor 1997-ben a Deep Blue néven anyakönyvezett, szilíciumalapú létforma elpicsázta Kaszparovot, talán a legoptimistább szkeptikusok is nyeltek egyet sunyiba. Pedig Sztaniszlav Stanisław Lem és Artur C. Clarke, meg még számos további jövőlátó már mikor megregélte, hogy az…..
BedeKrisz (törölt) 2010.12.14 00:58:54
A Tv2-nek mostanában minden sikerül, ami azért összefüggésben van azzal, hogy az RTL Klubnak pedig egyelőre nem jött be a Való világ. A 40 milliós játszma tegnapi premierje például megalázó vereséget mért a valóságshow-ra, ami nem meglepő, hiszen a Való világban se szex nem…..
Megálltunk az ajtó előtt. Amikor bekapcsolták a stroboszkópokat, egy pillanatra megszédültem, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha habzó szájjal, finom arcrángások közepette egyszerűen bezuhannék a 40 milliós játszma stúdiójába. De aztán inkább csak felsétáltunk a lépcsőn, a…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..