Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titusz és pati

48 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Titusz és Pati Félix óriás lesz 2018.06.06 16:17:14
2018. május 27. Patinak elege lett. Titu, Félix és Kitty hetek óta folyamatosan taknyosak voltak. Így szép sorban. Pati és Titusz vállvetve inhalált, csepegtetett, taknyot szívott, bátorított, vigasztalt, alkudozott, csokit osztott, nehéz szívvel lemondták a pünkösdi horgászhétvégét és a végére jól…..
Titusz és Pati Júliusi pillanatok 2016.07.28 15:05:13
2016. július 28.  Kicsi Félix tegnap féléves lett. Gyönyörű baba hurkákkal és szüntelen mosolygással. Pati gyakran puszilgatja puha nyakát, tejcsi illatú arcocskáját, amire hatalmas gurgulázó kacagás és szerelmes pillantások a válasz. Egy hete Pati elkezdte Félixet gyümölccsel etetni. Pati számára…..
Titusz és Pati Kisütött a nap 2016.06.01 04:58:26
2016. június 1. ...és végre nyár van. Pati nagyon élvezi a régóta várt jóidőt. Titusz és Pati sokat bóklásznak a környéken a kicsikkel. Tit cicák után kutat az Orfi kertjének árnyas bokrai alatt, halakra vadászik a közeli kis park liliomvirágos tavacskájának vízében, fáradhatatlanul ugrál a…..
2016. május 19-22.   Az elmúlt héten Titusz és Pati horgász hétvégére mentek Tituval és Félixszel a Kőrösre. Ez volt az első nagy hosszú hétvégés bevetés a két kicsivel. Titusz és Pati csomagolt, pakolt, táskákat, dobozokat, zacskókat hurcolászott, gyerekeket pakolt kocsiból ki és be, hányást…..
Titusz és Pati New moszkva square 2016.05.12 18:21:55
2016. május 11. szerda Pati, Doris, Titu és Félix elmentek megnézni az új Moszkva teret. Szép, szép... de Patinak hiányzik az ezerrandit látott óra, a körvillamos melletti lerohadt korlát, aminek kényelmesen neki lehetett támaszkodni álmos munkábamenős reggeleken várakozás közben,  a neakardtudni…..
Titusz és Pati Gyönyörű 2016.05.08 20:16:04
2016.05.07. Este Titu fürdetés után a földre kuporodott. Rajzolok egy kicsit -mondta. Pati mellé ült a földre Félixszel az ölében és csendben nézte. Titu elmélyülten dolgozott. Filctollat, zsírkrétát és színes ceruzát is használt. Válogatott a színek között, néha megállt, gondolkozott.…..
Titusz és Pati 10. hónap 2014.12.12 22:42:52
2014. december 12. péntek Titu majdnem tíz hónapos. Persze nem írtam pár sorokat ahogy terveztem, bár van jó néhány teleírt kockás füzetoldal itt -ott Tituról. Most mégis itt próbálom folytatni. Keresem magam ebben, hogyan örökítsem meg ezeket a felejthetetlen, izgalmas, varázslatos napokat, ezt…..
2014. május 20 kedd Pati és barátnője Szabina már kapcsolatuk hajnalán tervezgették, hogy mikor eljön az ideje,  együtt várnak majd babát a világtól elzárkózva, bioházban mézet nyalogatva, napon sütkérezve.Ezt a régóta vágyott álmukat hatalmas ajándékként meg is kapták, mármint a közös babavárást,…..
Pati az asztala mellett állt és figyelmesen hallgatta az előtte tornázó idős néni panaszait. Mikor hasába belemart a jól ismert hónap végén jelentkező fájdalom, szeme alig észrevehetően telefutott könnyel. Nem hagyta abba a munkáját, továbbra is óvatosan hajlítgatta betege fájó ízületeit, jelenléte…..
Pati hajnalban ébredt. Kinn szakadt az őszi eső, hangosan verte az ablakot, Pati hasában pedig megmoccant a kis élet és jólesően fordult egyet. Pati nem tudta eldönteni, hogy a természet kintről vagy bentről jövő üzenete ébresztette-e fel, mindenesetre elmosolyodva megsimogatta a hasát, majd naívan…..
Titusz és Pati Just married II. 2012.12.21 00:07:54
2012. november 23.-24. Péntek reggel Titusz és Pati egymást szeretgetve ébredtek. Pati édesanyja (Doris) korán érkezett, takarítani és tonnányi almás pitét sütni. Titusz és Pati megreggeliztek és elindultak a menyaruháért. Reggel tíz óra volt, Tituszék percre pontos…..
Titusz és Pati Just married I. 2012.12.20 20:34:46
2012. november 24. előtti hetek Szabinának és Zsófinak Pati ül a gép előtt és fogalma nincsen hogy kezdjen neki... Az egyik ujján az eljegyzési gyűrűje, a másikon karikagyűrű, a fejében pedig rengeteg kép, érzés, emlék kavarog. Arról a néhány hónapról, aminek a végén…..
Még mindig a tengerparton  Negyedik napon Bence, Judit Titusz és Pati elautóztak Cetinjébe, ami Judit szerint Montenegro kulturális fővárosaként kihagyhatatlan, bár azt leszögezte, hogy esze ágában sincs múzeumokat és épületeket nézegetni. Cetinje felett magasodik egy hegy az…..
Tengeren innen, hegyeken túl... Bence, Judit, Titusz és Pati a Zabljak - tengerpart között húzódó 120 km-nyi távolságot, a montenegroi közlekedési viszonyokat figyelembe véve négy óra alatt tervezték megtenni, egy egész nap lett belőle. Órákig kanyarogtak lefelé a Tara -kanyon…..
Juditnak és Bencének :) 2012. július 30. - augusztus 11. Az útról Titusz és Pati a barátaikkal, Judittal és Bencével két hétig nyaraltak Montenegróban. Lefelé Szerbián keresztül mentek, kocsival. Reggel ötkor indultak Budapestről, estre hatra értek Zabljakba. Sima út…..
2012. június 16-17. Titusz és Pati kora reggel indultak el kedvenc kis balatoni falucskájukba Badacsonyba, azzal a szándékkal, hogy egy igazi, hamisítatlan balatoni hétvégével nyissanak idényt. Velük tartott Pati Anyukája (Doris) is, valamint mindenki megdöbbenésére, hosszas…..
  Hétfő reggel Pati arra ébredt, hogy Titusz és Levi a nappaliban reggeli tornáznak. Reggeli után Levi tőle szokatlan nyugalommal visszaheveredett az ágyába, a plafont bámulva dudorászott. Pati összepakolta a napi kaját, Titusz elindult dolgozni, Levi az ágyban feküdt. Pati…..
2012.05. 12- 05.16. Levinek ismét :) Titusz és Pati megkapta Pati kicsi, dagi négyéves unokaöccsének, Levinek a felügyeleti jogát négy napra. Mivel  Titusz és Pati lassan fontolgatja a családalapítást, meg Pati amúgy is nagyon szereti a kis dagit és Titusz is ügyesen játszik…..
Titusz és Pati Igazi 2012.05.01 21:44:00
2012. május 1. Pati mindenórás kismama barátnőjének :)   " - Senkit sem csinálnak eleve igazinak - mondta a Bőrló. - Tudod, ez valami olyan dolog, aminek meg kell történnie. Ha egy gyerek szeret téged, sok-sok időn keresztül, de nem csak mert játszani akar, hanem mert…..
2012. március Tél közepén Titusz egyik jó barátja váratlan hírrel pezsdítette fel a szürke, januári napok egyhangúságát. Bejelentette, hogy tavasz közepén megházasodik, nyár végére pedig apa lesz. Titusz a tőle megszokott nyugalommal fogadta a híreket. Képzeletbeli kis excell…..
2012. január 22. vasárnap Levinek :) Az egész úgy kezdődött, hogy még valamikor az adventi hetekben Pati egy részben ideológiai, részben nagyon is gyakorlati beszélgetés kapcsán összeveszett a nővérével. Pati ugyanis  egyre nagyobb rosszallással tekint a piaci alapú,…..
 2012.01.04. szombat Titusz és Pati - szombat ellenére - reggel hatkor keltek, el kellett érniük a nyolc óra hetes verőcei vonatot. Ezen a reggelen úgy tűnt Titusz két és fél éves Patiba fektetett munkája és pontosságra való következetes nevelése semmit nem ért. Amíg ő a…..
Pati szeretett volna írni egy posztot a karácsonyi készülődésről, egyet Karácsonyról és még egyet Szilveszterről, mivel azonban decemberben semmi ideje nem volt, ezért ezt az egészet most egyetlen műben összesíti. Íme :) Titusz és Pati a harmadik Karácsonyát ünnepli együtt.…..
2011. december 12. Gabriella napja :)Pati idegei az eltelt hét során némileg padlót fogtak, mivel két év leforgása alatt pontosan hatodszor kezdett el új munkahelyen dolgozni. Nem azért mert Pati összeférhetetlen, rossz munkaerő- Pati természetesen minden főnök álma- a gyakori…..
2011.júniusEzt a posztot Pati kitépett füzetlapokra firkantotta le  egy - a jelen pillanatban hihetetlenül messzinek tűnő - forró nyári napon a Balaton parton heverve. Most megpróbálja kiböngészni és digitalizált formába önteni az egyre halványodó, sebtében egymásra hányt…..