Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DqDDani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örök élet. Ingyen sör. Adócsökkentés! Több évnyi társadalmi vita és nyílt egyeztetés után, a civil szervezetek, az államapparátus magas rangú tisztviselői, nemzetközi hírű professzorok, és 6700 szakértő bevonásával elkészült a Kétfarkú Kutya Párt Legyen minden…..
DqDDani 2010.08.28 19:40:55
Örök élet, ingyen sör? Nehogy bedőljetek! Ez mind hazugság, betarthatatlan ígéretek! Szavazzatok olyanra, aki betartja ígéreteit! Szavazzatok a Magyar Tarhonyás-Szalonnás Zsíroskenyér Pártra! Röviden a párt történetéből: alakult...most, és mind az 1, azaz EGY, azaz 14887 a nulladikon tagja talpig becsületes...nek írja magát! A Párt programja: a teljes nemzeti vagyon leltárba vétele, majd a leltár alapján történő teljes ellopása, szakszóval élve lenyúlása. Ezzel rögtön felszámolnánk a korrupciót, hiszen nem lenne mivel lefizetni. Megszűnnének a lopások, sikkasztások is, mivel nem lenne mit ellopni, vagyis javul a közbiztonság. Az értéktárgyakat mindenki köteles lenne beszolgáltatni a Pártba, megakadályozván azok eltulajdonítását, illetve megvédve az embereket a Mónika show-tól meg a Győzikétől. Ez pedig végső soron a kultúra felemelkedését eredményezi. Következő lépésként beszüntetjük a Parlamentben folyó botrányos ügyeket azzal, hogy kisajátítjuk és magánvillává tesszük az épületet, hogy majdan a rózsadombi lakosztályunk mellett nyaralónk is legyen. A Kossuth téri tüntetéseket is megszüntetjük, mivel nem lesz Kossuth tér: privát virágoskert lesz a helyén! (A többes szám annak köszönhető, hogy önkéntes alapon most csatlakozott a két degum, így a Párt már 3 taggal büszkélkedhet: Én, Muci és Muci.) Visszatérve: ha egyszer nincs parlament, akkor politikusok sem kellenek, elbocsátásukkal sokat fog spórolni az ország. Ha nincs politikus, akkor nem is lop, és a mentelmi jog sem lesz kérdés, nem igaz? A vezetést szeretnénk átláthatóvá tenni, ezért Én leszek az ország egyetlen politikusa. Rögvest császárrá koronáztatom magam, természetesen országunk nemzetközi megítélését javítandó, hogy lássák, egy erőskezű uralkodó áll az ország élén. A honvédelemre is van tervünk: Én vagyok az ország, tehát elsődleges cél egy 10000 kommandósból és 1 Babi néniből álló testőrség létrehozása. Hadügy letudva. A pénzügyet megszüntetjük, mert senkinek nem lesz pénze, csak Nekem. Nincs több válság, megvalósul viszont a teljes társadalmi egyenlőség! Teljes jogegyenlőség is lesz, mindenki egyforma jogokkal rendelkezik, annyi hibával, hogy az Én jogaim még egyformábbak. Mint látjátok, ez csupa megvalósítható programpont, melyet erőszakos hatalomátv...izé demokratikus megválasztásunk után HALADÉKTALANUL, 100%-osan TELJESÍTÜNK! És tényleg! Ne dőlj be a Kutyuknak, válaszd a Tarhonyás-Szalonnás Zsíroskenyeret, és azonnal helyreáll az ország!
Komolyan mondom, ha van játék, ahol szabályosan látod a sarokban ketyegni a számlálót a soha vissza nem kapott életidőből, akkor az ez. Az utolsó 3-4 perc különösen kegyetlen  Küldte: Angel38..
Mondtátok, hogy menjek fel ennek a fura piramisnak a tetejére, mert akkor nekem biztosan jó lesz majd. Természetesen kipróbáltam. Az egérrel is kattintottam. Ha van valakinek tanácsa, szívesen fogadom, abszolt benne vagyok, hogy apránként végigvigyem a Ringrikert és ha 3. részt nem is,…..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..