Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magician

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vitatja a Homár, hogy mekkora logisztikai problémát jelenthetett a SZÉP-kártyás rendszer felhúzása, de azért az elég szottyos, hogy 2012-ben 2 hétig tart cégen belül egyik virtuális számláról a másikra vezetni pénzt. És közben be is fagyasztják a számlát. Ennél…..
magician 2012.06.22 10:03:07
@Dr Jozef Vengloš: Attól függ, mekkora a retikül. Taxis srácnak az autós táskájában elfért tegnap:)
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
magician 2012.06.19 23:53:26
@szanalmas: Ez ugyanolyan, mint apámék netje. "Kedves" T-s telesales-es p*a rábeszéltek őket a voipra az analógról, ami - mint tudjuk - úgy szar, ahogy van. Kértük, hogy állítsák vissza az eredeti állapotot, el is indították, de valahogy két hét után sem működött. Érdekes módon délben felhívtam a T(ré)-t és piszok mázlista módjára kifogtam egy penge ügyintézőt, valamilyen Ferencet, aki röpke 20 perc alatt megoldott mindent és még bocsánatot is kért a kollégái balfaszsága miatt. Szóval nem a cég a hibás, hanem az a besavanyodott, leszarom tablettát szedő ügyintéző, aki csak azért jár be dolgozni, hogy többen legyenek. Kár, hogy a vezetőségüket ez nem érdekli. Én maximális pontszámot adtam a srácnak.
magician 2012.06.19 23:58:53
@Xezs: Szerintem a poszter egy lúzer. NEm gondoskodott a telefonja védelméről, ebből kifolyólag lenyúlták tőle. Magára vessen. Aláírta a hűséget? Akkor kész - passz fizesse csak szépen a számlát. Szóval irány a sóhivatal.
magician 2012.06.20 00:00:49
@Körömcsiga: Nos, ha szőrszálhasogató akarnék lenni, azt mondanám, a T az ügyintézőjén keresztül lopta el a saját vonalát:) Önrablás esete forgott fenn, ha már poénosan fogalmaznék.:) De szerencsére jó véget ért. :)
Az Ipon elnézést kér naiv ügyféltől, amiért a futárcég elkavarta a gépét, ami nem a DHL volt. A javítás a beérkezéstől számított 15 munkanapon belül bekövetkezik: Tisztelt Homár! Telkoe jól leírta a lényeget. A tippelőknek pedig ezúton üzenjük, hogy valóban a memória…..
magician 2012.04.25 20:37:09
Naiv ügyfeleink eheti jelentései alapján töredékére rövidült a T-Home ügyfélszolgálati rendszerén belül a türelmi idő késedelmes fizetésre. A kikapcsolás ára 4000 forint, ezt már mindenféle figyelmeztetés nélkül akár 12 naptári napon belül képesek meglépni. Akit viszont…..
magician 2012.04.20 08:48:24
@lukit: Ez marhaság. Havonta max 1x vonnak.
magician 2012.04.20 09:36:10
@lukit: Nem tud gecó lenni, mert csak havonta 1 levonási lehetőségük van. Így működik a számlázási rendszerük... szerencsére. Tesóm ott dolgozik és megkérdeztem tőle még anno, amikor megkötöttük a szerződést. Nem is vonnak többször. Ha a tárgynapon nem tudnak vonni bármilyen okból, megy a levél a csekkel, benne az indoklás, hogy miért nem tudták levonni. Nagyon korrektek.
magician 2012.04.20 15:07:11
@PITTA: Igen, most olvasom ORIGO-n, hogy a netezésért meg majd adót fogunk fizetni... Na ez magyarisztán:(
Elek forradalmat hirdetett a technikai specifikációkban notóriusan csúsztató cégek ellen. Dehát van, amelyik tényleg addig bírja, mint ahogy írják? Készült az elmúlt években olyan okostelefon, amelyik akár egy hétig nem merül le? A helyes megfejtéseket a kommentekben…..
magician 2012.01.10 15:56:37
@atpijkamo: Látom nem érted, 4 napja töltöttem utoljára. Jelenleg már pár órája használom a netet és közben telefonálok is. Tehát a 4,5 nap helytálló. Szerintem. De javíts ki, ha tévednék.
magician 2012.01.10 16:55:42
@atpijkamo: Majd küldök egy számológépet :) Nincs harag:)
A Homárnak egyet kell értenie DD-vel, ez minden idők eddigi legpofátlanabb Facebook-promóciós megoldása. Az ittas állapotba került vendégeket a helyszínen felkínált laptopon beléptetik Facebook-profiljukba, majd a kolléganő szétlájkolja az összes kapcsolódó szervezetet és…..
magician 2011.11.30 06:15:43
@hagyma: nem az ismerősökkel volt a baj, hanem azzal, hogy függővé tesz. Idióta játékok, rengeteg kéretlen reklám és spam levél. Ezekre nekem speciell semmi szükségem nem volt. Ezért töröltem a profilom. Azóta sokkal jobban érzem magam.
A Belvárosban lehet, hogy hasít a Telenor Hipernetje, de Csepelen még a 3G sem működik, ahogy naiv ügyfelet az ügyfélszolgálat tájékoztatta. Ennek ellenére rábeszélték, hogy váltson Hipernetre, az majd milyen jó lesz. Egyszer biztosan.Ismét egy panaszt hallhattok a Telenor…..
magician 2011.11.11 19:52:56
@a halál kamionja mindenkit elgázol: Mondták már, hogy tapló vagy? Munkámból kifolyólag csak mobilon tudok netezni és tv-t nézni. De ha megbocsájtasz, nem kóstolom meg a slózilevet. Vagy te szoktad? Mesélj, milyen?:)
magician 2011.11.11 19:58:02
@CatMother: Valahogy tesztelnem kell az új "Drágaszágom"-at :) Egy ügyes kis 9300-ra upgradeltem a 9000-ről :)
magician 2011.11.11 21:01:08
@Megdobbent: Igazából azért ezt választottam, mert lepipálta az összes többi telefonomat rendelkezésre állás és tudás téren is. A Torchot azért nem választottam, mert rühellem az érintőképernyőt. Potenciális hibaforrás, amit ki akarok küszöbölni :) De nálam akkor is a BB viszi a pálmát, légyen bármely típus is :)
Nevetséges, ahogy a gagyi 3D-s tévékre próbálják átállítani az embereket, amikor pedig az 50-es évek óta nem sikerült használható szintet elérnie a technológiának. Még mindig szemüveget kell viselni, és érdemes 1-2 méter távolságra ülni a tévétől a tökéletes hatás…..
magician 2011.11.08 16:59:04
@Horváth Lajos: Igen, van pornó 3D-ben. DE k*va sz*r :)
magician 2011.11.08 20:37:43
@estrella negra: hejesbítek: láttam 3D-s pornófilmet a neten... élvezhetetlen volt. Maradok a live pornó hívő :)
magician 2011.11.08 21:21:04
@Rosszindulatú Vászka: Nos, igen... de akinek van ilyen luxusra pénze, meg is érdemli, hogy lehúzzák... Miért nem jó a hagyományos, jól bevált rendszer, ami már bizonyított? Ezt sosem fogom megérteni:(
Naiv ügyfél a számláját szerette volna megszüntetni, amiből aztán részletekben fizetett végtörlesztés lett, amin mintegy 200 ezer forintot bukott:A sztori ott kezdődik, hogy egyszercsak észrevettem, hogy kisebb összegek "eltűnnek" a számlámról. Bementem az OTP fiókba,…..
magician 2011.11.08 16:53:57
@CID: Höhöhö...ez jóóóó..."Oszt most jó prüntyőke ? "
OTRÉPÉ sokakat megpróbál szivatni, de ez most egyenesen orál volt a javából, majdhogynem bukakke.. gratulálok posztoló... Nem adál nekem 200000-et? Vennem kéne új gépet :)
Igazi állatfarmot sikerült elcsípnie Tamásnak a Tescoban:Tegnap este voltam a veszprémi nagy Tescoban. Tejet akartam venni. Amikor a tejes raklapokhoz mentem, a mellékelt látvány fogadott. A raklap egyik sarka meg volt sérülve és tele volt lárvákkal!! :( Még csak nem is eldugott…..
Tamásék nem készültek még fel a közösségi tévézésre, mert megbotránkoztak azon, hogy a leggyakrabban keresett kifejezések közül csak a Youtube tudta lenyomni a "szex-pina-3d szex" trióját. Még szebb, hogy mindez 3 kattintással elérhető, tehát a gyerekeknek sem nehéz…..
Elképesztő, de van olyan, aki a kábelnet és az ADSL közül az utóbbit választja. Illetve csak választotta volna, minthogy a T-Com közölte a Drávanetes szerződésükre, hogy tartozás van a címen (irodaház), ezért nem kapnak internetet. Jó, hogy nem azt mondták, hogy tartozás van a…..
magician 2011.10.10 18:45:33
@CID: Teljesen jogos. Nekem is ez van. A posztoló meg piszkosul nem érti, mi az a hitelképesség vizsgálat. Az összes szolgáltató szeretné, ha nem lenne kintlevősége, de sajnos ez elkerülhetetlen. Ha a cím kockázatos, igazolni kell az ott tartózkodás jogcímét és a T máris beköti. Posztolónak jó nagy adag sünt!
Jó szándékú ügyfél átvállalta idős rokon tartozásait a villany- és gázszolgáltatónál, aztán döbbenten tapasztalta, hogy még fizetés határidején belül őt kezdte el sms-ekkel zaklatni a szolgáltató.Egy vidéken élő idős közeli rokonomnak fizetési problémái adódtak az…..
István szülei sportosan megtették az OTP-Vodafone távot 5-6 alkalommal, miután félrenyomták az egyik számot ATM-es fizetésnél. Az ügyintézők ideoda küldözgették őket, aminek a vége az lett, hogy hamarosan kikapcsolják a telefonját, mert a befizetett pénz hetekig-hónapokig fog…..
Loretta egy már-már néphagyománynak számító lehúzást szopott be. A "kéne még X pénz, hogy hazajussak" metódus mára odáig fejlődött, hogy valódinak tűnő bankszámlakivonatot is photoshoppolnak az áldozatnak (hogy vissszautalták a kölcsönt), amin már csak a…..
magician 2011.09.27 07:44:00
@CatMother: Kedves! A párom siket nő, 2 diplomával és tanít. Fogyatékos gyerekeket, akikkel igaz, hogy nehéz foglalkozni, de igyekeznek, mert a tanítónéni a példaképük. Szóval először gondolkozz és utána bölcsen maradj csöndben.
magician 2011.09.27 09:23:36
@velorex-vezető: Hörrr... Jó példa Máriánk... megvan a napi horror. Ami az akadálymentesítést illeti, sok helyen úgy csinálták meg, hogy az első tél fel is törte a rámpát :( Ésszerűséget meg a kormánytól nem várok már, mert se jobb, se bal oldal nem jó. Az egyik baromságokat tesz, a másik baromságokat mond.
Coine kétszer is hibázott, amikor megpróbálta összevonni tévé és internet előfizetését a T-Home-nál. Először előbb mondta le meglévő szolgáltatásait, mint ahogy az újat bekötötték volna. A másikra majd rájön, ha bekötik.Valamikor augusztus közepére érett meg bennem, de…..
Aki azt gondolta, hogy a válság majd megkíméli az ipari húsfeldolgozás melléktermékeit, az kénytelen lesz átállni kutyakajára. Már a Pick virslije sincs biztonságban!A gazdasági válság ismét újabb áldozatot követelt. Az általam kedvelt Pick termékeket sem kerüli el. Több…..
magician 2011.09.16 20:56:38
@Csokis: Nekem speciel akkor sem megy. Egy kis csík mindig a papíron marad :( Biztos van valami technikája nem?
Sanyiék lőtték ezt az extra feltétes pizzát a Camponából, amiért még felárat sem kellett fizetniük: Csak igy mindenfele kommentar nelkul..  don pepe pizza.. rendeles idopontja augusztus 26 11:15..XXII kerulet campona-bol, amit rendeltuk ket speci pizza (tudom mivagyunk a homarok…..
magician 2011.09.15 14:07:38
@Rosszindulatú Vászka: Nem kell röstelleni. Hétvégenként a paintball mérkőzésekre én is azt viszek, mert az túlél mindent. Volt hogy kint felejtettük az erdőben és két hét után találtam meg :) Életet mentett :) De azért hiányolom róluk a régi jófajta cirill betűket :)
magician 2011.09.16 14:04:35
@Rosszindulatú Vászka: Köszi, ráguglizok :)
magician 2011.09.16 14:09:11
@É2I: Nem is tudom, faternak egyszer szóltam vissza, kaptam is akkorát, hogy a fal adta a másikat. Ma meg ha a gyereket meglegyintem már nyavalyog mindenki, hogy "aztat" nem szabad... Nooormális ez a világ?
Talán nem kell ecsetelni, egy online áruházban mennyire hasznosak a valódi humán júzerektől származó értékelések. A Librinél azonban nem ez a szempont, hanem hogy jó színben tűnjenek fel a könyvek. Szerencsére Mooney nekünk is átlőtte véleményét, ami oda nem volt jó, így…..
magician 2011.09.15 21:46:37
@CatMother: Én spec hiszek a szarban. A kertemben gyönyörűen fejlődnek tőle a növényeim. Egyéb?
magician 2011.09.15 21:51:16
@esef: Az angyalok is esznek babot :)
magician 2011.09.15 21:53:13
@atpijkamo: érzik, hogy kipusztulnak... pedig azt vettem észre, hog ymár BP-en is szaporodnak... Ma reggel a villamoson kb 2 kocsirész volt tele velük.
László nem ül a babérjain, amíg a kormány megmenti körülöttünk az egész országot, hanem maga is lokális nemzetmentésbe kezdett. A Tescoban találkozott ezzel az 1%-os gyümölcstartalmú folyadékkal, aminek ráadásul a színezőanyaga is káros a gyermekekre.Tegnap este a Budakeszi…..
Végre jött egy hír, amire a magyar lakosság évek óta vár: a bíróság 3 évre visszamenőleg tisztességtelennek minősítette, és emiatt érvénytelenítette az egyoldalú szerződésmódosításokat, amiket a Partiscum Takarékszövetkezet hozott ügyfelei kárára:Az ítélőtábla…..
magician 2011.09.15 14:21:50
@atpijkamo: Egész jók a javaslataid :) szabadalmaztathatnád. :) De komolyra fordítva a szót. Két éve telt le a lakáshitelem. Megfogadtam: soha többé nem ugrok be ilyen csapdába. Inkább spórolok évekig ha kell, de nem veszek fel hitelt.
magician 2011.09.15 14:48:01
@Kulics: Lehetséges, de ez akkor is elolvadhat, ha van hiteled. A sebessége ugyanaz. Itt vagyok 30 évesen. Kinyögtem a hitelem. Saját házam van, jó egzisztenciám. Megalapítottam a saját kis vállalkozásom, igaz még gyerekcipőben jár de remélem túléljük a válságot. Fogamhoz verem a garast elég rendesen, de a családom fontosabb. Nekik építem a jövőt. Ha belepusztulok, hát c'est la vie... de nekik nem szeretném, ha nélkülözniük kellene és hitelekbe rokkannának bele. Tudom, erre nem mindenkinek van esélye, de céltudatos gondolkodással és odafigyeléssel meg lehet alapozni egy életet. Szerintem.
magician 2011.09.15 21:06:11
@Kulics: Igaz, de ha azok sem lennének, több lenne a munkanélküli. Pl, Győrben az Audi több száz embernek ad munkát. Nem sajnálom tőlük az adókedvezményt. Amit meg a munkás megkeres úgyis itthon költi el.
Anna rokonságától értesült, hogy a hírhedt MLM-es "távközlési" cég, az ACN immár hazánkban is megkezde áldásos agymosó tevékenységét. Amíg megkapjuk az első felháborodott videotelefonos ügyfél panaszát, nézzünk egy egyszerűbb esetet, amikor csak simán a…..
magician 2011.09.11 11:11:30
@MAYA2011: Már itt is vagyok :) Egyrészt értelek, másrészt nem. Száz %-ig biztos vagy benne, hogy az az illető aki téged alkalmazni akart a T-nek dolgozik? ugyanis vannak magukat független távközlési tanácsadónak mondó elemek is, akik előszeretettel akasztják hasba az ügyfeleket. Ő saját szakállára dolgozik, sokszor a konkurenciák ajánlatait kombinálva. Ha valóban T-s üzletkötőről van szó, miért nem jelezted ezt az ügyfélszolgálaton? Ezzel a viselkedésével nem csak az adóhatóságot, de a T-t is megkárosítja. Vélhetően az a "kedves" ember azért akart toborozni, mert ő már annyira be volt szarva, hogy sehova nem merte odatolni a képét. Ez sajnálatos, van rá megoldás, csak utána kell járni. Ami a T-s szerződéseket illeti, a mai magyar tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek többsége sajnálatosan lusta utánanézni, hogy mi lenne neki a jó. Ül a posványban és kész; pedig ha venné a fáradtságot és utánanézne, hogy milyen új ajánlatok vannak a meglévő szolgáltatójánál, lehet jobban járna, sőt szinte biztos. Most kötöttem meg a T-vel pl az áramra és a gázra a szerződésemet, 8%-kal alacsonyabb lesz a számlám, ami kb 2000 Ft-ot jelent az áramnál és 1200-at a gáznál, tekintve, hogy elég nagy mennyiségben használom fel mindegyiket, de még nem ipari méretekben :) Szóval összegezzük a dolgot: ha valahol jogtalanságot tapasztalsz, jelentsd be. Veszítenivalód nincs. Ne téveszd össze az üzletkötőt a céggel. A cégvezetőnek fogalma sincs, honnan jön a szerződés és csak utólag a reklamációkból szereznek tudomást a visszaélésekről és azon nyomban vizsgálatot indítanak és megoldják. De, ha nem jelzed, c'est la vie. Remélem sikerült válaszolnom a kérdésedre. Szép napot :)
magician 2011.09.11 17:21:13
@MAYA2011: Értem. Ebben az esetben is van megoldás. Ha gondolod, privátban megadhatom egy ismerősöm telefonszámát aki a T-nek dolgozik az ügyfélszolgálaton, igazi problémamegoldó a srác; nem ismer lehetetlent :). Maximálisan megbízható. Biztos vagyok benne, hogy tudna neked segíteni megoldani problémát. Az invitelről meg vagy jót, vagy semmit.
magician 2011.09.13 17:56:51
@Van_mikrohullámú_sütőtök?: a költôi kérdésekre is létezik válasz. A dolog lényege,hogy az ügyfélszolgálatosok között is sok a kukabúvár,akik csak melegedni járnak be. Abszolút lutri az egész.
Nehéz, de nem lehetetlen ugyanazon a helyen kétféle megállóból felszállni a Pannon Volán járataira. Bálint panaszleveléből kiderül, hogy a számokkal nehezen boldoguló sofőr képes erre a mutatványra: ugyanabban a megállóban kinek a közelebbi, kinek a távolabbi megállóhelyet…..
Nem annyira örülnek a felhasználók Sopronban a Telenor hálózatbővítésének, ugyanis bármilyen hihetetlen, a 4G szolgáltatás a 3G elől szívja el a sávszélességet:Gondoltam megosztom veled kedvenc mobilszolgáltatóm mobilinternettel való állandó szopatását, ami gyakorlatilag…..