Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mentu

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokk, tragédia, sírás és néma csönd: életét vesztette Oroszországban a fenomenális szlovák jégkorongozó, Pavol Demitra. A csapatot szállító repülőgép nem sokkal a felszállás után, három részre szakadva csapódott a szárazföldbe és a Volga…..
mentu 2011.09.08 19:32:50
Tévedtem. Nem angol és piréz nyelvtudás kell ide, vagy egyetemi végzettség. Mindenki aki mást mond, az hazudik és nemzethalált vizualizál. Abban is félre lettem vezetve az uralkodó vagy éppen bebukott ideológiák által, hogy nincs munka a mai Magyarországon. Van, csak éppen tudni…..
Az ország kétharmada munkanélküli, csak van, aki még nem tud róla. Ezzel tisztában van a zeneipari lobbista lobbi is, ami éppen ezért egy egészen csodálatos szeletét hozta létre a nótafák világának: a munkanélküli, vagy éppen munkadalt. Mivel az interneten rengeteg olyan…..
Köztetek élnek. Ott vannak minden egyes nap, de ténylegesen csak kevesen tudják kiről is van szó. Ők is csak azért, mert a szürke galléros munkanélküliek közé tartoznak. Reggel felveszik a legszebb zakót, öltönyt és elindulnak napi rutinos körútjukra. Interjú interjú után,…..
Nyáron már diplomás ember lettem. Illetve nem is, két diplomás, vagyis jelen állás szerint ez csupán annyit jelent, hogy kétszer annyi vécépapírom van. Azóta nincs semmi esemény, pedig aztán ha valaki akkor én tényleg nem hittem, hogy minden egy csapásra szétteszi előttem a…..