Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magua85

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
Magua85 2019.05.04 15:32:08
Na, hozzá kell szólnom nekem is, mert bennem marad:

Off (ide, Star Wars-ra és Avagers re is vonatkozik):

A geek-eknél rosszindúlatúbb, kötözködőbb ember a világon nincs.
Értem én, hogy egész életedben szívattak és vertek a nagyobbak és örülsz, hogy a kis hobbidból mainstreem lett, de azért nem kell az élő varsafába is belekötni. Film. Nézed (pénzt adsz érte, vagy nem, ha nem akkor végképp nem értelek), ennyi.
Komolyan iszonyat tetszett a rész, de a kommentek után nem tudom, hogy ugyanazt láttuk-e.

On:
Mindenki azon kattog, hogy miért nem halt meg fontos szereplő, de az Éjkirály meg miért ilyen könnyen.
Igazából szerintem nagyon nincs helyén kezelve, hogy ki is a fontos szereplő. Ha megnézzük, azok akik fontosnak voltak 1-1 évadban beállítva (Ned, Rob, stb), azok a nagy egész szempontjából teljesen jelentéktelenek. És ebben jó vagy Martin, vagy az HBO. Mert az Éjkirály is ugyanez a marginális figura, de szépen el volt hitetve, hogy mekkora hatása lesz.
Ült Ned a trónon? Nem. Győzött Rob? Jelentősége volt az Éjkirálynak? Nem. Kb ennyi.
A most életben lévő karakterek meg kb az első évadtól élnek. Tehát ők a főszereplők. Így akármikor rá lehetett volna fogni, hogy klisés, mert a mellékszereplők hullanak, a fők meg nem. Az a különbség és zseniális, hogy vannak mellékszereplők, akik el vannak adva főszereplőnek, a főszereplők egy része meg mellékszereplőnek.
Engem is megetettek és vártam az elejétől a White Walker harcot és a mögöttes mitológia is nagyon érdekelt, de úgy néz ki, hogy ez egy marginális mellékszál. Ennyi
Ebben a posztban, nem a City kikötőivel, hanem a Pirates vonal nagyszabású, de mindazonáltal nagyon kalandos készleteiről lesz szó.  Ám nem csak a Birodalmiak kikötői fognak itt szerepelni, hanem bizony a kalózok is képviseltetik majd magukat. Így arra kérlek titeket, ne képes…..
Magua85 2011.11.13 00:27:30
@Magua85: Sok a volt, de a nagy izgalom miatt, hogy végre írtok a kedvenc készletemről megbocsájtható :)
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
Megjelent a Bohemian Betyars első nagylemeze, amit a zenekar élőben május 27-én mutat be a Dürer Kertben. A koncertre akár itt a Lángoló Gitárokon is fel lehet készülni, ugyanis a hajtás után az egész albumot bemutatjuk az elejétől a végéig. A pénteki buli után egy…..
Magua85 2011.05.24 23:40:55
@jesuismoi:
nem igényes ága alakult ki, hanem most ez a divat. 2 éve az emo 3 éve az indie, stb. Az, hogy valaki meglovagol egy befutott stílust még nem teszi jóvá és igényessé.
És azért továbbra se az legyen már, hogy vagy SP vagy Bohemian. Talán van más is
SF.blog Azok a jó mordoriak 2011.02.18 07:00:00
1999-ben egy orosz paleontológus és földrajzi szakértő, bizonyos Kirill Yeskov beható vizsgálatnak vetette alá J. R. R. Tolkien korszakos regényét, A Gyűrűk Urát. Eleinte a mű földrajzi hátterét szerette volna részletesen átelmélkedni és szükség esetén javítani vagy…..
Paranoid Android A pálesz 2010.06.14 11:17:00
   Az közismert tény, hogy minden becsületes magyar embernek elemi szükséglete, hogy legyen valami függősége. Az átlag mucsaiak nagy része a hagyományos magyar agysejtszivacsosítóra is rá van kattanva, persze a kávé, a cigi, a kertévé, a netes pornó és egyéb…..