Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gastrogaleri

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Annyiból releváns hír ez egy jogi posztba, hogy a joghallgatók jelentős hányada a Budaörsi úti kollégiumban szocializálódott. A kolesz a fénykorát a kilencveneses évek elején élte, olyan halhatatlan figurákkal, mint a joghallgatóként kezdő Optikás, aki a…..
gastrogaleri 2011.09.30 08:14:22
Nem Art Decor Pultozás és 3D 2011.02.20 19:39:00
Nagy áttörés, amikor papírra kerül egy terv. Biztosan ismeritek az ikea 3d tervezőprogramját. Olyan pöpec kis konyhát meg fürdőt terveztem vele! Ez még semmire sem kötelez, de legalább képben van az ember. Ha jön a gázos és a vizes, nagy vonalakban már megvan, meddig vezessék el a csöveket.A pult…..
 Sokáig nem tudtam, hogy a habanero chili paprika a világ 4. legerősebb paprikája nálunk is terem. Egészen pontosan Szigetszentmiklóson, ahol egy megszállott ember termeszti. Az én otthoni fűszerkertemben is többféle erős és édes paprika terem: fehér, kaliforniai zöld, és…..
Az üzletünk megnyitása óta Paulaner sört árulunk, a mi- és a vendégeink megelégedésére, és Robi fiam már kétszer járt kint a sörfesztiválon a sörgyár meghívottjaként, pedig a partner éttermeseket általában nem szokták kétszer meghívni.Mivel az októberi Sörfesztiválra…..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
gastrogaleri 2010.09.10 09:32:13
OurFashion Jeges tűz 2010.08.07 14:29:00
Az angol Harper's Bazaar szeptemberi számában fog megjelenni ez a csodás ékszereket csillogtató fotóanyag. Szépségesen egyszerű, semmi felesleges, már unalomig ismert meztelenkedés, helyette mesteri beállítások. Bár hozzátenném, ez első ami igazán megfogott a képeken, nem az…..
gastrogaleri 2010.08.08 02:58:08
Kiharcolta a továbbjutást a Philadelphia Flyers, ötödjére 4-2-re verte a Montrealt, ezzel 4-1-re megnyerte a párharcot. A Flyers 1997 után játszhat megint a Stanley-kupáért. A Philadelphia tizenhárom év után ismét a bajnoki címért játszhat. Drámaian indult a meccs, a 19 986…..
A magyar válogatott története egyik legjobb harmadát produkálta a lengyel meccs utolsó húsz percében. A divízió 1-es világbajnokság második játéknapjának második meccsén egy harmad alatt négy gólt lőttünk a Szlovénia ellen még bivalyerős Lengyelországnak. Mivel negyven perc…..
Pásztor Eszter az Európai Műhely Kulturális és Közművelődési Társaság projektvezetőjeként dolgozik Bódvalenkén, ahol a mélyszegénységben élő falut a turizmus beindításával kívánják életre kelteni. A projekt 2009-ben indult, akkor sokat hallhattunk róla a lapokban és a…..
gastrogaleri 2010.04.16 06:31:08
@Oreg: éttermet nem láttam, de a "falusi vendégasztal" keretében családoknál lehet enni kitűnően és őszintén elkészített cigány ételeket.
A Zugügyvédnél két mongol ügyvédjelölt dolgozik. Karácsonyi munkavacsora közben említették, hogy a mongol nomádok között milyen divat a farkasvadászat. Zugügyvéd találkozott már farkassal korábban egy mongol horgásztúrán és nagyon fellelkesült.Az ügyvédjelöltek…..
gastrogaleri 2010.03.18 16:42:09
@hawkeye: a vodkást már két-három éve megírta zug-úr...
@esef: most azért van már bőven jobbkormányos japáni terepjáró és kínai cuccok is érkeznek dögivel, nem ritkán nagy márkanevek logoival ékesítve...
(A most következő írás erősen elfogult jellege miatt kéretik nem mindent elhinni és véresen komolyan venni! )   Azért, mert jobb csapat, mint a Saints. Meg mert már két éve nem nyertek Super Bowlt. Szegény szentek meg még soha. Gondoljunk csak bele, milyen hosszú idő is két…..
Ihletet kapván a tisztelt mesterektől, valamint a pörkölt témája körül kibontakozott sziporkázó eszmecserétől, alább hozzáteszem a magam hogyúgymondjam 2 centjét. 1-1 kiló marhalábszár és báránycomb 60 fokos sütőbe a.k.a. gyorsérlelés - ez az ötlet nagyon tetszett, a…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..