Regisztráció Blogot indítok
Adatok
para

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bill O'Reilly-ról, az amerikai jobboldal egyik megmondóemberéről tudjuk, hogy alapjáraton is elég gyökér tud lenni, de az mind semmi ahhoz képest, ha leszáll az agyára a vörös köd. FUCK IT, I'LL DO IT LIVE!!!! ..
 Csak üdvözölni lehet, hogy Abszurdisztánban végre kezdik szankcionálni a potenciális országúti halálosztókat. Az új bírságokat egyáltalán nem nevezném magasnak: ugyan miért is lenne sok pár tízezer, vagy egy-két-háromszázezer forint annak, aki hobbiból…..
Valuska kolléga mellett egy olvasó is jelezte, hogy szép meg jó, hogy az AXN egész nap House-maratont ad, de az már annyira nem vicces, sőt leginkább idegesítő, hogy bizonyos epizódokban egy epizódban a nemzetközi (angol) és a magyar hangsáv egyszerre hallatszik, talán…..
Ön egyetért-e azzal, hogy a hülye kérdéseket kiagyaló televíziósokat akár száz botütéssel is jutalmazhassák? Jó persze, tudjuk, hogy félbulvár televíziós műsorokban idióta kérdéseket föltenni, és sms-ben megszavaztatni a jónépet egy wellness hétvégéért cserébe, az…..
Ostoroztuk az OEP-et Laj levele alapján, hogy az Európai Egészségbiztosítási kártyához munkáltatói igazolást kérnek, olyan állapolgártól is, aki ügyfélkapus ügyfél, nemrég kórházben kezelték, az OEP rendszerében tehát nyilvánvalóan bent kell lennie. Olvassák el, hogy…..