Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nocomment

7 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Coca-Colától megszokhattuk, hogy ügyesen játszik az érzelmekkel. Van, amikor ez megragad az édibédi jegesmedvék szintjén, de van, amikor valami mélyebb igazságra tapintanak rá az aktuális reklámjukban. Ezúttal szerencsére az utóbbiról van szó. A legújabb divathullámnak…..
Nocomment 2013.12.19 13:50:49
Szándékosan aludtam pár napot a magyar kupacsapatok szégyenletesen gyors kupabúcsújára, de így se tudok más címet adni ennek az írásnak, mint amit a sorsüldözött debreceni ultrák megfogalmaztak kórusban a jó nevű norvég Strömsgodset elleni szívás (0-3) utolsó perceiben. Ez a…..
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
Nocomment 2013.04.05 15:50:56
@Mikrobi: ez egy 2012 decemberi poszt, aligha a Gerendásra reagált.
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
Talán kevesen tudják, de Goethe egy időben színházigazgató is volt Weimarban. Persze volt, amikor az útépítések felügyeletével is megbízták, végül is egy költőfejedelem mindenre alkalmas. Történt, hogy a kutyabarát nagyherceg elő kívánta adatni az Aubry kutyája című…..
A kutatások ugyanazt mutatják, igaz, jelentős eltérésekkel: a teljes népességben az Ipsosnál 3, a Tárkinál 6, a Századvégnél 8, a Mediánnál pedig 11 százalékponttal vezet a Fidesz az MSZP előtt. A képet árnyalja, a választási kilátásokat módosíthatja, hogy a szocialisták…..
Poszt-eszdéeszes mozgolódás az árok egyik, poszt-csurkai mocorgás a másik oldalán: 2013 első napjaiban is rendkívül sok újdonsággal szolgál a magyar közélet. Míg Fodor Gáborék a talán fél tucatnál is több új-balliberális erővel mérkőznének meg a maroknyi SZDSZ-árváért;…..
Nocomment 2013.01.18 13:24:28
Azt írja a Mandiner szerzője, hogy a FIFA döntése, amely alapján az Izrael elleni meccsen történtek után Románia ellen zárt kapuk mögött kell játszanunk, kollektív bűnössé kiált ki bennünket, „márpedig a márciusi mérkőzésről való kitiltás a teljes magyarság ellen…..
Nocomment 2013.01.14 12:35:05
@Muad\\\'Dib: Amilyen egyszerűen pontokba szedve leírtad, úgy leírom én is.
1. A FIFA rendezvényéről beszélünk
2. A rendezvényt a FIFA helyi szervezete, az MLSZ tartotta
3. Az MLSZ nem tudta betartani a FIFA előírásait
4. A FIFA megbüntette az MLSZ-t

Remélem, most nem kell elkezdenem bizonygatni, hogy én is szeretném, ha megnyernénk a meccset és esetleg kijutnánk a VB-re.

Én személy szerint részben a hazai foci színvonala, részben az ott zsidózó és cigányozó száz(?) hangos ember miatt nem járok ki meccsre, és a gyerekeimet eszem ágában sincs kivinni. (Nincs kedvem elmagyarázni a gyerekeimnek, hogy a zsidók nem büdösek és a cigányok nem mocskosak, csak a kiabáló bácsik buták, stb...) Ezzel talán nem vagyok egyedül, de úgy látszik az MLSZ-t ez évek óta nem zavarja. Engem viszont baromira zavar, hogy az MLSZ miatt évek óta tévén keresztül kell néznem a válogatott meccseket ahelyett, hogy kimennék a stadionba szurkolni. Bocs, hogy az én lelkem ilyen érzékeny, mondhatja erre bárki, hogy ez az én egyéni szocproblémám, de részben ezért is üresek a stadionok. Márpedig nézők nélkül nincs foci.
Nocomment 2013.01.14 13:12:14
@Zabaalint: akkor mondjam ezt a gyerekeknek: "ilyen a szurkolói közeg, de az oviban meg a suliban meg úgy általában a világban azért normálisak az emberek." Vicces vagy. Másrészt a "kurva anyád" és a "mocskos zsidó" vagy "büdös cigány" között elég nagy különbség van.
Ha nem veszünk fel IMF-hitelt, a következő ciklusban Mickey egér lehet a miniszterelnök. Miután a Disney 4,05 milliárd dollárért megvette a Lucas-birodalmat, jelezte szándékát, hogy Magyarországgal is megkezdené a tárgyalásokat. Orbán Viktor elmondta: ugyanúgy nem kér a Disney…..
Nocomment 2012.11.06 17:20:00
Megvan az a régi kép, amelyiken tizenegy melós ül egy acélgerendán, magasan Manhattan épületei fölött? A huszadik század egyik legismertebb és legtöbbször felhasznált fotójáról van szó, amely sokak szerint egy kor, egy szakma romantikáját szimbolizálja. Tegnap, szeptember…..
A névjegykártya dizájnjának általában (sajnos) nem tulajdonítunk túl sok jelentőséget, és beérjük valamilyen kreatív papírra nyomtatott hagyományos megoldással. Pedig érdemes elgondolkodni egy extra lehetőségen, mert mint mindenhol, az üzletben is fontos az első benyomás.…..
Bírálta a magyar médiaszabályozást Hugh Grant, aki egy brüsszeli fórumon beszélt az állam és a média kapcsolatáról, írja a Hollywoodreporter. A brit színész egy brüsszeli páneurópai fórumon szólalt fel a magyar demokrácia védelmében. A konferenciát a liberális-demokrata,…..
Tegnap három rendkívül mulatságos témára sikerült rátalálom a hazai sajtóban. Egyenként talán nem is vennénk észre, míly kínosan röhejessé lett világunk, de így, hogy sikerült e három ügyet egy napra időzíteni, be kell látnom, igaza van a jóistennek, ha azon gondolkozik,…..
Általában ritkán írok magyar reklámokról, de most több okból is kivételt teszek. Az első, hogy kifejezzem elismerésem annak a csapatnak – élén Sós Bálinttal – akik múlt héten a cannes-i Young Director Awards versenyen harmadik helyezést értek el. A második apropó pedig maga…..
Mindig csodálkoztam, hogy tudott apám elaludni egy meccsen a fotelben. Rájöttem, ez megy nekem is. Két sikeres akció, minden rendben van: Spanyolország, köszönhetően a tarthatatlan Xabi Alonso két góljának megkopasztotta a gall kakast. Annyit játszottunk, amennyit kellett, de…..
Médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk ma: a magyar sajtóban talán még sosem jelent meg olyan cikk, amiben a média és a gazdaság, illetve a média és az állami cégek viszonyáról olyan leplezetlen módon beszéltek volna, mint ma a Gépnarancsban. A Megpróbálják cenzúrázni a…..
Nocomment 2012.06.21 17:11:13
@Mitzimackó: Álnaív dolog lenne azt feltételezni, hogy névtelen tud maradni egy blog szerzője, miközben a blogok jó részét újságírók írják. Másrészt a főszerk írta az egyik kommentben, hogy az oldaluk "úgy működik, mint egy kedvtelésből írt blog". A kedvtelésből írt blog és az újságírás közti különbség egyik példáját láthatjuk ebben az esetben. A jogsértést jelenteni kell, szóval elég hülye helyzetbe lavírozták magukat.
Blohin mester agyfaszt kapott, Kassai kettőt hibázott, a végeredmény jó lett. Kassaié az Eb bíróhibája. Körbenéztünk, mit mondanak a drukkerek a twitteren, szerte Európában.  Kassai ténykedése nemcsak a laikusokat, de a játékvezetői szakmát is keményen felkavarta. Andy…..
Nocomment 2012.06.20 12:35:04
Fotó: Fazekas István hvg.hu Realitás kontra normalitás, valóság kontra álom. Nagyjából így nézhetünk arra a kérdésre, ki lesz Magyarország új köztársasági elnöke. A német példa nem lesz ragadós, ahol a lemondott konzervativ államfő helyére a zöldek korábbi…..
TComment Átlép Sparkon, Pandán 2012.03.06 10:05:45
Olcsó miniautó, tehát szükséges rossz. Egy frászt. Városban közlekedni jobb vele, mint egy naggyal. És tud még egy csomó mást is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nocomment 2012.03.06 12:58:00
@aaabbbccc: engem is ez lepett meg a kritikából! Ez a kocsi szinte olyan, mint a Suzuki Splash, még sincs megemlítve a hazai - amúgy tök korrekt - kiskocsi.
Nocomment 2012.03.06 13:08:40
@kultúrpesszimista: Splash-t használtam 1-2 évig, semmi gondom nem volt vele. Nem hinném, hogy ez a Skoda fényévekre lehet tőle, szóval egy összehasonlítást megérne a dolog. De nem akarom ilyen Splash offtopic irányba vinni a témát...
A Haza és Haladás Alapítvány internetes oldalán 2011 decemberében jelent meg egy hosszabb lélegzetvételű elemzés a trianoni békéről, illetve annak politikai következményeiről a mai Magyarország számára. A tanulmány lényegében egy új, friss baloldali narratívát próbál…..
Március 5-én jelenik meg Bruce Springsteen tizenhetedik stúdióalbuma Wrecking Ball címmel, a Lángoló Gitárok olvasóinak viszont lehetősége nyílik addig az egész lemezt meghallgatni, igaz, nem egyben, hanem dalonként: február 20-tól március 2-ig minden reggel hatkor bemutatunk…..
Nocomment 2012.02.21 11:03:39
One
One
One, two, three, four

Great morning light splits through the shade
Another day older and closer to the grave
I'm closer to the grave and come the dawn
I woke this morning shackled and drawn

Shackled and drawn, shackled and drawn
Pick up the rock, son, and carry it on
Trudging through the dark in a world gone wrong
Woke up this morning shackled and drawn

Whoa!
Alright, yeah!

I always love the feel of sweat on my shirt
Stand back, son, and let a man work
Let a man work, is that so wrong
I woke up this morning shackled and drawn

Shackled and drawn, shackled and drawn
Pick up the rock, son, and carry it on
What's a poor boy to do in a world gone wrong
Woke up this morning shackled and drawn

Freedom, son, is a dirty shirt
The sun on my face and my shovel in the dirt
The shovel in the dirt keeps the devil gone
I woke up this morning shackled and drawn

Shackled and drawn, shackled and drawn
Pick up the rock, son, and carry it on
What's a poor boy to do but keep singing this song
I woke up this morning shackled and drawn

Whoa whoa whoa!

Whoa whoa whoa!

Whoa whoa whoa!

Gambling man rolls the dice, working man pays the bills
It's still fat and easy up on bankers hill
Up on bankers hill the party's going strong
Down here below we're shackled and drawn

Shackled and drawn, shackled and drawn
Pick up the rock, son, and carry it on
Trudging through the dark in a world gone wrong
Woke up this morning shackled and drawn

Shackled and drawn, shackled and drawn
Pick up the rock, son, and carry it on
What's a poor boy to do but keep singing this song
I woke up this morning shackled and drawn
Whoa!

Whoa whoa-whoa!
Whoa whoa-whoa!

Whoa whoa-whoa!
Whoa whoa-whoa!
Whoa whoa-whoa!

(I want everybody to stand up)
(I want everybody to stand up and be counted tonight)
(You know we got to pray together)
(But I want everybody to stand up)
(I want everybody to stand up and be counted tonight)
Bigyóblog Legóember az űrben 2012.01.31 09:42:00
Két kanadai diák 24 ezer méter magasba repített egy Lego emberkét, majd le is fotózták, le is videózták kalandjait. Matthew Ho és Asad Muhammed egy másfél évvel ezelőtti kísérlettől kapták az ötletet, akkor MIT-esek ballont repítettek hasonló magasságokba. Négy és fél…..
„BREAKING: Lemondott Schmitt Pál” című cikkünk tévesen olyan látszatott kelthetett, mintha arról szólna, hogy lemondott Schmitt Pál. Az igazság ezzel szemben az, hogy az ország mondott le Schmitt Pálról. Január 18-i keltezésű „BREAKING: Lemondott Schmitt…..