Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gahan

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lovasi András általános könnyűzenész rövid kampányvideóban támogatásáról biztosította Dézsi Csaba Andrást, a Fidesz győri polgármester-jelöltjét, azóta megválasztott polgármesterét: Szóval hogyha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék...
gahan 2020.01.28 12:28:15
@chrisred: Tűpontos! :D 100% agree!
Garázsadó lesz Zuglóban. Az ötlettel egyszer már 2015-ben is megpróbálkoztak a szocialisták, most  - nyilván  - az LMP-s Vida  Attila képviselőnek jutott eszébe a bölcs ötlet.  Az általános, hozzávetőlegesen 15%-os adóemelést Rózsa András a Momentumos alpolgármester terjesztette elő, mely a…..
gahan 2019.12.05 12:23:30
Őszintén be kell vallanom, hogy az Igazából szerelem sokáig az egyik kedvenc vígjátékom volt. Eleve kedveltem ezeket a némiképp egy kaptafára készült angol vígjátékokat (mint a Négy esküvő és egy temetés, meg a Notting Hill stb.), az Igazából szerelemben pedig különösen kedveltem a film ritmusát:…..
gahan 2017.11.14 12:12:15
@abc: jajj, ezen könnyesre röhögtem magam!!! :) Ott a pont! :)
Van egy olyan mondás, hogy a zene a hangjegyek közti tér, vagy űr, ahogy jobban tetszik. Valószínűleg Martin Gore is erre hivatkozhat jó pár éve, mivel a Depeche Mode utóbbi lemezeit bármivel lehetett vádolni, csak túlfogalmazottsággal nem. Ezen a formulán nem nagyon változtat a Spirit sem,…..
Stuvi Blog Pár kapcsolat 2017.02.12 11:00:00
Mármint én, nem a többi stuvi. Nem általánosítok. Van itt mindenféle példa. Igazi pasifaló, örök próbálkozó, barátnő, menyasszony feleség, anyuka… Én speciel csak simán szingli. Nyilván rájöttetek már, hogy ennek az elviselhetetlen személyiségem az oka… :D Csak viccelek.…..
gahan 2017.02.13 10:57:06
Az Összezárva Friderikusszal című műsor stábja biztos kibírta röhögés nélkül a címszereplő felmondását, hiszen a műsort ilyen címmel alap, hogy nem lehet folytatni egy másik műsorvezetővel, bár ez utóbbi eshetőség sincs kizárva, tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő stábtagtól. A díszletet…..
Meghalt David Bowie. Én meg csak ülök itt a döbbenetemmel és próbálom megfejteni. Nem őt. Magamat. Az érzést, amely bőven túl van azon, hogy halálhír, ki kell tenni, aztán hozza majd a kattintást. Szex és halál. Azok mindig mennek, ugye. Ez most nem ilyen. Gyászolok. Nem tehetek róla, de…..
gahan 2016.01.12 10:59:38
@rockjano: minden soroddal azonosulni tudok! Stumpf Andrásnak pedig köszönet, ez a legvalódibb megemlékezés, amit olvastam, nálad is magasra került a mérce, erre az írásra igazán büszke lehetsz, szívből gratulálok! :)
A Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában járt ma reggel, ahol a kötelező körök (Magyarország jobban teljesít, 2016-ban merjünk optimisták lenni, történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság) mellett Kárász elvitte egy kanyarra nőügyben is, ami, legalábbis Kósa első reakcióját elnézve,…..
gahan 2016.01.06 10:54:03
@plümpike: egyetértek, sztem sem volt vészes, nyilván igyekezett finomítani a Kövértől elhangzottakat, egyébként pedig valóban észre sem vette a nyújtott kezet, addigra már bőven elfordult...
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..
Kapható vagy egy kis múltidézésre? Mondjad. Neurotic-koncert. Én csak kettőn voltam. Az egyik, ami benne van a Rocktérítőben is, de volt egy Almássy téri, amit soha nem felejtek el. Ezen a kettőn voltam, fiatal gyerek voltam akkor még. Elmeséled őket? Figyelj, annyi volt:…..
gahan 2013.10.02 13:25:06
RIP
1983-ban négy, 17-18 év körüli nyugatnémet srác, Martin Kähling, Oliver Kreyssig, Heiko Maile és Marcus Meyn elhatározta, hogy alapítanak egy elektronikus popzenét játszó együttest. A csapatnak a Licenced Technology nevet adták. Amikor alig egy évvel később Martin távozott, az…..
Bármennyire is egyetértek azzal, hogy Adj gázt! néven az Élet menetével párhuzamosan a zsidó negyedben a jövendő honfoglaló zsidók (vagy mi a fasz) ellen tiltakozni elfogadhatatlan, ennél csak még egy elfogadhatatlanabb dolog van, amikor a miniszterelnök mindenféle jogkör,…..
Bejelentették az idei Sziget fesztivál fellépőit az Arénába, A38 és a nagyszínpadra. Utóbbin olyanok zenélnek, mint a rövid időre feloszló Ska-P, a Skunk Anansie, az Editors és az idei év egyik legmenőbb klubslágerét szállító Dizzee Rascal, de ott ugrál majd az az energiától…..
Mint köztudott, az LMP tavaly novemberi kongresszusa olyan határozatot fogadott el, amely kizárta a Lehet Más a Politika csatlakozását az Együtt 2014 választói mozgalomhoz, de felhatalmazást adott arra, hogy a párt képviselői megkezdjék a tárgyalást az együttműködés más…..
Keane @ Petőfi Csarnok, 2012.10.30. Azt mindannyian tudjuk, hogy a brit zenei élet szeret néha maszturbálni kicsit saját magára. Nincs ezzel semmi baj, hiszen mi is szeretünk néha maszturbálni a brit zenei életre, de teljesen egyértelmű, hogy ennek köszönhetők az olyan zenekarok,…..
Amber Smith – Amber Smith (Szerzői kiadás) A brit gitárzene, illetve az indie valahogy nem tudott erős gyökeret verni Magyarországon. Pedig az előfeltétel megvan: a borongós világnézet, az örök pesszimizmus, ami a legtöbb indie-zenekart is jellemzi. Nálunk azonban ez a műfaj…..
gahan 2012.02.23 11:56:04