Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Somebody

48 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem volt egyszerű dolog elkezdeni megírni ezt a posztot. Kettészakadt a belső tudatom, viharok korbácsolták elmém tengerét, angyal- és ördögfigurák sugdolóztak a fülembe. A kétfős személyzet annyira lelkes, esetlen és szerencsétlen, hogy ha Falus Ferenc étkezde lenne, minden…..
Ez a kép illusztráció. Így néz ki egy konyha. A hely Facebook-oldalán sajnos nincs kép magukról. Itt a nyár, kisütött a nap, és a szépen lebetonozott felújított Madách tértől pár lépésre, a Telep környékén előkerültek a gondosan kinyújtott atléták, november óta…..
Folytatva az elkezdett, de soha nem folytatott sorozatok sorát (lásd még: A hűtő aljából) a 800 méterben egymástól kőhajításnyira lévő konkurens helyeket tesztelünk, hogy megtudjuk, ki az alfahím a környéken. Az első felvonásban az Astoriánál lévő Kelly's Food és a…..
Ma délután hatkor hirdetik ki a design Terminálban, a Graphifesten, hogy milyen is lesz a BKK új metró-, HÉV- és hajólogója. Pontosabban azt, hogy melyik pályamű nyert, hiszen lehet, hogy a későbbiekben még továbbgondolják a terveket. Mivel a zsűriben én is ott ültem, hamarosan…..
Somebody 2013.11.19 14:09:23
@Frady Endre: Ha komolyan nem találod meg a BKK honlapon a menetrendeket (hint: a "Menetrendek" menüpont alatt kell keresni), az feltehetően nem a cég bűne.
Kép: Pasta Manufaktura Facebook Vannak dolgok az életben, amik oly könnyűnek tűnnek és mégis, valójában oly nehezek. Elsőre betalálni az USB-csatlakozóval az aljzatba; az ideges pincér tekintetének kereszttüzében dönteni, hogy mit rendelj; lenyelni egy kanál fahéjat; trafikot…..
Biztos én vagyok rosszul összerakva, de nem egyszer fordult már elő, hogy egy-egy rosszabb esti buli közben már éjfél körül azon jár az agyam, mi jót fogok kajálni hazafelé menet. Na jó, nem fogok hazudni, néha már akkor ezen gondolkozom, amikor még el se indultam otthonról.…..
Somebody 2013.10.12 20:22:05
@wowerman: háát jogos (meg is említettem a poszt végén), de az már tényleg annyira szemét, hogy próbálok tudomást se venni róla
Kép: Pizza Manufaktúra Facebook Bevallom töredelmesen, régóta vacilálok, hogy írjak-e a Pizza Manufakturáról. Az étterem személyében ugyanis a város egyik legjobb pizzériáját ismertem meg, ami ráadásul olcsó, és féltem, hogy ha egy cikk következtében túl sokan kezdik…..
Kép: Bors Gasztrobár Facebook Nem két hely van a városban, akik próbálják meglovagolni (többek között) a Leves. által indított gasztro és street food forradalmat revolúciót, viszont annál kevesebben vannak, akiknek sikerül is. A Kazinczy utcai Bors tulajdonképpen tök…..
Tudjátok mi a ciki? Perceket, sőt, órákat gondolkozni azon, hogy hol egyetek a Belvárosban, és nem előkapni a Nem ciki a menza Kajatérképét, és megfontolni bölcs tanácsait. Itt megtaláltok minden eddig tesztelt helyet, az értékelést, az árszintet és egy linket a teszthez, ha…..
Kép: Pár Perc Krumpli Facebook Mióta elindult a blog, előbb többen is kérték, majd kifejezetten követelték, hogy egyek egyszer a Ráday utcai Pár Perc Krumpliban, mert az aztán egy földi Mennyország; simán van olyan jó, mint a sréhen szemben lévő Costes, csak hát krumpli olajban…..
Kép: 2Spaghi Facebook Ha korábban azt állítottam, hogy a Kiskörút a főváros ütőere, akkor a Gozsdu udvar mindenképpen maga a szívcsakra, a trend központja, ahol több szó kezdődik hashtaggel, mint anélkül, és az tumblr-account nemhogy elvárt, de kötelező. De akkor mit keres a…..
Sajnos a nyári melegben van az az állapot, hogy az ember elindul kajálni, de csak az első légkondícionált közértig jut, ahol szó szerint a lehető legmélyebbre süllyedve (mivel úgyis a legalsó hűtő leglasó polcára teszik) kiválaszt egy előre csomagolt ebédet, és a lehető…..
Ki ne emlékezne azokra a régi jó vasárnapi ebédekre, mikor nagyanyánk gőzölgő zöldséglevest, rántott csirkemell-csíkokat és hozzá egy jó porcukros fánkot tett az asztalra? Ha mégsem rémlik, nagyanyád nyilván nem a Váci utca 76. szám alatt működő vendéglátóipari egység…..
Kép: Deli's Bistro (Facebook) Létezik egy kicsit szemét találós kérdés: adott egy házaspár, az apa szifiliszes, az anya TBC-s és az ötödik gyerekét várja; annak ellenére, hogy az első vakon született, a második meghalt, a harmadik süket, a negyedik tébécés. Ajánlanád nekik…..
Kép: Yummy Noodles (Facebook) Nem lehet egyszerű kiemelkedni a budapesti kínai éttermek közül, de a főváros trendet, hipszterséget és fűszagú villamosokat pumpáló ütőerén, a Kiskörúton több olyat is találunk, akiknek sikerült eltávolodniuk a Kóbor macskákat befogadok…..
Kép: 39studium.hu Csúnya dolgokra lehet asszociálni, ha egy hely az egyetem főbejáratánál MEGNYÍLT! ÖNKI + KVZÓ feliratú táblával hirdeti magát. Pedig a 39-esek önkiszolgáló étterem-lánca (ami nem csak a Corvinus új épületének oldalában, de Óbudán és a Krisztina…..
Kép: Kultography.hu Nem könnyű megfelelni az elvárásoknak, ha az ember egy iszonyú sikeres levesbár után megnyit egy potenciális új kedvenc tésztást. A faék egyszerűségű recept: 1. végy egy egyetemisták által jól frekventált helyet (Kálvin tér) 2. a Leves. régi motoros…..
Hiába mondták neki, hogy rossz ötlet, David Cameron brit miniszterelnök nem hallgatott a tanácsadóira és Boris Johnsonra, London polgármesterére és Barack Obamához hasonlóan elment az amerikai tévébe haknizni egy kicsit. Cameron David Letterman talkshow-jába ült be tegnap este, és…..
Somebody 2012.09.27 13:33:24
Arizona Romney 3 Purple Strategies Colorado Obama 3 Purple Strategies Dél-Dakota Romney 15 Nielsen Bros. Észak-Karolina Obama 2 Purple Strategies Florida Romney 1 Purple Strategies Florida Obama 1 Mason Dixon Kalifornia Obama 12 Public Policy Inst. of…..
Mitt Romney hétfőről szerdára varázslatosan lebarnult. Kész szerencse, hogy a hét közepén egy latinóknak szervezett kampányeseményen szólalt fel. (nem photoshop) Tippeljük meg, az afro-amerikaiak hány százaléka szavazna novemberben Mitt Romney-ra, a republikánus elnökjelöltre!…..
Colorado Obama 5 Marist College Connecticut Obama 21 University of CT Észak-Karolina Obama 3 High Point University Georgia Romney 21 Insider Advantage Iowa Obama 8 Marist College Iowa Romney 3 Rasmussen Massachusetts Obama 23 University of…..
Mitt Romney kampányának nem titkolt célja, hogy a líbiai gyilkosságokkal kapcsolatos sajtó-bénázásáról eltereljék a figyelmet, ami – ha úgy vesszük – sikerült is. Egy most kiszivárogtatott videofelvételen Romney az amerikaiak 47%-át (akik Obamára szavaztak) ingyenélőnek…..
Colorado Romney 2 Rasmussen, 09. 17. Colorado Obama 1 Quinnipiac University, 09. 17. Florida Obama 5 Fox News, 09. 18. Illinois Obama 11 Southern IL Uni., 09. 10. Indiana Romney 6 Global Strategy, 09. 12. Kalifornia Obama 24 Field Poll, 09.…..
Colorado Obama 1 SurveyUSA Észak-Karolina Romney 7 Rasmussen Illinois Obama 13 Southern IL Uni. New Jersey Obama 14 Farleigh Dickinson U. New Jersey Obama 14 Global Strategy Pennsylvania Obama 11 Global Strategy Virginia Obama…..
Colorado Obama 2 ARG Florida Obama 2 Rasmussen Florida Obama 7 Marist College Kalifornia Obama 22 Pepperdine University Minnesota Obama 7 PPP Missoury Romney 3 Rasmussen New Hampshire Obama 5 University of NH New York Obama 28 Quinnipac…..