Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shirez

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Officespotting Zwack 2012.01.04 07:30:00
Bérlő: Zwack Unicum Nyrt. Bérlő profilja: Szeszesital gyártás és -forgalmazás Irodaház: Gyárépület, IX. Soroksári út 26. Kiadó irodák…..
Pár hónapja van szerencsém a Duna tévébe járni, így gondoltam butaság lenne kihagyni egy beszélgetést Matisa Carlo-val, a Duna tévé munkatársával. Beszélgettünk, s most többet tudok Olaszországról.Több témában is beszélgettünk, ami az olasz konyhát illeti. Az első rész a…..
Május 4 és július 31 között a New York-i Metropolitan Museum of Arts fog helyet adni az Alexander McQueen Savage beauty elnevezésű kiállításnak, ahol körülbelül 100 öltözéket mutatnak be a tervezőzseni kiemelkedő alkotásai közül. 19 évnyi szakmai anyagot ölel fel a…..
shirez 2011.04.15 02:10:03
addict Zenélő cipők 2011.04.04 09:30:00
Úgy tűnik, hogy a két sportszergyártó legenda, az Adidas és a Nike idén is folytatják könyörtelen csatájukat a reklámok mezején. Az Adidas "All in" filmje után a konkurencia fricskát mutatott a giga-költségvetésű filmnek egy olcsóbb, “100%-ig…..
Az olasz Vogue a burzsujkisasszonyok egyik kedvenc lapja – leszámítva persze azokat, akik hétvégén is csak a Közgazdasági szemlével mászkálnak a hónuk alatt -, éppen ezért nagyon érdekes, hogy mit gondol az újság Budapestről. Akik a cikk miatt jönnek ugyanis ide, azok…..
Ó pedig mennyire tetszett a Belváros új főutcájának burkolata a nem repedő, megfordítható, ragyogón világos, örökéletű mészkőlapokkal. András szerint ez azonban nem feltétlenül előnyös. Kedves Szerkeszőség!Figyelem a blogot egy ideje. Most találkoztam a városban egy…..
shirez 2010.12.31 01:39:17
@mortadella: jol van, akkor nem csak az en szeperzekemet zavarja a 1) kockaerdo, 2) botsaska lampak 3) hullaszinu feny.

undorito....
Zsolt 10 napja várja, hogy véget érjen az ünnepi bódulat a Lufthansánál, és elvesztett ajándékosbőröndje megérkezzen. Eltűnésük után szinte azonnal lokalizálták a csomagokat, de december 24-ig csak az egyiket sikerült leszállítani:Egy jó ki repülős történetet szeretnék…..
shirez 2010.12.27 23:10:22
@Shinjuku: egyetertek. nekem 3 napig nem kerult elo. vettem is par cuccot es 24en este 6ra elokeritettek...
egy rossz szot se.
"Menő és hidegben nagyon jól fog jönni" - gondoltam tavaly, amikor a Premier Outlet Centerben megvettem a világoskék mango (UGG utánzat) hótaposómat. Legalábbis az volt a cimkére írva: hótaposó. Aztán jött a hó, rögtön leteszteltem a frissen szerzett lábbelit.…..
Maarten egy holland fiatalember, akinek rákkal vívott csatáját online követhettük. Egyszer elmesélte egy előadásában, hogy amikor a kemoterápiája ment a kórházban, Google Docs-on keresztül szervezte meg, mikor menjenek a barátai meglátogatni. Egy holland klinikán ezt most kicsit…..
Szerdán szabadnap volt, szóra sem érdemes, legalábbis egészen du. 5-ig (az előzményeket lásd itt). Szóval az úgy kezdődött, hogy valamikor az év elején hosszú heteken át adatbányásztam. Végül már francianyelvű fórumokba is alámerültem, noha hivatalosan egy szót nem tudok…..
Bár nem áll szándékomban közepesen unalmas énbloggá alakítani az Urbanistát, sajnos nem mehetek el szó nélkül a tény mellett, hogy tegnap csak a gyerekszobában mintegy 30 szúnyogot csaptunk le lámpaoltás előtt. Mindezt Budapesten, egy négyemeletes ház tetőterében, igaz…..
shirez 2010.07.12 05:21:40
@hagyma: hetvegen a Hamptonsban voltak (allitolag.. nem engem kezdtek el megenni, es bevonultunk a hazba rogton - ott nem voltak, nem birtak a minuszokat)... egyebkent itt New Yorktol kisse eszakra meg nem lattam egyet sem. valszeg addig eheztek amig kipurcantak (senki nem maszkal gyalogosan es mindenhol didergo hideg van a legkondi miatt, bejutni lehetetlen a zart ablakon)...

remelem oktoberre megficcennek a kis dogok, mikor megyek a belvarosba! (ki tudja, a multkor olaszorszagban nem fagyott telen, es meg januarban is a szunyogokat csapkodtuk - tigrisszonyogok voltak)
shirez 2010.07.12 05:25:28
@sanyix:ha adhatok egy jo tanacsot (szinten olaszorszagi tapasztalat, jo kis mocsaras-szunyogos videkrol).. alvashoz azert ne hasznald a merget. mi mindig lefekves elott 10-15 percig szagoltattuk veluk, de lefekveshez kihuztuk, nem jo az az embernek sem am.