Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Becks84

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi posztunkban, ahol Gusztáv sorba vette a tízezer forint alatt vagy a körül elérhető városokat, kaptunk kritikát azzal kapcsolatban, hogy nyilván csak idióta lehet, aki a jegyár alapján választ úti célt. Pedig csak abból indultunk ki, hogy átlag magyar pár nem tud…..
Az álláskeresés már önmagában is frusztráló, hiszen vagy azért akarunk elhelyezkedni, mert jelenlegi munkahelyünk valamiért nem megfelelő, vagy azért, mert eleve nincs munkahelyünk, és így minden munka nélkül töltött idő bevételkiesést, hosszútávon pedig anyagi gondokat…..
Becks84 2014.05.28 23:34:08
@Blogger Géza: Teszek rá Ausztriában működik.., de ha nagyon nem változik a helyzet ellehet menni, meg is teszem mert pr km a határ.. és már nagyon elfogyott a türelem ezzel a banánköztársasággal..
Becks84 2014.05.28 23:37:26
@]{udarauszkasz: targoncás a szakmád?
Örök harc folyik a jó és a rossz, az egyház és a sátán között. Talán ilyen harccá vált észrevétlenül a nyugdíjasok titkos forradalma a rendszer és fiatalok érdekeivel szemben. A gazdasági élet aktív szereplői bántják a nyugdíjasokat, és cserébe nem kaphatnak mást, mint…..
Becks84 2014.04.15 20:02:53
@Pilotax:
Így van elég sok a potyautas...
Ismerek olyat, aki életébe egy munkaórát nem dolgozott csak elvolt mint a befőtt és a férje után (mivel özvegy), kb. annyit nyugdíjat kap, mint már nagyanyja 25-30 éves munkaviszonnyal.

A másik érdekes sztory nagymamák esetére igaz.. A II. világháborúban elesett férje után is kapja a pénzt meg a 2. férje után is az özvegyit emelve. Egy nő csak egy férfi után kapjon zsét.

Az egész rendszer vicc..

A másik talán ösztönözni kellene a fiatalságot, hogy szaporodjon, normális munkahelyekkel és munkabérrel.. és akkor aki még most születik az 18-23 éven belül munkába tudna állni..

Az a nevetséges, hogy aki erről dönt annak síkmindegy mi történik mert a pár millás apanázst így is megkapja..
A hónap elején szoknyában ment dolgozni néhány svéd mozdonyvezető és kalauz az egyik, Stockholmtól északra fekvő vasútvonalon. A Roslagsbanan-vonalon dolgozó férfiak így tiltakoztak a vállalat szigorú öltözködési szabályai ellen, amely megtiltja számukra a rövidnadrág…..
Pozsony csúnya város, hallom sok esetben szlovák cimboráimtól is, de nem értek egyet a sommás megállapítással. Íme a város, ahogy még soha nem láttad. (Leadkép: a hír címlapot érdemelt a legolvasottabb szlovák internetes felületen is!) Képzeljük el, hogy egy első éves…..
Becks84 2013.04.22 23:52:16
A héten bejelentett 400 milliárd forint értékű csomesz azt mutatja, hogy mivel eddig sem volt semmi koncepció abban, amit a kormány adópolitika címén művelt, ezen erre kis időre már nem is nagyon kíván változtatni. Nem egyértelmű, hogy az eddig módosítások célja voltaképpen…..