Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kingstone

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly májusban jelentette be a Netflix, hogy sorozatot készít majd az elmúlt évek egyik legjobb számítógépes szerepjátékából, a Witcherből, mostanra pedig a főszereplőt, Ríviai Geraltot is kiválasztották, aki nem más, mint az elmúlt években Superman szerepét betöltő, illetve a legutóbbi Mission…..
És nem, nem Arya Starkra gondolunk. A tovább mögött egy erősen szubjektív lista a Game of Thrones öt legszebb, leggyönyörűbb színésznőjéről. Aztán majd kommentben lehet értetlenkedni, hogy miért pont ők, miért nem más - éppen ezért sorrendet nem is állítok fel. Legalább…..
Az Elit alakulat (Band of Brothers) és a The Pacific - A hős alakulat után II. világháborús bombázópilótákról szóló minisorozatot forgat a Steven Spielberg - Tom Hanks producerkettős, természetesen ismét az HBO-nak. Spielberg a Ryan közlegény megmentése című film készítésekor…..
A Rolling Stone szedte össze a tizenegy legkeményebb/leggusztustalanabb jelenetet a The Walking Dead harmadik évadából és mivel nagyjából egyetértünk a listával, mi is lehozunk belőle ötöt, ha már ilyen jó kis zombis napunk van. Az ugrás után a nyugalom megzavarása alkalmas…..
Nézzünk egy élethelyzetet: az ember nője holtrészegen, véreres szemekkel súlyosbítva telibehányja a budit. Kismillió filmben láttunk ilyet, biztos van nagyon sok olvasó is, aki ilyet tapasztalt. Az már sokkal kevésbé sanszos, hogy mindezt az illető meg is énekli, de ha mégis, abban…..
A Mokka kimeríthetetlen humorforrás, ma reggel például Demcsák Zsuzsa bírta azt mondani a Kate Middleton félmeztelen képei miatt kirobbant botrány örvén, hogyaszongya: "Aki tudja hogy fotózzák, az ne vetkőzzön." Otthon se, egy hatméteres fallal körülvett villába se, seholse. Jól…..
Kingstone 2012.09.18 11:20:49
@Rebelde: "miért is ne tehetné meg a 21. században? mert anglia királynéja lesz? ha lesz, ugyan már"

Csak egy példa, ha mondjuk Ő lesz Anglia királynéja és elmegy egy fogadásra és az ott jelenlévők fejében az fog először megfordulni, hogy de jó mellei vannak, láttam őket egy fotón és úgy megrántanám, ahelyett hogy megtisztel minket a jelenlétével...
Szerintem elég nagy kontraszt.
Abszolút nem vagyok prűd, nem zavar ha valaki mesztelen, de a trónörökös feleségének azért ezt mégis túlzásnak tartom.
Persze ettől nem lesznek álmatlan éjszakáim:)
Kingstone 2012.09.18 11:31:31
@B. Bíró: Hát én a jó melleket nem felejtem el, pláne egy harcegnőjét és ezzel nem hiszem hogy egyedül lennék :)
Kingstone 2012.09.18 11:36:12
@Rebelde: Na most majdnem kiköptem az innivalóm:)
Azért én nem hasonlítanám össze a német kancellárt egy angol hercegnővel, ráadásul van köztük vagy 30 év. A tárgyalópartnereknek legfeljebb az juthatott eszébe, hogy ehhh...
De itt számomra nem a nő, hanem maga a királyi intézmény a lényeg, aminek vannak tradíciói
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
Kingstone 2012.07.31 15:34:12
@AnnaKarenina:Szerintem simán belefért hogy elsírja magát Horváth Mariann, de így is lehettett érezni, hogy visszafogja(inkább csak elcsuklott a hangja). Anno Vitray és Knézy is milyen átéléssel, tele érzelemmel közvetített. Akkor ezek szerint az is hiba volt, mert magyar kommentátor ne szurkoljon, hanem legyen tárgyilagos és érzelem mentes? ugye hogy nem
Mindenek előtt leszögezném, hogy nem örülök a nem tandíjnak hívott tandíj bevezetésének a felsőoktatásban. Egyáltalán nem tetszenek azok a folyamatok, amelyek a magyar felsőoktatásban reform néven zajlanak. Nyelvvizsga nélkül azonban senki ne kaphasson diplomát. Hat…..
Kingstone 2012.07.24 11:31:40
@Pan Modry: "A kozszferaban is vannak nemzetkozi benchmarkok amiket illene tudni az ott dolgozoknak".
Bocs, de én 11 éve dolgozom a közszférában(voltam közalkalmazott és kormánytisztviselő is), de még egyszer sem hallottam róla, hogy bárki is a környezetemből nemzetközi benchmarkra(de szép szó) járt volna. Ja igen vannak felsőbb vezetők(amik rendszerint már politikai beosztások), ott járnak ki külföldre, de őket előtte be is iratták tanfolyamra és az állam fizeti nekik(volt aki a 0-ról kezdte).
Szerintem sokat nem tudsz a közszféráról(de ez már abszolút nem ide tartozik).
Szóval aki nem beszél nyelvet, szerintem attól még lehet emberszámba venni.
Amúgy, pedig én szeretem az angolt, rendszeresen használom máshol, beszélgetek külföldi barátokkal, angolul nézem a filmeket stb, de a munkámhoz még soha nem kellett.
Nyugi, nem Bálint Antóniáról forgatnak tévésorozatot, aki ugye legendásan szereti korosabb gyermekeit is a csöcsére ereszteni, hanem amerikai lelki társairól, mert ugye ez egy kurva nagy világ, aminek nagyon alacsony a kerítése. Az olyan méltán híres realiy műsorok gyártója, mint…..
Kingstone 2012.07.11 14:45:06
Nemcsak nálunk vannak olyan idóták, akik szerint a saját nemhez való vonzódás az valamiféle ördögtűl való kórság, amit minden eszközzel irtani kell, akár rendőrkutyák fejbe rugdosásával is, ha úgy alakul, ugye. A melegfelvonulásokon hőbörgő fasiszták pont olyan csökött…..
Kingstone 2012.07.11 14:36:52
@Flankerr: Ennek pont olyan negatív hangzása van, mintha baj lenne hogy elterjedt egy vallás.
Én nem támogatom a felvonulásukat, mert szerintem nem tartozik másra a szexuális beállítottságuk, de megértem hogy az elfogadásért küzdenek(ezzel nincs bajom,csak ne így). A gyerekvállalással sincs bajom, hiszen nem tövényszerű(sőt), hogy a gyerek is a saját neméhez vonzódik majd, és nem látom miért ne lennének odaadó szülők.
Viszont mielőtt megjelentetnék egy ekkora lapban ilyen címlapot, megvizsgálnám az adott ország beállítottságát,jelen esetben Európa egyik legvallásosabb katolikus országában, miért kell ilyeneket leközölni(tudva levő, hogy ez az egyház ellen való "erkölcstelen magatartás").
Puzsér szerint a Csillag születik győztese "csupán egy giccses sztereotípia, annak a pödört bajszú, kolbászt majszoló, szüretelő gazdának a képe, amire az SMS-ező közönség rendkívül fogékony", írja a mai Bors. A Mészáros János Eleket is megszégyenítően modoros cikk így…..
comment:com A nap képe 2012.06.11 10:50:00
Tumblr-en és Facebookon kering az alábbi kép, szerintem nem is kell magyarázni, miért iszonyatosan vicces: ..
Honnan szedik a kínai kalóz DVD-k borítóit készítő szakmunkások az infóikat? ..
Holnaptól nem lesz kockagyár, az a helyzet. Rájöttem, hogy az elmúlt hetek félgőzön futását nem annyira tudom csinálni. Vagy teljesen, napi posztolással és nagy-nagy odafigyeléssel megy a cucc, vagy sehogy. Ehhez a normális ügymenethez viszont sajnos most sem erőm, sem kedvem, sem…..
A múltkori helyszínekre bontott hogyvoltozás nagyon bejött a nyájas hallgatóságnak is, így most is ezt a módszert követjük - egy kis csalással, de ez majd csak a végén derül ki (és üt majd nagyot remélhetőleg). Deres Ott folytatjuk, ahol abbamaradt a történet, Theon arra ébred…..
A kritikusok máris az új Deadwoodként emlegetik az HBO nálunk tegnap bemutatott sorozatát, a lóversenypályák világában játszódó Befutót. A David Milch író-készítő agyából kipattant sorozatötletet Michael Mann segített képernyőre vinni, ennél ütősebb párost nem nagyon…..
Ti tudjátok kik gonoszkodnak Castle készletekben? Itt jönnek sorban, varázslók boszorkányok. Csak győzzétek félni őket!  1993: Majisto  Sorban az első varázsló, aki sárkány lovagjaival, és hangulatos készleteivel szinte berobbant '93-ban. Akkoriban szinte minden…..