Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csoro2007

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azt mondta, adjak neki esélyt és idővel megkedvelem... de nem így működik a dolog, hiába így érzi” – Amikor a pasi színt vall az érzéseiről, a nő tapintatosan közli vele, hogy nem tud osztozni bennük. Emiatt vége egy jó barátságnak?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
Csoro2007 2021.10.22 12:15:16
@Örömhernyó: Tudom igen , persze teljesen egyetertek a tobbi mind annyira alszent duma a nok reserol is, hogy jah mert te csak azt akarod lol aztan masnap egy szorakozo helyen 1 ital utan valaki massal csak azt csinalja mert ott volt a kemia lol
Csoro2007 2021.10.22 12:30:39
@Örömhernyó: Jah ez a tul ertekes ember vagy meg en em vagyok eleg jo neked szoveg az emberiseg tortenetenek ke legnagyobb hazugsaga lol de jo hogy oszinteseget varnak el altalabanamit jo nagy hazugsaggal viszonoznak haha. Annyira ertekes,hogy le se xar kb nagy ertek haha :)
Ez a sorozat többnyire arról szól, hogy miként lehet egy város nevezetességeit, hangulatát belesűríteni egyetlen napba: írtunk már Lisszabonról, Dublinról, részletes összefoglalónk volt arról, hogyan lehet 25 ezer forintból úgy megnézni London legmenőbb helyeit, hogy reggel…..
Bármennyire is szerelmesek vagyunk, sosem lehetek elég jó, mert nem izraeli zsidónak születtem. Ez a film egyébként pont erről szól: Kishazánkban nem kevés izraeli próbál szerencsét, és közöttük is elég sok a jóképű, jómódú pasi. Én pont az egyik csapdájába estem.…..
Csoro2007 2011.01.21 11:16:51
@ki kicsoda: Hmm, nekem semmi bajom nem volt azzal a tennyel, hogy zsido nem gondolom ,hogy en nem tudtam volna alkalmazkodni viszont valoban lehet tudta a csalad nem fogadott volna el :)
„Igaz, hogy a buliban a lányok jönnek oda hozzám, de valahogy visszataszítom őket a kedvességemmel” – következő Levélírónkat üldözi a balszerencse: pedig sikeres a munkájában, van egzisztenciája, drága autója, egy belvárosi lakása, igényes, jóképű és…..
”Ő azt mondta, hogy csak játszottak, nem is szereti és azonnal szakít vele. Meggyőzött. Adtam neki még egy esélyt” - A lány véletlenül megtalálja pasija intim levelezését, amit egy másik lánnyal folytatott. Először megadja neki az esélyt, hogy visszavonulót fújjon,…..
A BKV igazán jó hozzánk, rengeteg remek anyagot adtak beküldőinknek (és ezáltal nektek). A most következőt hárman is megírták; kezdjük Márkkal, mivel ő volt a legfürgébb: Ezen mindannyian kifeküsztök. A BKV buszokon a "leszállásjelző" gombok mellé az van írva:…..
A Masszázs=megcsalás? poszt visszhangja az alábbi levél is, köszönjük az őszinteséget a névtelen szerzőnek.   Nem könnyű jó sok év után végiggondolni bizonyos dolgokat … A jó sok év tényleg jó, és tényleg sok. 26 éve kiegyegyensúlyozott párkapcsolatban élünk.…..
A minap bent jártunk Zsuzsival a Soroksári úti Gizella malom magas víztornyában. Kívülről már szépen fel van újítva, ezért nagyon kíváncsiak voltunk, mi lehet belül. Nem kis meglepetés ért bennünket.  A legfelső szinten lévő lakás - most még - egy légtérben van…..
  Megvan az első fertőzött, ami persze még nem járvány és közel sem biztos, hogy azzá válik. Ennek ellenére egy felelős egészségügyi vezetésnek úgy kell kezelnie a helyzetet, hogy bármilyen fejlemény esetén képes legyen megvédeni az ország polgárait. Ma a védekezés nagyon féloldalasnak tűnik.…..
Csoro2007 2009.05.30 09:11:42
@japitaki: A vitaminnal egyetertek a reszvenyarfolyammal mar nem :

Majus elejen a reszveny 50.1 $ korlul volt most pedig 51.30 zart tegnap . 5 eves intervallumban pedig 32 es 71 $ kozott mozgott. 1 eves intervallumban pedig kb 20% -ot esett. Ettol fuggetlenul igen kicsit tulzott panik keltes . :)
Sikerült akkora flamet kavarni a Lafayette másodrendűmagyarozós ügyfélszolgálatosával, hogy még a párizsi külképviseletünk is felkapta a fejét az ügyre. Mint ahogy az lenni szokott, most kiderül, hogy bár bunkó volt a csaj, a tartózkodási engedély nem a másodrendűség miatt…..
Magyaralázás again. Hogy megy az, ha egy EU-polgár magyar ember átlagos munkavállalóként átlagos munkát akar vállalni az EU káposztaszagú szülőanyjánál? Nem fogják kitalálni: káosz, egymásnak és önmaguknak ellentmondó hivatalok, szemétség és pornó. Olvassák alant Molnár…..
Talán megint sikerült sínre raknunk egy ügyet, ugyanis már a párizsi magyar konzulátus foglalkozik a Lafayette luxusáruház ügyével, ahol a magyarok másodrendű EU-polgár mivoltára hivatkozva pannon fogyasztónak nem hajlandóak törzsvásárlói kártyát kiállítani. Erről szólt a…..
A Homár a kurucinfón sem találhatott volna jobb kurvaanyázni valót, mint amit nusss küldött Fvanciahonból. A parasztvakításáról híres párizsi übersznobáruház, a Lafayette ügyfélszolgálatán ugyanis azért nem adtak neki törzsvásárlói kártyát, mert nincs tartózkodási…..