Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabris

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy kozmikus mérleg egyensúlyba állításához a jó pasit csinos hölgynek, a gonosztevőt hősnőnek kell követnie. Aki a korábbi fotót egy vállrándítással elintézte, és még mindig kételkedik Gald Gadot Wonder Woman eljátszásához szükséges fizikai alkalmasságában, az…..
Geekblog Penny Dreadful trailer 2014.02.15 10:32:24
Sam Mendes és John Logan májusban, a Showtime-nál startoló sorozata, a Penny Dreadful, afféle horroros League of Extraordinary Gentlemen-ként nagy irodalmi rémalakokat/rémtörténeteket fésül össze a századforduló ködös Londonjában. Dracula, Frankenstein (és teremtménye), Dorian…..
Gabris 2014.02.15 13:19:28
@Tadt: az egy dolog, hogy ez szubjektív, de az akkor is nagyon erős, hogy egy kalap szar a Grimm.Nekem konkrétan egyik kedvenc atkuális sorozatom.
Gabris 2014.02.15 16:57:38
@Tadt: nem azért mert az én kedvencem, hanem úgy általában erős volt, de semmi gond.Én a LOTS-el is elvoltam egyébként, de azért nem említeném egy szinten a kettőt :)
Rengeteg sztereotípia él arról, hogy milyenek is vagyunk, mi nők. Évszázadok során sokat változtak a nemi-szerepek, a kezdeti eltartott feleségből ma, az egyenjogúság korában, már dolgozó nőkként vagyunk jelen társadalmunkban. Hogy ez jó, vagy sem, nem a mi tisztünk eldönteni. A…..
Múlt hétfőn hajnali 3-kor mappákat tologattam a számítógépen. Aksikat töltöttem, menükben mászkáltam, hogy majd minden működjön. Negyed négykor beosontam a Dia mellé az ágyba, átkozva a recsegős fafödémet. Hét perc múlva aludtam. Kilenc perc múlva felriadtam, bementem a…..
Bizony rég nem hallottam már az egykori Bond-lányról, Olga Kurylenkoról, pedig úgy 2009 körül, a Quantum csendje bemutatója környékén tele voltak a magazinok a róla készült fotósorozatokkal. Sőt, olyannyira népszerű volt, hogy még a Campari-naptár arcává is őt választották…..
Gabris 2012.12.17 10:38:59
@Démonmac1: semmi baj, majd kinövöd.Ifjú titán koromban én is rengeteg ilyet összepocsékoltam, aztán ahogy megtapasztaltam dolgokat és közöm lett igazi nőkhöz, rájöttem, hogy ezek csak dísznek vannak ;)
Hajcsatok Verrasztó, a peches 2011.12.18 14:06:00
Ember nem lehet olyan szerencsétlen, mint az úszó Verrasztó Dávid. Mindig megtalálja a balhé.Verrasztó Dávid gyakran van rosszkor rossz helyen. Most éppen Szceczinben a rövidpályás úszó Eb záróbankettjén véletlenül látta, ahogyan Gyurta Gergely sms-t küld az ő barátnőjének,…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Rosie 2011.03.22 16:05:00
Most azt kérdezitek tőlem, hogy ki a fene az a Rosie Huntington-Whiteley, én meg sűrün pislogok szégyenemben. Komolyan nem ismeritek a Victoria's Secret modelljét, aki egyébként a rovat első szereplőjétől, Megan Foxtól vette át a szerepet a legújabb Transformers filmben?Tényleg el…..
A Firefly című, rövid élete (14 epizód) ellenére hamar kultstátuszba emelkedő sci-fi rajongói most örömködni fognak egy sort, de korai lenne elővenni a Mal-jelmezt a szekrényből, mert a Blastr.com-on megjelent infó egyelőre csak nagyon-nagyon halványt esélyt jelent a sorozat…..
A Notion Ink Adam az egyik legmenőbb tablet manapság, 2.3-as Android fut rajta, pontosabban annak egy erősen módosított változata, dual-core Nvidia Tegra 2 processzora van, de a cég három éves fejlesztőmunkája a gép minden porcikáján érződik. Több változatban is kapható, a csak…..
Természetesen nem arról van szó, hogy a világűr esetleges más intelligens lakóit vagy Frederik Pohl hícsíjeit utasítaná vissza a hollywoodi híresség, csak egy bizonyos szem nélküli, tojásból kikelő jószágot, amilyet a Nyolcadik utas a halálban is láttunk. Igen, Ridley Scott…..
 Nem nagyon múlik már el nap anélkül, hogy ne derülne ki, hogy az éppen valami egészen jelentéktelen dolog világnapja. A naptár 365 napja így szép lassan feltöltődik piros betűs ünnepekkel, persze a valóságban biztos nem fog senkit se különösebben megrázni, ha észreveszi,…..
Gabris 2010.11.29 13:40:05
@Réka ‎: nem mondták még hogy gyógyszerre ne igyál?
Ha fan lennék, venném a fáradtságot, hogy fellázadjak ezen kijelentésed ellen, de mivel a hideg futkos a hátamon Gagától, inkább iszom egy Amarena Cherry-s Milfordot :) Ettől függetlenül elég nagy luftot rúgtál ezzel a "borzalmasan hamisan énekel" megszólalásoddal :P
Az sci-fi hercegnőkről szóló cikk első felében már hat hercegnőt felsoroltam. Az biztos, hogy a következő hét hercegnő között se fog szerepelni Leia. De lesznek még olyanok, akikre kevesen számítanak. Vespa hercegnőFilm: ŰrgolyhókSzínésznő: Daphne ZunigaÉv: 1987.Mel…..
A 2010-es BlizzCon egyik legjobb jelmezét egy Star Craft rajongó készítette el. A Kerrigannak öltözéshez nem kellett sok minden, elég volt néhány golfkesztyű, egy nerf puska és némi kreativitás.A legjobb jelmez mellett voltak további nyeremények is, az október 22-23-án rendezett…..
Gabris 2010.10.30 14:24:25
@Monsanto: Szerintem az a rémisztő, hogy ez vkinek rémisztő.Egyébként meg nincs is a homloka közepén :P

Btw én akkoris elvenném feleségül, ha kiderülne h nem a "saját szeme" (ami vszeg egyébként igy van).
f1 Jobban csúszik, mint gondoljuk 2010.10.21 16:10:00
Tetszik a pilótáknak az utolsó pillanatban elkészült dél-koreai Forma-1-es pálya, csak az aszfalttól tartanak. Szerdán és csütörtökön az összes versenyző bejárta gyalog, futva vagy biciklivel a kalandos sorsú létesítményt, de még jelenlegi kezdetleges állapotával is…..
Egy amatőr videón látszik, hogy a német autója megmozdult a rajt előtti másodpercekben, a lámpák kialvása előtt. Egészen minimális távolságot haladt előre, szinte azonnal meg is állt újra, majd feltehetően a legjobb pillanatban indult el, nem ugrott ki. Állítólag Robert Kubica…..
Gabris 2010.10.14 14:04:24
@The Skizo:
Egyrészt nem áltudományos, másrészt meg csak magadból csinálsz hülyét azzal, hogy nem vagy képes elfogadni ha a másiknak igaza van.

A kedvedért az FIA hivatalos szabálykönyvből:

38.9 When the cars come back to the grid at the end of the formation lap, they will stop on their respective grid positions, keeping their engines running. There will be a standing start, the signal being given by means of lights activated by the permanent starter.

Részletesen itt:

www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8691/fia.html