Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yaled

143 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kis terápiámnak lassan vége, gyógyulófélben vagyok. Kivéve, amikor a régi szép együtt töltött időnkre gondolok, miközben a levelezéseinket, sms-einket olvasgatom, amelyekben azt hazudja, hogy nem tudna elhagyni, és velem tervezi az életét. Semmi kétség, hazudozó! Az emlékek…..
Yaled 2014.05.15 12:08:33
@notC:
Szia,
azért kösz. :) Sosem hittem a "nem megfelelő időben" dologban. Zűrös az élete és nem rakta rendbe a múltját...blabla hülyeségek. Kifogás. Ilyen az élet, mindig vannak problémák..
30 éves vagyok. Egész normális. Némi eszem is van és helyes az arcom. Mégis egyedülálló vagyok, mint egy jó néhány korombeli barátnőm, ismerősöm. DE a 30 évem alatt eddig sajnos egyedül rátudtam azt mondani, hogy testileg-lelkileg mindent megkapok és többet is, mint amit valaha reméltem, kár, hogy gyáva. Szóval, ha őszinte akarok lenni, előbb-utóbb véget ért volna...
Egyedül azt sajnálom, hogy a sok idióta megnehezíti, hogy a következő embernek is kimerj nyílni, merj közeledni, őszintének lenni, nem összaszarni magad attól, hogy na vajon ő is lefog e lépni... se baj, az idő állítólag mindent megold :)
erdeieva Május 2014.05.12 12:27:58
Eddig igazán izgalmas májusunk van, igazán izgalmasan változatos időjárással. Melegítek is magamnak egy forró teát. Pálinkával. Érdekes, nekem ez az időszak mindig az újrakezdésről szól, pedig most már inkább folytatni szeretném, nem már megint előről kezdeni az egész…..
Azért az egyért világ életemben büszke voltam magamra, hogy merek kockáztatni, és merek bátornak lenni. Nem félni. Nem félni. Mondok egy példát: szóval, most most igazán őszintén elmesélem és vállalom az pocsék érzéseimet, a jelenlegi bánatomat. Egyrészt, mert talán egyszer…..
Megtaláltam! Őt. De ne örüljünk, már el is veszítettem. Elhagyott. A megismerkedésünk egy csoda volt, mint ahogy a kapcsolatunk egészen a végéig. Röhejes alig több, mint egy hónapot voltunk együtt. Vicces mi?! Minek sírok valaki után egy nyavalyás hónap után? Ez volt a legjobb…..
erdeieva Vattacukor illat 2014.02.19 11:56:10
    Munkából hazafelé utazom a metrón. Itt, a föld alatt nagyobb a lélektelen szürkeség, mint amit fent a időjárás okoz. De nekem jó kedvem van. Úgy érzem, mintha én szivárvány színekben ragyognék, miközben mindenki más bágyadt és hamuszürke. Csak állok a kocsi koszos…..
erdeieva Kalandorok kíméljenek 2014.02.16 15:53:03
Olykor üzeneteket kapok számomra teljesen ismeretlen férfiaktól, s állításuk szerint csinos vagyok és hmmm, de megmozgattam a fantáziájukat és kezdhetnénk valamit egymással. Az ágyban. Vagy akárhol bárhol bármikor. Na ne! Ez komoly? Mi történt? Mikor változtak meg a dolgok…..
erdeieva Valentin napra 2014.02.14 10:14:19
Idén nincs bajom a Valentin nappal. Úgy döntöttem szemléletet váltok, mert tulajdonképpen, ha globálisan nézem a dolgot a szerelem szép. Emlékszem, egyszer láttam egy két férfi közötti esküvőt (igen, Steiner Kristófékét). Csodás volt! Ahogy egymásra néztek látszódott…..
Tudod, azt hiszem az emberek gyakran összekeverik az egyedüllét és a magány fogalmát. Sokat vagyok egyedül mostanság. Semmi különös, csak éppen így alakult. Persze regélhetnék, hogy mert pár baráttal, és "baráttal" eltávolodtunk egymástól, és sokat dolgozom és stb., de ez…..
erdeieva Julinak. Szeretettel. 2013.12.05 22:00:06
Ma van a születésnapod, és azt hiszem nincs is ennél megfelelőbb alkalom arra, hogy elmeséljem  mi mindenért vagyok hálás Neked. Köszönöm, hogy vissza adtad a hitem, legfőképpen abban, hogy tulajdonképpen mégis csak érdemes adni, s Te is hozzám hasonlóképpen egy…..
erdeieva A Mama nem jön 2013.11.01 10:28:13
Egy kedves ismerősöm, aki egyébként még  csak nem is sejti, hogy a bejegyzései, a gondolatai a világról micsoda inspirációt jelentenek számomra, a facebook üzenőfalán a következő sorokat osztotta meg: "Egy újabb éjszaka mikor a Mamával álmodtam, mostanában valamiért ez…..
erdeieva A nagyon nagy szerelem 2013.10.26 23:54:18
Van néhány barátnőm, akik porrá alázták magukat minden önbecsülésükkel együtt a párjukért miatt, tipikusan azok a fajta nők voltak akkor, akik bármit megtesznek azért, hogy a szerelmük el ne hagyja őket. Sajnálom, és szégyellem, de mindig éreztem egy csepp sajnálatot és egy…..
erdeieva Plusz egy fő 2013.10.24 21:39:32
Az eddigi kétszemélyes bárkánk, vagyis a szerény háromszobás kispesti panelkuckónk  egy újabb fővel bővült, Imivel, az unokabátyámmal. Kicsit aggódtam, hogy milyen lesz ez az újabb változás a már megszokott kis nyugger életünkben, melyet a laktársak gyöngyével, a Bogival…..
erdeieva A Bárkában 2013.10.21 01:41:07
2012. december 14-étől folyamatos változások történtek az életembe. Tavaly arany életem volt. Nagyrészt egyedül éltem egy V. kerületi szuper kis polgári lakásban. Élveztem mindennapját. Az egyedüllét számomra az abszolút szabadság időszaka volt, és persze kihasználtam, hogy…..
erdeieva A legvonzóbb tulajdonság 2013.10.21 00:52:05
Edina barátnőmmel ellátogattam abba a szörnyűséges Morrisons-ba, amely tele van fiatal kölykökkel, ahol is szerintem csak azok néznek meg engem, akiknek vagy anya komplexusa van, vagy az általuk elfogyasztott alkohol mennyiség nemcsak hogy megszépítette, de egyenesen meg is…..
erdeieva Napi mantra - Köszönöm 2013.10.07 00:10:01
Köszönöm a családomat, anyát és apát, akik még mindig támogatnak.Köszönöm a már ugyan egyre kevesebb, ám annál nagyszerűbb barátaimat. Ők mind feltétel nélkül szeretnek. Köszönöm az engem körülvevő remek embereket, kikből mostanság egyre többet van "szerencsém"…..
erdeieva Capa - A játékos 2013.10.06 23:38:05
Voltam a Capa kiállításon. Meglepett. Nem pont erre számítottam, nem számítottam arra, hogy ilyen érzéseket hoz ki belőlem. Mármint persze, persze, remek fotós, világszínvonal, és mi, magyarok büszkék lehetünk rá, de az élete teljesen lenyűgözött. Ez az ember egyszerűen…..
erdeieva Négy pillanatom 2013.09.14 10:50:43
Hazafelé tartunk Horvátországból. Magamban szummázom az elmúlt néhány napot. Négy igazán remek emlékem, pillanatom marad ebből a nyaralásból. 1, úsztam. Olykor hat karcsapásnyit is, ami tőlem óriási teljesítmény, tekintve, hogy régen rettegtem a víztől. E félelmem kb. két…..
A nyaralásban az a legjobb,  mikor tudod, hogy nemsokára hazamész, és már alig várod. Várakozol. Vágyakozol. mikor fellélegezve, megkönnyebbült mosollyal konstatálva léped át a magyar határt, és tudod, hogy mindjárt hazaérsz, pedig gyakran nem is szeretsz otthon lenni, és…..
erdeieva Affér 2013.08.28 21:53:21
- Dugj meg! - nyögöm a fülébe. Teszi és én ezért is imádom, ő meg engem az ilyen kéréseimért. Már nem érdekelnek a kettőnk között lévő letagadt érzelmek. Engem már csak a saját örömöm érdekel, és, hogy most minden gondolat nélkül csak kiélvezzem az együttlétünk…..
erdeieva Rossz ómen 2013.09.04 08:54:50
Öt éves koromban a családdal kilátogattunk  a telkünkre, a nagyszülők hoztáka lovukat is, Lacit. Mindenki a kertben tevékenykedett, persze kivéve a testvéremet és engem. Mi úgy döntöttünk lovagolni fogunk.Felültünk a lóra, tesóm volt elől, én hátul. Minket még az…..
erdeieva Mackó 2013.08.29 00:04:15
Mackóval nagyjából három hónapja szakítottunk, de hál istennek és a köztünk lévő egykori nagy szeretetnek jóban maradtunk. Most már jó szívvel gondolok rá. Nem jutnak eszembe a viták, veszekedések, vagy hogy hogyan és mivel készítettük ki egymás idegeit.  Mackó…..
Yaled 2013.09.03 10:55:11
@79peter1434:
Kezdem azt hinni, hogy csak húzol! Elém dobsz néha napján kis morzsákat, és ennyi!
De izé vagy!
soha nem értettem a se veled, se nélküled kapcsolatokat. Mondjuk Mackóval majdnem így jártunk, emberileg hiányzik is. Legalábbis az az énje, amelyik nem balhézott folyton
erdeieva Mindenki sebzett 2013.09.02 14:17:55
Szinte mindannyiunkat megbántottak már, sebett ejtettek rajtunk, cipeljük a batyunkat, a múltunkat. A kérdés az, hogy a legutóbbi pofáraesés után idővel letudjuk e tenni a csomagunkat, egy megkönnyebbült mosollyal konstatálni, hogy ok, túl vagyunk rajta, elfelejtjük a régi dolgok…..
erdeieva Férfibarátság 2013.08.29 15:12:26
= Bajtársiasság.  Kiállnak egymásért jóban rosszban párkapcsolatban hazudozásokba falazásban...
erdeieva Rajonganék 2013.08.09 22:01:22
- Na, szakítottatok? Kitetted a szűrét szerencsétlennek? - Nem...gyáva voltam és megsajnáltam. - Nem vagy normális! De hát hetek óta arról beszélsz, hogy mennyire nem akarod már ezt a kapcsolatot és látványosan frusztrált vagy már ettől az egésztől..én nem értelek!  -…..
Yaled 2013.08.27 18:47:59
@79peter1434:
Há! Én meg hetek óta a válasz kommentekre várok!
Este írok! Mármint új posztot.
Yaled 2013.08.28 09:07:04
@79peter1434:
Igazad van! Jogos!
Sajnos tegnap a lakótársakkal való borozgatás elvette az ihletemet és az időmet.
Egyébként meg ez egy hülye poszt, már nem is értek vele egyet.
Este írok.
Nos, végre én is a birtokába jutottam annak a tusának, melyre valószínűleg minden értelmesebb korombeli  nő rájön. Vagy elmondja neki egy 30+-os bajtársa, bár úgysem hisz neki,amíg meg nem tapasztalja a szomorú valóságot, hogy a férfiak ritka egyszerű teremtmények, csak mi,…..
Yaled 2013.08.01 20:46:34
@79peter1434: :DD
élnék azzal a szörnyű közhellyel, hogy "Taníts mester!". :) Ugyan most távol áll tőlem a hajlam egy akármilyen kapcsolatra, na de akkor is! Hadd tudjam meg a szomorú valóságot a férfiakról, hadd tanuljak:)

Viszont, én nem vagyok az a taktikázós típus, így általában megmondom mire is gondolok. Nem mindenki köszöni meg. Állítólag rafkósabban kéne ezt csinálni. Hm..
Sörözés barátnővel?! Vagy fröccsözés?
Egyébként erre szerintem - ha magamból indulok ki - a másik nemnek is szüksége van. Meg a közös programokra is.
Ez a "sokkal rosszabbul érezzük magunkat" duma..haha! Miben nyilvánul meg? Minden exem - elenyésző létszám - hamar túltette magát minden vitán/veszekedésen.
Yaled 2013.08.05 18:56:11
@79peter1434:
A fröccsel?! Viccelsz?? A világon semmi bajom, sőt! :) Az egyik legjob dolog a nyárban. Egy rozé fröccs, vagy száraz fehér borból jó kis nagyfröccs...hmm!:))
Nem ez a fajta feszültség levezetés nem tudatos. Volt már ilyen. Mármint, hogy szar napjaim voltak, és dühös voltam, és hát jött a vita, a veszekedés. De ez igen ritka.