Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mormogi7

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyosan meg büntetném a közlekedésben:1. Az ittas vezetőket, a relatív gyorshajtókat: Például aki szűk belvárosi utcában és az ehhez hasonló helyeken az országban gyorsan hajt a körülményekhez képest. Persze pontosításra szükség van a jog miatt. Pl. Bp. VII.…..
Mit gondol? Száz gyógyszerből hány van olyan, amit csak rövid ideig kell szedni? Ekkor meggyógyulunk és futunk tovább egészségesen?Nem ritka az idős tudatlan ember aki húszfélét szed!Normális dolog ez?Nem aggasztó, hogy a gyógyszergyártók komolyan beleszólnak az…..
Sokáig azt gondoltam, hogy vannak aljas emberek a terroristák és dicső, értünk harcoló szabadságharcosok.Aztán rájöttem azt is kell nézni ki nevezi őket minek!Vannak akiket népük szabadságharcosnak tiszteli. Az őket befolyás alatt tartók ezeket terroristáknak.Vannak országok…..
Sokan azt mondják a klíma változás? Szerintem van benne az is, de nem ez a fő ok. Hol vannak méteres vagy annál vastagabb fák hazánkban? Ki tehet róla az éghajlat, hogy nincs ? Nem! A fáknak már nincs ideje megnőni! Valaki pénzt lát benne. Ez a fa életébe kerül.…..
Az egészségtelen étrendünk miatt elzsírosodó érrendszerünkben, egy vérrög keletkezhet. Ha szerencsénk van, csak valamely végtagunk hajszálere záródik el és a szervezetünk épít egy másikat. Ha nincs így, és ez az érelzáródás (Stroke)  fejünkben történik, akkor az agy…..
 Kedves Gábor!Elkésett nagyon írásom, de még aktuális. Vártam, hátha csak a hirtelen felindulás íratta velem az alábbiakat. De nem. Elvesztettél egy hűséges hallgatót! Tíz éve legalább mikor tehettem mindig hallgattam a műsorodat. Nagyon jól szórakoztam, köszönöm! De…..
Még tanulom ezt a Blogozást. 59 éves vagyok, 15 éve számítógépezem, de pl. fogalmam sincs mi a permalink. Meg sok másról sem. De erölködöm, mert  úgy érzem sok érdekes használható gondolattal ébreszteném fel azt tovább gondolni vágyók figyelmét.Kár lenne…..