Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prinzessin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok-sok szűkös esztendő után Paraguay kvalifikálta magát a soros világbajnokságra (legutóbb 1986-ban volt VB résztvevő). Méghozzá hogyan! A dél-amerikai selejtezőcsoportban a 2. helyen végzett Argentína mögött. (Hozzá kell tenni, Brazília az akkori szabályok szerint…..
prinzessin 2010.06.29 12:01:49
Az eddigi visszajelzések alapján kiderült, hogy melyik szurkoló hölgy nyerte el leginkább olvasóink tetszését. Most megünnepelve a csapat továbbjutását, egy kis ajándékkal szeretnénk kedveskedni. Az egyik legfotogénebb Paraguay-szurkolóról még több kép, és egy video az…..
prinzessin 2010.06.26 17:31:59
Paraguay Majdnem bravúr 2010.06.15 02:00:00
"Hűvösebb idő, fel-feltámadó szél jellemezte az időjárást Budapesten a meccs előtti órában. Páran lézengtek még csak a kivetítő előtt többnyire olasz mezben, vagy épp abszolút meccs-semlegesen beszélgettek halkan az asztaloknál. Téma többnyire a címvédő fellépése…..
Ma este Olaszország lesz az ellenfél, ennek apropóján elemezzük ki Csizmaország játékosait.  Az aktuális világbajnokot sosem írták még le ennyire, mint amennyire velük teszik ezt a szakértők és kevésbé szakértők. Jogosan? Minden jel erre mutat, de a pályán rácáfolhatnak…..