Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ficsilla

2 bejegyzést írt és 277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
ficsilla 2012.08.29 12:31:49
@Windchill: Mert a zebra a gyalogos forgalomnak fenntartva, míg a kerékpáros, rolleres stb közlekedés már nem minősül annak.
Pontosan ilyet láttam a minap a Szentmihályi út egyik kereszteződésében, mint amit bara_o) írt meg. Kiegyensúlyozott nő lehet, ha nevetéssel intézte el a lenti helyzetet, ellentétben az előtte várakozóval... Kedves harminc körüli hölgy, Te, aki valszeg gödöllői vagy, mert a…..
Nesze!szer Vágod? 2011.05.03 09:56:00
  Gyerekként végtelenül izagalmasnak találtam a fodrászatot, amely a csillaghegyi Hunyadi utca és Czetz János utca sarkán, kopott bájával hívogatta a kuncsaftokat. Nem volt ott se brazil hajegyenesítés, sem karotinos hajápoló SPA kezelés, csupán egy nagy üveg WU2 sampon,…..
ficsilla 2011.05.03 19:55:13
autózz! Életveszélyes tankolás 2011.03.25 08:51:00
Tamás olyan helyzetben került veszélybe, amelyre talán legkevésbé számítana bárki is. Ki gondolná azt, hogy egy autópálya felhajtón figyelnie kell esetleges nem várt akadályra. Az Ő levele bizonyítja azt, hogy mostantól mindenki nyitott szemmel, és fokozott figyelemmel közelítse…..
Sziasztok!   A legelején szeretném leszögezni - megelőzendő a sok támadást - nem az orvosokkal általánosságban van problémám, sőt, az egyik gyerekkori barátnőm maga is orvos. Egy bizonyos személyre haragudtam meg mérhetetlenül, mert úgy bánt a kisfiammal, ahogy az…..
Pokorni Zoltán nem először szerepel nálunk, sőt, az a (csak első pillantásra) megtisztelő szerep jutott neki, hogy vele kezdtük meg a blogunkat. Akkor Rhodoszt hitte egy folyónak, de ez semmi ahhoz képest, amit a tv2 reggeli műsorában csinált, s a Képviselő Funky jóvoltából…..
Tőlünk nyugatra teljesen megszokott, ha valaki nem akar „boldog” lakástulajdonos lenni, hanem beéri azzal, ha bérli a 300 négyzetméteres manhattani penthouse lakását. A tengerentúlon pedig még egy burzsuj is elgondolkozik a lakásbérlésen, hiszen így nem kell foglalkozni a…..
ficsilla 2011.02.24 09:10:06
@Kacsó: Lesz :) Nekem fontos h biztonságban tudjam magam, és ehhez elengedhetetlen felhalmozni annyi vagyont, ami elegendő lesz passzív éveim finanszírozására. Nem tervezek öreg koromra vegetálni, ezért gyűjtögetek amennyit csak tudok. Szeretnék 70 évesen lila dauerolt hajjal, pirosra rúzsozott szájjal, világot látni, és ehhez az kell hogy akkor már ne az alapvető szükségleteim vigyék el a pénzem, mint pl a lakbér :)
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
Az utóbbi idők legdurvább fantomtartozását sikerült megnyernie Ingridnek. 6 éve basztatja a Fibernet egy olyan dekóder miatt, amit soha nem is adtak oda neki. Még a korábbi kábelszolgáltatótól szerezte, ami megszűnt, ő pedig nekik visszavitte az áhított HBO-dekódert. A Fibernet…..
ficsilla 2011.01.27 18:46:22
@svenJazz: mi köze ennek az engedményezéshez?
ficsilla 2011.01.27 19:00:43
@Vandac: 12 hónap az elévülése, de erre neked kell hivatkozni, tudhatja ezt a hitelező, tudhatja a bíró is, attól még végrehathatóvá válik, hacsak te magad nem kéred az eljárás megszüntetését az elévülés okán
Ha nem érti, mi történik a világban, miért kell minden reggel felkelni, miért mondják azt a hangok, hogy gurulj le a lépcsőn, vagy csak paranoiás rohama lesz a mérleg láttán, itt az idő felkeresnie kedvenc pszichológusát. Milyen szerencse, hogy ezt rögtön a mérleg használati…..
Péter sokkoló videója újabb ékes bizonyítéka, hogy a hipermarketek nincsenek híján a forradalmi innovációnak még az ilyen válságadós időkben sem. Egy kis kreativitással fel lehet lendíteni a kaktuszbizniszt például: Mindannyian tudjuk, ma új termékekkel lehet betörni a…..
ficsilla 2011.01.20 13:26:52
A Homár még nem találkozott a jelenséggel, ettől függetlenül nem kizárt, hogy tényleg szervizdíjat számolnak fel a parkolóautomaták a Westendben: Érdekes és egyben megdöbbentő jelenségre szeretném felhívni a Westendben parkoló autóstársaim figyelmét. Már több alkalommal…..
ficsilla 2011.01.20 13:20:29
WestEnd AGYRÉM! Legutóbb mikor fizetnék az automatánál, berakom a jegyem, szépen olajozottan be is nyeli a szerkezet, majd újra kiírja, h várja a jegyet. Ohh ennek fele sem tréfa, nyomom a megszakítást, semmi, nyomom a segélyhívót, semmi. Barátnőm az autómata elé szegezem (addig ide senki míg a jegyem meg nem kapom) elindulok valami segítségért. Kisvártatva el is csípek egy biztonsági embert, elsírom neki hogy jártam, kérem intézkedjen. őrünk rendes, rádión segítséget kér, és megnyugtat hogy már úton a felmentő sereg, ő sajnálja nagyon. EGYETLEN EMPATIKUS, vagy legalábbis minimális ügyfélkezelési előképzettséggel rendelkező szereplő a történetben... Ácsorgunk az automata előtt, mígnem nagysokára megjelenik a "felmentő sereg" egy idősődő hölgy képében, akiről már messziről látszik hogy 3 fiú testvér között nőtt fel, és már az anyatejért és kűzdenie kellett. Övén millió kulcs, szerszám, csipesz, fülén mobiltelefon, épp országos ügyekben jár el. Egyenesen odacsörtet az automatához, én illedelmesen közelebb lépek, hogy elmondjam mi fáj, már ha végre leteszi a telefont. Aztán illedelmesen hátrébb is léptem és vártam a soromra.. Emberem szó nélkül még mindig telefonálva kulccsal kinyitja a gép előlapját, kiráncigálja a jegyem (3 darabban!!!), a kezembe nyomja a fecniket, és még mindig zavartalanul telefonálva szó nélkül távozik. Állok ott megkövülten a 3 darabba szakadt jegyemmel, alig közelebb jutva a szabaduláshoz. Újra nyakamba veszem a bevásárló központot, keresve a korábbi biztonsági őrt, hátha újra tud segíteni. Meglelem, sopánkodok, mosolyog, SAJNÁLJA, és azt tanácsolja menjek a spirálos kihajtóhoz, ott mindig van személyzet, ők segítenek. Így is lett szakadő eső, spirálozok, leérek, ablakot letekeri bnő, és mondja hogyan jártunk. A segítség a fülkéből:
- Hozza már ide azt a jegyet!
Kiszállok, bőrig ázok, odaviszem, kattog tanácstalankodik, megkérdi mennyit voltunk bent, megmondom, kiszámolja, Ft-ra pontosan kifizetem, és csurom vizesen már mehetek is a fenébe a fél órás szerencsétlenkedésem után!
Aki eddig azt hitte, hogy a 10 perces gitárszólók, vagy a véget nem érő dobszolók a legnagyobb öncélú megoldások a színpadon, az nézze meg az alábbi videót, melyen Mike Patton és csapata prezentálja a feleslegesség csimborasszóját. Fantomas, avagy kép- és hangjáték, 2:08-tól…..
Nem, nem hagylak titeket ma sem rendes poszt nélkül. Dinyus a karácsonyi bevásárlási verseny hajrájában egy idegbeteggel találkozott össze, de becsületére legyen mondva, hogy megpróbálta tisztázni a félreértést. Persze van, akivel nem lehet mit kezdeni...A mai díjnyertes hülye az…..
Meghökkentő termék klasszikus, fordítógépes használati utasítással, blogformáéban hirdetve. Mi kéne még a webkettes boldogsághoz? Mi mást mondhatnánk, mint "álassza ki a helyes utat, és meneküljön határozottan és gyorsan." Ezer hála d.-nek a kis csodáért. ..
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
ficsilla 2010.11.29 13:16:44
A mindenki kedvenc generálisáról, Foch marsallról elnevezett sugárúton található a legdrágább eladó ház a világon. Nem a legértékesebb, hiszen az Mukesh Ambani indiai burzsuj 1 milliárd dolláros toronyháza, csakhogy Ambaninak eszébe sincsen megválni irdatlan…..
ficsilla 2010.11.24 07:42:17
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
ficsilla 2010.11.09 13:31:24
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: szépemlékű fizika tanáromat idézve, robbanó motorok csak a mozivásznon vannak, amire maga gondol kedveském az a belső égésű motor :)
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
ficsilla 2010.11.09 12:35:57
@Pók: már elnézést de nem a gyerek és a kutya között kell fontossági sorrendet felállítani, hanem köztem és közted, aki tarthatok kutyát és szülhetek gyereket, de téged ez nem kell h zavarjon!
ficsilla 2010.11.09 12:40:29
@homar-fan: nyilván nem volt még szerencséd talponállónál jobb helyen is elkölteni egy kellemes ebédet. Ami nem baj, csak ne nyilatkoznál úgy ahogy..