Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solmyr

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
A SAG Awards, azaz a film- és tévészínészek díját 1995-ben alapították, és hamarosan az egyik legnagyobb szakmai elismerésnek számított, mert ezt a díjat a kollégák adják a jelölteknek, nem újságírók, és hetvenéves filmakadémiai tagok, akik amúgy sem értenék mondjuk az…..
A kertévék előszeretettel zsákolnak be cancel sorozatokat (értsd: idő előtt hősi halált halt bukott cuccot, lásd Dr. Vegas, vagy első évad után "kösz, de ennyi is elég volt" sorozatot, lásd Rejtélyek városa), ezek olcsóbbak, mint a premierszériák, a műsoridőt meg…..
Hát igen, ismét egy olyan epizód, aminek semmi, de semmi értelme nem volt, fillernek is csak a legnagyobb jóindulattal lehet nevezni, mert még annak is gyenge. A Charlie flesbekkek eleve hulladákok, de ez a tegnapi esti produkció mindent felülmúlt. Nem is nagyon látom értelmét egy…..
Solmyr 2006.12.02 12:52:59
Az adott network legnagyobb érdeklődéssel követett és persze legnagyobb bevételt hozó sorozata. Van amit eleve erre szántak, és így is reklámozták be, gondosan tudatosítva a jónépben, hogy ez most nem vicc, ezt mindenképpen meg kell nézni (Elnök emberei első 4 évada - NBC), van…..
Azokra a karakterekre használják, akik (ebben az esetben) egy sorozat szereplői közül a legnagyobb port verik fel, leginkább az érdeklődés homlokterébe kerülnek - még akkor is, ha a készítőknek rohadtul nem ez lett volna a céljuk velük. Az itthon is legismertebb példák közé…..
Essünk túl a címmagyarázaton, 3 font, azaz az emberi agy súlya, tehát a téma is azonnal adott: agysebészek, okos, de nehéz emberek, istenkomplexus, satöbbi. A kórházas sorozat biztos befektetés, az idei eredmények alapján az első 30-ban 3 ilyen sorozat is benne van, a…..
Tegnap Szerdán a TV2 új sorozatot indított a SzülFel után, a szőke halottlátócsajos Médiumot meg átpakolta miatta csütörtök 11 órára meghalni, szerintem kár érte, de majd kiderül, hogy kinek van igaza. Az új versenyző az ABC tavaly rohadt nagyot bukott midseason zsarusorozata,…..
comment:com Pénteki hírek 2006.10.13 10:22:00
A FOX már jóelőre bejelentette, hogy az egyik vezető tinisorozat, a nálunk is futó Narancsvidék nem kapja meg a szokásos 24 epizódos megrendelést a negyedik szezonra, erre most jön az a hír, hogy a beígért 16 rész is csak akkor érvényes, ha jó a nézettség - ellenkező esetben…..
Solmyr 2006.10.13 17:35:01
comment:com L-qurtuk, 56, tinik 2006.09.28 17:34:00
Legnagyobb sajnálatomra nem maradt mára normális focimeccs, a Catania-Messina meccset jó szívvel senkinek nem ajánlom. Maradjunk tehát a filmek, sorozatok, és a pornó vonalán. Az 1956-os emlékév jegyében az m1 újabb rókabőrt húz le a témáról, emlékeztek már Amerikába…..
comment:com Lost 3 promó plakát 2006.08.25 16:05:00
Spoilerérzékeny olvasók ne klikkoljanak, a többiek nyugodtan: megjelent egy hivatalosnak tűnő Lost season 3 promó kép a neten (nincs rajta a csatorna logója, ezért tartják gyanúsnak sokan), nagyon jól néz ki, szerintünk érdemes megnézni. Csak második szezonnal már végzett…..
comment:com Túl a Fülesmackón 2006.08.23 17:41:00
Ha túl vagyunk a vacsorán, a Fülesmackón és a Híradón, akkor nézzünk bele Gertler Viktor klasszikus filmjébe, az Állami áruházba. Ez is az a fajta film, amit nem azért szeretünk, mert olyan eredeti, hanem mert játszik benne Latabár Kálmán, Feleki Kamill, Gábor Miklós.…..
Egy olyan fontosember következik ma, aki David E. Kelly-hez hasonlóan ügyvédként kezdte, majd elkezdett írni, és főleg ügyvédes sorozatokkal foglalkozott, míg egy producer, Paul Attanasio, kérésére nekilátott átültetni a CSI és az NCIS sikerét jelentő nyomozásos-kitalálgatós…..