Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sonny?

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Eddig azt hihettük, hogy a Mesterlövész csak egy kis szerencsétlen gagyi, de szerethető játék. De Sam küldött a tegnapi Blikkből egy cikket, ahol egy nő gázpisztollyal lett ámokfutó. Mivel a Blikk írta, ugyebár teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy minden úgy történt, ahogy…..
Nerd barátunk kiad egy több részes karácsonyi részt, az első a Home Alone 2-vel foglalkozik. Nem az, amit én mutattam be egyszer (bénán). Bevallom őszintén, annyira nem nevettem, de nem azért, mert a videó lett volna rossz, hanem már nem volt olyan meglepő a játék, mert Visor…..
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
sonny? 2007.11.21 20:56:53
Rossz PC játékok sorozat SOS 2007.11.15 20:50:00
Kész az új videóm.Volt vele munka rendesen. Menteném el...Hmm...Itt valami nem stimmel.9 és fél perces az első videó, erre dupla olyan hosszú elmentve.A hang 9 és fél percnél befejeződik, de az ÖSSZES filmanyag dupla olyan lassan megy mint kéne. Oo Tehát kapok egy 18 perces videót,…..
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akik írtak a Fraps problémámmal kapcsolatban. Hála a tippeknek, újra felveszi a hangot! Nem értem mi lehetett az oka, hogy egyszerre átállítódott, nem nyúltam hozzá, de ez már nem lényeges.Szóval most, hogy megy a hang, az eddigi felvett…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
sonny? 2007.11.07 19:09:15
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
Többen írtak az "ingyenes játék -> pénzért árusítás" helyzetről.Ez található ezeknél a játékoknál, kis betűvel a lap alján "A termék ára a program rendszerbefoglalását és a keretprogramot tartalmazza. Cégünk a hordozón szereplő programokért…..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
'Levente1989' küldte Zalaegerszegből.Az ár ne csábítson el  benneteket, majd ha lemegy 20-30 forintra,majd akkor vegyétek meg. A tokért.Aki nem tudná miről van szó, mert új látogató, a játékról videó készült...
Igen, jól olvastátok. Rengeteg ember írt nekem, hogy van Mesterlövész 2. És erre a PS2 játékra gondoltak, aminek a borítóját láthatjátok. Ennek a játéknak valóban Sniper 2 a neve, de pár dolog nem stimmel.A főhős nem Dominick (A vadász), hanem Harry SpencerA manus egy volt CIA…..
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..
Múltkori felhívásom sikerrel járt, kaptam jó sok képet, ezek közül láthattok itt párat: Extrém tisztelgés Köszönet Lászlónak Mai METRO feladvány: Hány ember egyesült itt? Köszönet Jocinak Ezt a germán harcost elég keményen eltalálták!…..
Ugye emlékeztek még a fantasztikus "Rossz PC játékok sorozat" nyereményjátékára? Ha nem, nézzétek meg először ezt a videót. Szóval "thomas" volt a szerencsés nyertes, agybeteg Stella álarcos LIDL képe bejött az 5 fős zsűrinek. Volt olyan kedves, és csinált…..
Múltkor írtam egy cikket az "Afrika sötét titkai" nevű játék orbitális kézikönyvéről. Aki még mindig nem értené, miről van szó, nézze meg előbb a videótSzóval megírtam, hogy a kézikönyv igen jelentős része, igen zavaros kamu feljegyzésekből áll. De jó pár…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Rossz PC játékok sorozat X-Boksz 2007.08.30 22:27:00
Új gazdaságos fotót kaptam. Most "moRti" talált valami érdekeset.Ezt az új konzolt szerintem a Word helyesíró-programjának köszönhetjük, nekem is rendszeresen átjavította a boxomat boksz-ra. Csak hát, könyörgöm, azér mégsem kéne ezt így kirakni...És mintha ez nem…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..
  Itt az évadnyitó videó, megint szembesültünk azzal, hogy a forgalmazók szeretik hülyének nézni a vásárlót, és a játék készítői szívtelen alakok... Az új intró az én művem, de a zenét Balázs küldte nekem, amit még egyszer itt is megköszönök.A két másik…..
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..