Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rolipok

15 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roli az USA-ban We all survived 2010.08.21 02:15:10
 Augusztus 12-en Banquett volt a taborban (Bankett)  szoval kicsit unneples szeruseg volt a taborban.Augusztus 13-an elmentek a kolykok a taborbol ugyhogy 14-ere kaptunk egy Day-offot.Ugy dontottuk hogy elmegyunk vadvizi evezesre, (tovabbiakban Rafting). Mar amikor odaertunk vicces volt a…..
Roli az USA-ban almost nothing 2010.08.07 21:07:00
Hello mindenkinek!Anitanak szuletesnapja volt igy kedden este elmentunk a Counselorokkel bulizni egy kicsit.  Konkretan elmentunk egy motelbe, mindenki kivett maganak egy szobat.A motel neve magyarra forditva fenyofa. Amit tudni kell rola a semmi kozepebe van.  Mintha az autopalya kellos…..
 Helyszin Saratoga, SPAC ( Saratoga Performing Arts Center).  18:30-kor elindultunk Annaval, Timivel es Sarah-val a Maroon 5 koncertre. Sarah autoja hat mit ne mondjak nem gyengen Hello Kittys cuccokkal volt tele. A labtorlotol kezdve a kulacstarto, plussallat meg egy csomo minden.…..
 Ez a szam minden nap megy a radioba de annyira sokat hogy mar tetszik hallgassatok meg!KLIKK: http://www.youtube.com/watch?v=YbfeSImDntw Jelentem jol vagyok! Tul vagyunk a Visiting Day-en. Hat mit mondjak tavaly vagy nagyon felfujtak a dolgot vagy rajottek, hogy felesleges. Mi tavaly…..
 Sziasztok! http://www.youtube.com/watch?v=9qfmGokiPe8 Tudom mar egy ideje nem jelentkeztem, de nem volt se erom, se idom blogot irni. De most bepotolom. :)Jelentem jol vagyok csak kicsit megfaztam gondolom a legkondi miatt. Mult heten penteken day offom volt Balazzsal, Gaborral,…..
Amerikai élmények July 4 2010.07.05 04:04:00
Sajnos két napja ismét szakad az eső, ezért megint nem tudunk csinálni semmit. Mivel hétvégén július 4.-ét tartottak az ebédlő szépen fel volt díszitve, már az előbbi részben említettem, hogy tegnap játékokat rendeztek és ma volt az eredmény hirdetés ebéd közbe, utána…..
KATTINTS IDE!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Ab_IE_eXyTQ         Szerdán voltunk Boltonba az angolokkal. Minden áron a Ben & Jerry’s be akartak menni, de háát mégis ki ad 6dollart egy shake-ért vagy 8at egy jégkrémért. Hát én…..
Roli az USA-ban Tea angol modra 2010.07.01 20:55:00
 Mostanaban nem tortent semmi kulonos. dolgozgatunk. Rakattantam mostnaba a teara. Altalaban zold teat iszok. meg mindennap iszok angol teat. Igen tejjel. nyamm.. finom is amugy. Koszonet erte az angoloknak. :)Az egyik angol a konyharol tud spanyolul, es mondta hogy megtanit csak mivel…..
Roli az USA-ban Junius 24 Day Off 2010.06.26 02:05:54
 Ma Day-off volt. Megreggeliztünk (begal volt reggelire meg epres-banános yoghurt) aztán elmentünk Aviation Mall-ba (Plaza). Háát mit ne mondjak ekkora shoppingban szerintem életemben nem volt részem. 10kor indultunk a táborból ami azt jelenti, hogy már fél 11kor ott voltunk.…..
 Igen ma vagyok egy hete a taborban. ma megkaptuk a muszakos beosztast a mosodan hat nem tudok mast ramondani, mint azt hogy szar.A reggeli muszak ugy nez ki, hogy reggel 5;30kor van kezdes es csak este 7;30kor van vege a muszaknak. Ez egy muszak. Jo van 2 ora szunet del korul, de minek es mit…..
Roli az USA-ban kimeno 2010.06.25 04:08:00
 Már a mai napon egyszer megírtam a blogomat de eltűnt, és Anita kölcsön adta a gépét hogy megírjam újra. Kezdem ott, hogy tegnap volt egy kis esti kimenő vacsora után. A vacsora Steak volt, de nekem nem jön be a félig nyers hús ráadásul még kicsit véres is volt.  Lake…..
Amerikai élmények Haladunk... 2010.06.22 21:46:00
Tegnap ismét a házakat takarítottunk, igaz már nem volt olyan sok, de ezek sokkal nagyobbak voltak mint tegnap, az egyik ház falai például csak ablakokból állt és míg azt végig pucoltuk eltartott egy ideig. Ebédre Steve a szakácsunk pizzát készítette, hmmm nagyon finom volt.Kaja…..
Roli az USA-ban Semmi kulonos... 2010.06.23 01:51:00
 A mai napon nem nagyon tortent semmi! Talalkoztam az egyik Izraelivel de komolyan mondom ez a gyerek telleg olyan mintha neha hianyozna neki egy nagy nyakas. Beszologat es kioktat mindenkit ha beszelnek utanozza es Annat majdhogynem lek*rvazta. Na szep mondom ki ez hogy mindenkirol velemenyt…..
Amerikai élmények 1. munkanap 2010.06.21 00:58:00
Ma reggel elkezdtük kitakarítani azokat a házakat, ahol a vendég csalágok élnek. Pókháló szedés, sepregetés, ablakmosás és a többi. Itt rendes nagy házakra kell gondolni, sok ablakkal. 12 ilyennel végeztünk ma és még holnapra maradt 7. Elég fárasztó volt, főleg hogy tavaly…..
Roli az USA-ban A Masodik munkanap 2010.06.21 02:01:00
 A mai nap nem volt tul esemenydus. Dolgoztunk Annaval es Timivel, de sokkal kevesebb munka volt mint tegnap. Bar ma csak ahogy Timi is mondta csokkentett uzemmodban tudunk dolgozni, mert nem jo 4 mosogep. Szal ha jo lesz meggyorsabb lesz. A sef tok jo fej, hozott be nekunk a mosodaba…..
Roli az USA-ban Az elso munkanap 2010.06.20 04:48:00
 Roviden egyszerre jo is es szornyu is volt.A szornyusege csak annyi volt, hogy az egyik szaritogep kigyulladt mert elromlott es nem mondta senki. Tehat tokre nem tehetunk rola, persze nem is mondta senki. Meg jo hogy nem gyult ki egy ruha sem mert csak torlokendok voltak benne. Ugyhogy en…..
 Hello mindenkinek! Mar sikeresen a taborban vagyok! Mikor elindultam otthon a Ferihegy 2/A rol felbeszakitottak a becsekkolast mert orizetlen csomag volt a check-in pult mellett aztan jottek a kutyak szaglaszni de nem volt benne semmi veszelyes igy rovidesen folytatodott a check in. Bar annyi…..
Kedves ismerőseim!Az egyszerűbb kapcsolattartás miatt gondoltam blogot írok, így ha panasz lenne hogy ritkán írok lesz mit olvasgatni!Június 17-én felszállok Budapesten és Irány New York.Igyekszem mindenről részletesen beszámolni! Addig is kis türelmet!:)..