Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bearboti

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A B&M STUDIO ismét forgat, méghozzá egy újabb Túlélés Törvénye részt, ami A Túlélés Törvénye Bear Botival - The DAM címet kapta. Azonban ez a tervek szerint jóval hamarabb elkészül (jún.- júl.), mint a már várva várt SZIGET. A forgatás helyszíne a több mint 11 éve üresen álló miskolci gyártelep…..
A B&M STUDIO belekezdett egy újabb sorozat forgatásába, természetesen Bear Boti főszereplésével. A kb. 2-3 perces kisfilmek a tervek szerint havonta fognak megjelenni. A sorozat célja, hogy hétköznapi kérdésekre életmentő válaszokat adjon (a maga módján), - mint pl.: Mit tegyél, ha: elszakadt az…..
A B&M STUDIO a „Túlélni a Karácsonyt!” című rész megosztása után, elkészített egy közel 7 perces kis videót amit a beharangozott DVD-re szánt. Ennek ellenére most úgy döntött, hogy ezt is nyilvánosságra hozza. A videó a forgatás alatt felvett bakikat illetve az eddig nem látott jeleneteket…..
A B&M STUDIO már megírta a következő rész alap sztoriját, illetve elkészítette annak „forgatókönyvét” is. Így megszületett A Túlélés Törvénye Bear Botival – A SZIGET címmel a hivatalos 3. rész . A történet, - ami a címből is kiderül - egy szigeten fog játszódni, ahol Bear Boti egy hajótörést…..
BEAR BOTI Köszönjük szépen! 2011.01.31 22:29:00
Egy hónap alatt több mint 20.000 -en látták a legújabb Bear Boti részt! Nagyon nagyon szépen köszönjük a lelkes rajongóknak, hogy ilyen sokáig vártak! Szeretünk Titeket! :) Nyáron jön a következő rész! :) Egy lakatlan szigeten leszek hajótörött! Remélem várjátok már!:P Üdv Bear Boti B&M…..
Hosszú egyeztetések után Bear Boti végre kameránk elé állt és elkészíthettük vele első interjúnkat. Egy igazán exkluzív interjút a nagy túlélővel! Lesz itt szó mindenről: szaros bugyi, aktfotó, 90%-s fogyatékos kártya. Na, de ne is szaporítsuk tovább a szót, ismerjük hát meg Bear Botit! Dzsem…..
bearboti 2011.01.06 23:50:38
@Spikeee: Lehet nállatok járt! XD
A Túlélés Törvénye Bear Botival - Túlélni a Karácsonyt! (2010) Főszereplő: Báthory BotondRendező: Gonda ÁdámHossz: 13:00 Soundtrack:01. Schwab - The Mole Man02. X-Ray Dog - Screaming Souls03. X-Ray Dog - The Odyssey04. A Christmas Gift 1995 - Silver Bells05. Eels - Flyswatter06. B.J. Thomas -…..
Elkészült egy új Teaser Trailer ami nem kapcsolódik egyik részhez sem! Ezért ezt a kis videót nem is Trailernek, hanem inkább egy saját Reklámnak vagy Promo Videonak mondanám!..
A Túlélés Törvénye Bear Botival - Bükk (1. rész) (2010) Főszereplő: Báthory BotondRendező: Gonda ÁdámHossz: 06:17 Magyarország felett járunk, a bükki erdőben, ahol Bear Boti megmutatja, hogy hogyan is éljünk túl! Ebben a részben megismerkedhetünk az ürülékek felismerésével, egy sál és pár faággal…..
bearboti 2010.06.13 19:45:45