Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reparon

3 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
4 személyre   Elkészítés: 90 perc    3 db teljes csirkecomb3 fej hagyma3 gerezd fokhagyma2 paradicsom1 db TV paprika1 db hegyes erős paprika2 ek. fűszerpaprika2 ek. liszt2 dl tejfölolaj vagy libazsír12 palacsintasó, bors Már az 50-es évek végén is tudták, hogy egy hangzatos név, valamint két…..
Marsallbotot vesz a kormány potom 54 millióért, és persze nem akarok demagóg lenni, nem számolom át az árát lélegeztetőgépekre, vagy menekültszállókra, bár nem igazán értem, mitől lenne demagógia, ha például kiszámolom, hogy egy ilyen csicsás rudacs árából hány éhező gyerek lakhatott volna jól (hány…..
Szergej Pub Kur-va gyen-ge!!! 2017.06.10 17:23:16
Eltelt majdnem 24 óra a tegnapi gyalázat óta, így már értelmes szöveggel is képes vagyok megszakítani azt a káromkodásfolyamot, amit aranylábúink hoztak ki belőlem.  Nem értem, hogy a retkes faszban van az, hogy az ellenfél 44 sikeres passzból összehoz 8 kapura lövést és három szögletet!?  Ha egy…..
Rengeteg ételt nem lehet adni kis kedvenceinknek, mert beteggé tehetik, vagy akár meg is ölhetik őket. Ezt pedig gondolom senki sem szeretné. Az egyik legfontosabb, hogy nem szabad adni nekik semmi csokisat! Ám nem csak a csokoládé, hanem a rágógumi, az avokádó, a szőlő, a gránátalma, a fokhagyma…..
Derbi lesz szombaton. Jó formában az Újpest és a Fradi is. Az NB I. két legjobb góllövője feszül egymásnak. Micsoda remek lezárása lenne ez az őszi szezonnak, ugye?  Jelen sorok jobbára fotelszurkoló íróját kedden kereste meg egy mára ugyancsak fotelszurkolóvá…..
reparon 2015.12.11 09:28:28
@Millerdraft: meg kene habonyozni kubatov urat!
A legnagyobb gond ezekkel a mindenfelé felbukkanó, divatos listákkal, hogy sokakban azt az érzetet keltik, mintha valami egész népességre kiterjedő kutatásra épülnének. Néha én is bemagyarázom magamnak, hogy ez így is lehet, főleg, ha a lista nagyjából az én véleményemet…..
reparon 2015.10.14 12:06:59
Van egy olyan erzesem, hogy sokaknak az az erzese alukulhatott ki hogy nem igazan szeretem USAt :) A teny az , hogy probalok objektiv maradni es a varhato rossz dolgokrol is irni. Kijelenthetem jol erzem magam itt! Van e jobb hely? Biztosan! Otthon jobb e!? Jo kerdes, lassuk csak kilora. + A…..
reparon 2015.05.25 12:23:50
@StPeter: Államonként változó a minimum wage, a tegnapi La times- ban olvastam, hogy 18 usd-re akarják lépcsőzetesen felnyomni. jelenleg 10.71 dollár, azaz 107 dodi/nap tax előtt. Ez LA, de átlagban ennyi. Más kérdés, hogy herekarbantartót, lepedőegyengetőt inkább az illegal- nek adják 2-3 usd-ért.
Főleg az indokolja a döntést, hogy már van elég stadion egy szűk körű, elit válogatottak számára rendezett világversenyhez – áll a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közleményében. „Amíg a jelenlegi európai mezőny nem képes felismerni a magyar válogatott értékeit,…..
Milshteyna Jeffrey fotóit csodálhatjuk meg ebben a sorozatban, az ihletet pedig a repülés imádata adta. Ez a sorozat hozta meg a hírnevet a fotósnak, a képei a Museum of Art Los Angelesbe is bekerültek. ..
reparon 2013.04.22 17:02:13
Nem nekünk jutott ugyan először az eszünkbe, de vessünk tekintetünket ismét jó Kardosként egy igen fontos társadalmi probléma irányába. Itt az ideje hatékonyan enyhíteni a bűnözéssel járó problémákat. Játsszunk el a gondolattal; mekkora haszna származna a társadalomnak,…..
reparon 2013.01.03 11:41:10
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): Biztos vagyok benne, hogy mindig mindenkinek adtál - és kértél is számlát, sem te sem egyetlen rokonod nem ült volán mögé egy sör után.... Ha mégis te vagy a mintapolgárok mintapolgára szívből gratulálok. De pld az előzetes is börtön, ahhoz meg elég, ha én azt állítom, hogy láttalak lopni, és máris belülről válthatod meg a világot. És csak az lesz amivel kereskedni tudsz. Amíg nem túl tág, addig a végbeled.
reparon 2013.01.03 11:47:03
@Van_mikrohullámú_sütőtök?: Nem akarnál engem ugy 50 évre a "börtön" szigetre deportálni?
Mindenekelőtt mindenkinek boldog új évet, a világ bármely pontján olvassa is e sorokat! Ráadásul furcsa módon úgy jött ki a lépés, hogy a mai a blog történetének 500. posztja, úgyhogy tulajdonképpen dupla az ünnep – remélem, a következő 500 is olyan érdekes írás lesz, mint…..
reparon 2013.01.01 14:01:04
@sipike.hu: Rendeződött! Jó példa erre Zsiga Marcell, és az összes csinovnyik. Orvosok,ápolók, tanárok, tűzoltók, buszvezetők, hááát ők igazán várhatnak. Egyébként Boldog ujesztendőt mindenkinek!
reparon 2013.01.01 14:08:17
@dr kíváncsivagyok: Mi a baj? Felülsz egy teherautóra, és kimész Édesanyád nyugdíjáért! Én meg a pótkocsin ülve kiabálok orvosért, mert az én anyukámnak speciel arra van szüksége. Amugy orvostémához visszatérve: Egy jólképzett indiai, zambiai orvos miért jönne ide havi 450 euróért, ha mehet pld Norvégiába 4500-ért?
reparon 2013.01.01 14:46:19
@Zabaalint: Épp ez az, hogy egy- kettő, és magánrendelés. Egyébként itt is kurva hideg van, hogy a ribancok vére follyon patakokban!
biztonságos? Szakdolgozat kvíz 2012.12.30 11:01:03
Kedves Játékos,  Alább egy miniszteri szakdolgozat részletét olvashatja. A bekezdések egy része a kilencvenes évek politikusi-szakdolgozat-készítési szokásainak megfelelően átemeléssel, azaz plágiummal kerültek a dolgozatba. Találja meg, mely bekezdések képezik a Miniszter…..
CouchSurfing Londonságok 2012.12.29 10:39:47
A karácsony három napja alatt gyakorlatilag csak anyám diós bejglién és málnás piskótáján éltem, elvétve némi hallal és rizzsel. Tudom, hogy nem attól hízok, amit Karácsony és Szilveszter között eszem, hanem amit Szilveszter és Karácsony között, ennek ellenére mégis…..
reparon 2012.12.29 18:56:34
@hagyma: Pakisztánban van állítólag korrekt áron, bár gyanítom import-puffadt magyar alkesz máj. De így karácsony után, ki tudja, - lehet találhatnánk valami korrekt árut. Ha csomagban adják, akkor beszéljünk!!!
reparon 2012.12.29 19:31:07
@hagyma: félek, ezt nem tudjuk letesztelni. De úgy tudom, hogy komoly árkedvezményt kapnak azon vásárlók, akik "csomagot" vételeznek /máj-vese-szaruhártya-csontvelő kombó/ Ha valami nem kell, esetleg lízingelhetjük is a szaruhártyát. (fizetni fog, míg belevakul).
Nevet az ember egy darabig, de most már egyre kevésbé vicces ez a "hungarian fairytale". Gondolom a teljesítménykényszer miatt Matolcsy napról napra egyre nagyobb adagban kapkodja be a tündérport, úgy pedig már könnyen képzeli, hogy csillámló szárnyakon száll egyre magasabbra a…..
A mai nap szenzációja kétségtelenül Matolcsy György a CNN-nek adott interjúja volt. A rövid szállóigegyanús aranyköpésekkel bőven megtüzdelt interjú azt bizonyítja, hogy Matolcsy vagy hülyének néz mindenkit, vagy pedig azt, hogy a saját elképzelései és a realitás közötti…..
reparon 2012.06.08 22:43:47
@magyar ember teli szájjal: nem kéne neked néhány ampullányi leponex? Te is átrepülnéd a valóságot, unortodox Gyuszóval együtt
reparon 2012.06.08 22:46:14
@tintamin: Ez szép és jó, csak sokáig leszünk az unortodox szopórolleren rajt.
„Kit kéne megkeresni a rendőrségen (BRFK-n), hogy válaszoljanak?" – kérdezte a tanácstalan bíró a vádlottak padján ülő rendőrt. A Fővárosi Törvényszék (Kalina József bíró tanácsa) nem tudta tegnap befejezni a bizonyítási eljárást egy 13 vádlottas, kiemelt bűnügyben,…..
Kigondoltam Lutri 2012.05.16 16:16:00
Ki nem álmodozott még lukszusjachtokról és privát szigetekről a szemerkélő esőben mélán, buszra várakozva. Csalogató ábránd a mahagóni íróasztalt a vezérigazgatóra borítva, önfeledten kisasszézni a műszak közepén, tudva, hogy Bay Éva közreműködésével mesés…..
reparon 2012.05.23 12:45:47
@radairosseb: szimpatikus okfejtés, a műfasz valóban kinyitotta a retinám:XD!
reparon 2012.05.23 12:54:37
@Spadla z oblakov: idáig eljut az átlag, de h. változik, a szorzó, ha 7 szelvénnyel játszom?
És ha 7 X 7 független változóval, kizárva moondjuk 8 számot?
A Magyar Televízió népszerű vetélkedőjének rosszat tehet a most felfedezett tömegsír. Az MTVA egyelőre nem kommentálta az eseményeket. Egy a vetélkedőben részt vevő hölgy családtagjai kezdtek érdeklődni szerettük holléte felől, mivel a felvétel után nem tért haza.…..
reparon 2012.05.23 12:37:45
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
Meg vagyok gyakran arról győződve, hogy lejjebb nem süllyedhetek, de mindig sikerül. Barca-Atletico meccset hesszöltem, és a szünetben átklikkeltem, a vévé döntőre.. Ez még nem baj, nagy embereknek is vannak botlásaik, de elgondolkodtatott néhány dolog:- már közhely, hogy mindenki…..
Megint szembesülhet azzal a miniszterelnök, hogy lehetetlen helyzetbe lavírozta saját magát. Simor András pénteken nyilvánosságra hozta Orbán Viktorhoz írt, csütörtöki dátummal ellátott levelét, amelyben a hiteltárgyalások megkönnyítése érdekében felajánlást tesz:…..
reparon 2012.02.26 14:37:39
@sunika: te meg retardált
Azért, hogy a mai napról is megemlékezzek, nos:Otthon nyílná(nak) a csipáim mire egetrengető dörömbölés- jajveszékelésközepette észlelem, hogy hát hozzánk próbálnak bejutni. Férfiasan viselem, hogy Édesanya kitárja az ablakot és Hálló-Hálló! üdvözléssel fogad egy apró…..
vazelinmentesvegbelkup defloráció 2012.02.24 03:05:07
Ez a pillanat is elérkezett, mások dé- frenesztálják magukat, amelyet általában nem a sokk, vagy hiányérzet, hanem Önmaguk által kiharcolt pozíció eredményez: Ennek az eredménye az ablakon való kibaszás.Most így érzem magam, kibasztak a másodikról, és leírnék ezt- azt ,…..