Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MacLeod1 (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
MacLeod1 (törölt) 2010.07.03 17:11:50
@whiterose: Tanulj meg olvasni, mielőtt írsz!
Nem vágyom rá, ezért megyek el. Csak épp nyugatra. te meg húzz el Észak-Koreába!
MacLeod1 (törölt) 2010.07.03 17:33:18
@whiterose: Pártom? Melyik az? Mert nekem nincs.
Persze, a legrosszabb rendszerben is mindig van, akinek jó. Örülj neki, hogy neked jó. Ha továbbra is ilyen hűségesen szolgálod uradat, reménykedhetsz is, hogy jó is marad.
Csak tudnám mit vitatkozom iq-betyár - és most már agymosott is - pártkatonákkal.
H. András egészen Párizsig futott az új, enyhén szólva is kihívásokkal küzködő (magyarul szériahibás) iPhone-ért, sőt, olyan gyorsan futott, hogy első helyre sikerült furakodnia a többi konzumidióta elé. Saját honlappal is rendelkezik, természetesen az utolsó bejegyzések…..
MacLeod1 (törölt) 2010.06.26 23:57:21
@Kandras: Wow. Most jöttél rá, hogy minél modernebb, többet tudó készülékről van szó, annál érzékenyebb. Gratula! Az esetek nagy töbségében így van. Kivéve, amelyeket direkt úgy terveznek és készítenek, hogy bírja a ütést, stb.
És darabonként is változó: pl. volt ismerősöm Nokia N95 telefonja kibírt 4 emelt esést (úgy, hogy még 2 korláton is pattant 1-1), a másiké meg fél méteres eseétől (szőnyegre) elpattant a kijelző.
Egyébként írásod alapján kissé infantilis lehetsz. Vagy csak szimplán beképzelt. Esetleg mindkettő. Így teljsen mindegy hány éves vagy és mivel foglalkozol.
Tudod, van aki még suliba jár, van aki dolgozik (mint én is) és mellette próbál kikapcsolódni, van akinek nem jut ideje pihenni, mert még ott a család. Sokan vannak így. Te még vállaltál pluszt magadnak. Ezzel még nem vagy okosabb sem - bár előfordulhat - nem hogy bölcsebb. És igen, én egyenest fikáztalak téged, mert nagyon tenyérbemászó stílusod van.
MacLeod1 (törölt) 2010.06.26 23:37:32
@Kandras: Azért ne tagadd le, hogy rengeteg oltári nagy baromságot is kitaláltak régen is elmélkedés közben.
De hogy ilyen ne történjen, végülis lehet fejben sakkozni és hasonlók. Vagy esetleg megoldani a világ éhezőinek problémáját vagy a globális felmelegedést, esetleg gyakorlatba átültetni a hipertérben történő utazást.
Tényleg nem árt ha néha elmélkedik az ember, de jó az ha van mivel játszani, elfoglalni magad.
Általánosan:
Soha nem értettem az ilyen hitvitákat. Meg lehet beszélni észérvekkel az előnyöket, hátrányokat, az meg már szubjektív, hogy kinek mi tetszik.
Egyébként nekem nincs egyetlen apple cuccom se, de jó lenne. Addig meg használom ami van és kész.