Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blanka Hámori

1088 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehetséges, hogy a céljaid valamiért  félelemmel töltenek el, és ezért akadályozod magad (persze ne tudatosan) a cél elérésében?  Látszólag évtizedeket töltesz diétákkal és fitnesz programokkal, de valahogy mégsem sikerül soha. Lehet, hogy van ott, azon a szinten, ahol a cél van, valami…..
Akkor érsz el valamit, ha nagyon-nagyon akarod, vagy ha "elengeded"? Szerintem lehet nagyon akarni valamit, sok lendületet és megoldást ad, de csak addig, míg azt nem érezzük, hogy rágörcsöltünk, vagyis megbénultunk, bezáródtunk az adott témába.  Tudjuk, hogy görcsöléssel megakadályozzuk a kreatív…..
Az erőforrásaink azok, melyek segítenek nekünk megvalósítani a céljainkat, és átlendülni a nehéz helyzeteken. Emberek, tulajdonságok és tapasztalatok ezek, amikhez nyúlhatunk, ha fogytán az energiánk vagy lelkesedésünk. Az erőforrásaink azonban nem egy fix csoport, hanem bővíthető és ez az, amiről…..
Az új 12 hetes programom azoknak ajánlom, akik szeretnék kidolgozni a tökéletesen új énüket, akik végre látványos, kézzelfogható változásra vágynak az életükben. Valójában egy fitnesz rogram és egy coachig folyamat mixét kapod meg a Transformation Level Up programmal. A 12 hét alatt heti 1…..
A túlsúly nemcsak az energia hiány tünete, hanem visszafele is igaz, hogy a túlsúly energiahiányt okoz. Magyarul lefáraszt. Sőt, kifejezetten energiahiányos állapotba lök, és ez további hízáshoz vezet. Nézzük meg, hogy miért, és hogy milyen további negatív spirálba kerülhetsz ezáltal:  1. a túlsúly…..
Tudtad, hogy az igazán jó cégek szívükön viselik a dolgozóik mentális és fizikai jól-létét? Nem véletlen, hogy a nagy cégek nemcsak fitnesz bérletet, de egészségügyi hozzájárulást is fizetnek a dolgozóiknak, sőt, well-being programokat is szerveznek. Hiszen a well-being vagyis általános jó közérzet…..
Az érzelmi evés, túlsúly, enerváltság, önbizalomhiány, félelmek a kötődéstől és a változástól, mind egy tőről fakadnak. Arról, hogy energiahiányban vagy. Fizikailag, mentálisan és energetikai értelemben is. A fentiek csak tünetek, így a megoldás nem közvetlenül és önmagában a fogyás, a magasabb…..
Igen!! Végre újra elérhető a személyi edzés szolgáltatásom online és személyesen is! Jelentkezni tudtok telefonon, üziben vagy emailben! blankahamori@gmail.com vagy 06202359758 Mi történik egy személyi edzésen? Az első órán fittségi tesztelésekkel, konzultációval és mérésekkel…..
4 alkalmas workshop a fitnesz alapjairól + önismereti eszközökről a külső-belső ragyogásrt   30 napos programot indítok, melyben 4 élő hívás és egyéni konzultáció keretein belül tanulhatsz a fitnesz alapjairól elméletben és gyakorlatban, az önismereti alapokról, hogy búcsút ints a plusz kilóidnak…..
Mi az a pszichoszomatikus edzés? A pszichoszomatikus edzés lényege, hogy a test jelzéseit és a belső folyamatainkat (elakadások, félelmek, szorongások bizonyos életterületeken) figyelembe véve tervezzük meg a mozgást (és étkezést). Mit jelent ez pontosan?  Például ha a nyakad fáj, az lehet jele…..
 Ha felmerül, hogy nem annyira haladsz a fejlődésben, alakulásban, mint tervezted, akkor lehetséges, hogy az edzésed "nem eléggé edzés." Mit jelent ez? Az edzés akkor nevezhető edzésnek, ha bizonyos kritériumoknak megfelel. Erről van szó a podcastem második részében és egyébként sok más érdekes…..
Az online előadások és workshopok (webinárok) tökéletesen egyszerű és kényelmes módja az önfejlesztésnek. 2024 februárjában végre elindul a Fitnesz és Coaching Akadémia, webinárok sorozata a fitnesz és az önismeret / önfejlesztés témáival. Mindössze néhány óra egy laptoppal, egy jegyzetfüzettel és…..
Röviden a jojó effektusról: Koplalós diétába kezdesz, mert az egyszerűbb út vonzóbb. Ezzel a fehérje beviteled is csökkented Ezért nemcsak zsírból, hanem IZOMBÓL is vesztesz A bibi: a "zsírégető képességed" az izom mennyiségtől függ A lesorvasztott izmok miatt kevesebb zaírt tudsz…..
Észrevetted? A fitt anyukáknak van néhány közös vonása, ami nagyon különlegessé teszi őket! Ha te is fitt anyuka vagy, biztosan magadra ismersz! Ha még nem vagy az, gyere edzeni, hogy még elégedettebb legyél magaddal!    1. Kitartók - az edzés miatt megszokták, hogy az eredmények néha egy ideig…..
Sokan azt gondolják, hogy a fitnesz eszközeit (étkezési reformok vagy edzés) azért érdemes bevetni, mert a fogyás, alakulás önbizalmat hoz.  Ez picit becsapós elképzelés, mert az önbizalom-dolog nem annyira egyszerű, hogy csinibb a farmerod, és máris megváltozott az életed!  Mutatom, mire…..
Vajon lehet teljesen egyedül sikert érni el? Szerintem sokkal kevesebb az esélyed, mint társakkal! A sorstársi közösség mindig a siker receptje volt, gondoljunk a csoportos edzésekre, az AA szerveződésre, a csoportos terápiákra, a jól menő üzleti társulásokra, a motivációs előadókra...  Az emberek…..
Gyakran találkozom azzal a gondolattal, hogy a coaching valamiféle megfoghatatlan szakma, valamiféle okoskodós életmód tanácsadás, pedig erről szó sincs!  A coachingban éppúgy konkrét koncepció mentén és konkrét módszerekkel haladunk, mint ahogy mondjuk a fitnesz edzővel az életmódváltásban…..
Habár az újév maga is adja az újrakezdés témáját, de azért tudjuk: nem kell januárnak lennie ahhoz, hogy teljesen újraindítsuk az életünket. Habár az én életemben pont egy szilveszter éjszaka volt a nagy váltás (mikor egy 1,5 éves gyerekkel 100%-osan újra kellett építenem magam és a céljaim), azért…..
Megérett az idő a változásra? Kiléptél vagy lépnél egy rossz kapcsolatból, toxikus munkakörnyezetből vagy a túlsúly rabságából? Vagy egyszerűen csak lezárnál egy korszakot, hogy pozitívabb énképpel és új célokkal indítsd a 2024-et?  Az új év újrakezdési energiákkal jár! Még akkor is érdemes…..
Túl sok ezoterikus dolgot nem találsz az oldalamon, de már hagyomány, hogy minden év végén megosztom, mit jósol a számmisztika az új évre. Talán viccesen hangzik, de ezek a “jóslatok” akkor is elgondolkodtatnak, ha amúgy nem hiszünk ezekben a dolgokban - mert ha például azt olvasod, hogy nagy…..
A 2024 január 2-án induló minitréningem célja az lesz, hogy lendületesen, lelkesen, egy nagy dobbantással indítsd a 2024-et! Most bizonyára azt gondolod, hogy “Huhhh, hát hányszor indultam már lelkesen egy új évnek, és mi lett belőle?!…”   Na, a Minitréning2024 célja éppen az, hogy ezt az erőt és…..
2024 lassan, komótosan közeledik felénk, és a január mindig egy szuper lehetőség, hogy újítsunk a külsőnkön, a szokásainkon vagy a belső fejlődésünket előre lendítsük! Én mindig azt mondom, hogy ezek igazán jól együtt működnek, így fitnesz edzőként és coachként mindig a külső-belső változást…..
    Az első email január 2-án már érkezik is, légy résen! Nem lesz másra szükséged, mint egy kis elszántságra! :) A minitréning ingyenes, és bármikor újra is nézheted az emaileket.  2024-ben valamit, valahogy másképp csinálnál? Itt a lehetőség, hogy még most, előregondolkodva benevezz a…..
Egy tuti ajándéktipp: ajándékozz egészséget, testi-lelki jobban létet, öngondoskodást a szerettednek! Amennyiben szeretnéd, ha a társad, vagy barátnőd, vagy édesanyád, esetleg gyermeked jobban érezné magát a bőrében és a világban, adj neki ÖNGONDOSKODÁST! A fitnesz és önismereti eszközökkel teli…..
Azt állítom, hogy igenis nagyban segítheti a pár választást az önismereti munka. A megfelelő kérdések feltevése és az önmagunkkal való rend. Ha egy ideje küszködsz a párkereséssel, érdemes lehet önmunkába időt tenni! Miért is? Ebben a videóban elmondom. ..