Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pleasantry

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégkönyvet cenzúrázó, Naiv Ügyfeleket sanyargató magyar apácák a pápa székhelyén? A maga nemében páratlan panaszos levelet kaptunk "a 2 vissza nem térő vendég"-től, akik a Rómában Szent István Ház néven fizetős zarándokházat (egy kétágyas, fürdőszobás…..
pleasantry 2010.01.06 01:06:35
pleasantry 2010.01.06 01:12:27
@Ferlategla: azt nem tudom pontosan, de ugy nez ki, hogy nem is nagyon fog kiderulni, hacsak nem segit ki valami okos ferfi.

de csak hogy a posztra is.. igen, a hideg nem jo, a hideg zuhany meg megkevesbe az. foleg telen. mondjuk romaban meg nem voltam, de gondolom ez nem helyrajzi kerdes.
Elsején reggel, a szilveszteri mulatságból hazamenvén kicsit szomjas lettem. Persze semmilyen boltot nem találtam, ezért az Etele téri buszpályaudvaron vettem egy pohár vizet a Nescafé automatából. Nem tudom, mennyire látszik a képen, de a víz teljesen szutykos volt, mindenféle kis…..
pleasantry 2010.01.04 00:27:02
Összegyűlt egy rakás elbaltázott leértékeléseket leleplező fotó, ami nem csoda hiszen a karácsony miatt hiperaktívak a fogyasztók. Olvasóink örök szerelme pedig a BKV-gyalázás mellett a leértékelésvadászat. Mai első vadunk a Vodafone: Ezt a képet ma délután csináltam a…..
pleasantry 2009.12.16 12:18:29
nagy-nagy szeretettel a veszprémi Topshop virágüzlet dolgozóit. És Balambért, aki lefotózta és beküldte. Erre maga Peterdi Pál is csettintene!..
pleasantry 2009.12.09 11:20:47
Tom megtalálta gyermekkorunk egyik kedvenc kincsét. A tárca tényleg feltöltődött magától, de sajnos nem pénzzel, hanem valami mással: A történet egy reggelen kezdődött mikor is az egyik barkács-fogyasztási szentélyt látogattam meg, mégpedig a narancssárga-hárombetüst.…..
pleasantry 2009.11.16 15:51:18
zomblog miSE 2009.04.04 14:35:00
Hol is tartottam?Megvan a nagy dumás, aki elmegy a pulthoz piáért, és csalódottan veszi észre, amikor visszaér, hogy nem ő beszél, és rögtön egy erőszakos holistartottammal veszi vissza a szót?Na szóval. Hol is tartottam?Onnan veszed észre, hogy valakivel tényleg jóban voltál,…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
Ezennel arra ítéljük Tóth József MSZP-s képviselő-polgármestert, hogy egy héten át kelljen fel-alá görkorcsolyáznia a Menyasszony utcában, amit olyan frankón felújítottak az emberei. Hogy miért? Hajtás után kiderül. Remélem nem kell soha átélned, hogy milyen a XIII.…..
pleasantry 2008.11.10 15:32:09
Persze elképzelhető, hogy ez is csak egy helyi jelenség, mindenesetre Miklós szerint a XX. kerületben ritkán sikerül a postásoknak normálisan kézbesíteni bármilyen méretű csomagot: Másolatban küldöm a szerkesztett levelet (nevem, címem kiveszem belőle), talán megér egy postot.…..
pleasantry 2008.10.07 14:47:48
Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a…..
Magyarország nemzeti szimbóluma, a Centrum kft és az általuk csúcsra járatott fantomtartozások értékesítése a végéhez közelít. A Homár fennállása óta nem egészen érti, hogy most akkor jogállam van vagy mi, de a jelek szerint továbbra is bármikor bárkinek küldhetnek…..
Dóra hiába szeretett volna vásárolni egy körömceruzát, a blokkolás elmaradt de a kapu bejelzett, ő pedig biztronsági kamera híján végül tolvajként távozhatott az illatszerboltból. (A körömceruza meg gondolom két kézmosás után lekopott.)  Kedves Homár, és (amennyiben…..
Egy kis péntek délutáni vidámkodós testmozgás, szigorúan 18 éven felülieknek: Mondjuk ez nem az az "idősebbek is elkezdhetik" kategória...
pleasantry 2008.08.01 14:31:57
Na takarodjál le! Hol máshol hangozhatna el egy ilyen mondat, mint a magyar gengszterizmus fészkében, egy tömegközlekedési járművön, természetesen egy vérszomjas verőember ellenőr szájából. Pesti Norbert békésen zötykölődött a 941-es buszon, ahová a sofőr beleegyezésével…..
pleasantry 2008.06.05 00:06:29
zomblog kiZáRt 2008.05.22 22:46:00
... ez az zom fiam, hazaértél, eddig remek a részidő, lakáskulcs a hűtőre, a táska mellé, na most gyors átöltözés, a konferencia tomboláján nyert vadiúj PSP-t töltőre dugni, felhívni T-t, azaz nem, telefont is töltőre dugni, mert már csak egy pöcöknyi erő van benne, tíz…..
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..
pleasantry 2008.05.31 15:06:12
Nem akarom elkoptatni a felsőfokot, de ezt nehéz meghaladni. KTom fotózta szerdán a Varsányi Irén utcában. A megszólítástól az első mondat enigmatikus zsenialitásán át a befejezés fenyegetéséig végig éreztük azt a bizonyos lúdbőrzést, a tökéletesség érintését. Respekt…..
pleasantry 2008.05.31 14:32:56
o.O
Hányszor húztam el robogóval az Akácfa utcai bangladeshi büfé előtt, hogy most már legközelebb tényleg beülök, mert annyi jót hallottam róla ismerősöktől. Na, bár beülni még mindig beülhetek, de a dolog már nem ugyanaz, a tulaj-szakács Mimmót a magyar hatóságok ugyanis…..
Soha többé nem használom azt a szót, hogy "nyugger". Igaz eddig se használtam soha, mert gusztustalanul hangzik, de most aztán duplán nem. Történt ugyanis, hogy egy pénteki napon Homár Imola leparkolt a decens, rózsadombi Lórántffy utcában, 100 méterre a brit követi…..
Mi lenne logikusabb, mint kulcsra zárni a mozgássérült-vécé ajtaját? Balázsnak nem egyszerű menet az ilyesmi, meg is szenvedett Budaörsön. A végén ráadásul - egyfajta kiengesztelő bónuszajándékként - igazi Sziget-(mármint a fesztivál értelemben) élményt is kapott, teljesen…..
pleasantry 2008.05.05 22:06:36
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
autózz! PONTatlanság 2008.04.30 08:26:00
BP két kis történetet is küldött nekünk egy témában, nevezetesen, hogy nap mint nap rengeteg autós veszíthetné el a jogosítványát, ha a rendőrök végigkövetnék akár csak két percen át azt, amit közlekedés címén művelnek és írogatnák nekik a büntetőpontokat. A minap a…..
20 éves, szőke, kék szemű festő-rajzoló-drámaíró, aki a drámatábor után annyit elmélkedik, hogy napok alatt éveket öregszik, de az msn-ező gimnazistákra bukik. Ez borzalmas. Kedves posztíró menekülj!Sziasztok! Most már nem bírom ki, és én is megosztom veletek életem…..
pleasantry 2008.05.04 15:01:08