Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajaxlsd

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel szemben ezt is agyonhallgatják, méghozzá oly eredményesen, hogy még a konzervatív érzelmű, és a hívő magyarok is csak elenyésző hányada tud ezen dolgok eljöveteléről. Ezért, most közkinccsé teszem, bár ezek a neten bárki számára fellelhetők, csak össze kell szedegetni…..
Ayklerné Papp Zsuzsa, a kanadai Rákóczi Alapítvány elnöke kapta idén az Antall József díjat. Az alapítvány 17. alkalommal táboroztatott határon túli magyar fiatalokat Budapesten.  Azokat a tehetséges, kisebbségi magyar gimnazistákat, egyetemistákat is segítik,…..
ajaxlsd 2010.07.17 01:55:34
"Magyar kutatók 1995-ben létrehozták a Térdimenzionális Fizikát és Algebrát (TDR). A naprendszer vizsgálata során több bolygón és Holdon telepített kőmintázatot találtak. Koruk kb. 14 ezer évre tehető. A kutatócsoport számára a TDR létrehozását az tette lehetővé,…..
ajaxlsd 2010.07.08 19:55:18
hm
Ezt a levelet a mai napon kaptam hűséges olvasómtól.Mely röviden vázolja hogy mien visekedést engednek meg ezek a társadalomból kirekesztett és mély szegénységbe taszított agyatlan cigányok. Nem akarok sokat forgolódni ezen, de megint nem csalódtam a cigányokban. Szokásukhoz…..
Pénzzel fűthetnek a következő szezonban a Miskolci Autista Alapítványnál. A Magyar Nemzeti Bank a forgalomból kivont papírpénzekből.Egy brikettkockában három millió forint értékű ledarált papírpénz van.                 Ferenczi…..