Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirándulás

54 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak gyakorlatilag lehetetlen feltörni, de megjegyezhető is...
Kezdetben csak szimpla megfázásos tünetek, végtagfájdalom, kicsit kapar a torkom, sebaj. A jól bevált  kalmopirin, és huss, már meg is gyógyultam. Amilyen gyorsan jött, úgy el is múlik - szoktam mondani. Két nap múlva nem fájt ugyan már semmim, de valami azért nem volt kerek, valahogy nem akaródzott…..
Tavaly ősszel írtam azokról az észak-koreai gyerekekről, akik az ötvenes években Európa keleti blokkjában éltek és tanultak. Ittlétüknek lényegében a mi 56-os forradalmunk vetett véget. A kommunista Korea, de nyilván leginkább annak vezetője számára riasztó volt még a gondolat is, hogy az ideküldött…..
Az okostelefon vásárlás általában egy komoly beruházásnak számít, ami mögött összetett döntésmechanizmus áll. Akik szeretnek 3-4 vagy akár több évig is egy telefont használni, azok számára az új készülék kiválasztása nem egy egyszerű feladat...
Kirándulás 2016.07.23 13:49:24
Tvrtko egyszercsak úgy döntött, hogy bemondja az unalmast, ezért élő adásban sértegette a vasalt here tulajdonosát, miszerint egész életében az ellen küzdött, amit Berki a kamerák előtt produkál. Kétségtelenül látványos, esztrád kivonulás volt, hiszen tudhatta, hogy ezután nem lesz maradása a…..
Ugye ti is láttatok már férfiakat egyedül ülni a bárpultnál, ahogy éppen borongósan néz maga elé, vagy a pultosribancnak udvarol, esetleg hülyét csinál magából. Valamiért vannak olyan férfiak, akik meg vannak győződve arról, hogy a pult támasztása jó móka, sőt mi több jövedelmező lesz valamilyen…..
A spórolás egyik legfontosabb alapszabálya, hogy szinte minden újrahasznosítható! Remélem, ti sem dobjátok egyből a szemetesbe a boltban kapott, vagy rosszabb esetben megvásárolt zacskókat. Hiszen ezekkel még számtalanszor elmehetünk bevásárolni. Ezeknek a tárolása azonban komoly…..
(Történelmi pillanat: a blog első vendégposztja. A szerző Palotás Gábor kolléga – City Taxi). Először is megpróbáltam megbecsülni az Uber forgalmát. Állításuk szerint 80 ezer regisztrált felhasználójuk van. Ha ők havonta csak kétszer utaznak, 160 000 megrendelést feltételezhetünk. Átlagos 2500…..
A MOBILHÁLÓS KELEPCE Írta: Russel Brandom – Illusztráció: Cam Floyd - Fordította: Boosted (megtörtént események alapján…) 2008 május 6-án egy csomag érkezett a FedEx kaliforniai Palo-Altói raktárába, 68.000 dollárt tartalmazott. A bankjegyek a megadott utasítások szerint petróleumban lettek…..
Kövér László visszaállítaná a sorkatonaságot, az Országgyűlés elnöke szerint a sorkötelezettség eltörlése miatt kialakult helyzet orvoslásához sokkal több energiára lesz szükség, mint amennyit a sorkötelezettség fenntartására kellett volna fordítani.A házelnök szerint a terrorizmus és az illegális…..
Még szinte fel sem ocsúdtunk a kormány idegenellenes plakátjaiból, Orbánék máris újabb döbbenetes ötlettel borzolják a kedélyeket. A bevándorlás elleni harc jegyében négy méter magas kerítéssel zárnák le a szerb–magyar határt, amiről mi is megírtuk véleményünket.…..
Kirándulás 2015.06.21 06:15:02
Nem tudom, mi a jó megoldás, de azt tudnotok kell, hogy pl. olaszország déli részein (és egyre északabbra is) kezd a helyzet tarthatatlan lenni a polgári lakosság számára. Ilyenekre gondolj, hogy pl. a buszon, vonaton CSAK feketék, CSAK!! Nincs ülőhely, álló hely, de már a tekintetedet sem emeled fel szívesen... GOndolj bele, ha ez lenne a hetes buszon, vagy a Railjet-en... Nincs használható nyilvános vécé, nem tudnak az emberek sötétedés után beülni egy kávézóba, az utcára sem mehetnek, mert félnek, tartanak a menekültektől, akik - mint a zombik - mászkálnak lassan minden fele, és nyomasztóan sokan vannak. A hatóság atrocitás esetén teljesen tehetetlen, ha megerőszakolnak pl. valakit az utcán, egyszerúen nincs tettes, akit keresni lehet, iratok, arc nélküli emberek vannak csak, sokan, nagyon sokan. Már-már utópisztikus a helyzet, ami csak egyre romlik. És ez nem egy Orwell regény, hanem ez most élőben történik olaszországban. Egyenlőre csak ott... Ja, meg Debrecenben. Szóval nem tudom, mi a megoldás, kersítés, golyó, fogalmam sincs, de Európa helyzete ebből a szempontból érdekesen alakul mostanában.
És ami a legérdekesebb benne, hogy ez nem egy háború, ahol fegyvert fogsz és véded, ami a tied, hanem egy olyan invázió, ahol zömében békés emberek menekülnek érthető okból a hazájukból, de mégis nekem kell aggódnom, hogy "ha úgy alakul" és az én városomban kezdenek el egyre többen és többen lenni, akkor nem engedhetem ki a feleésgemet, a gyerekeimet az utcára, a játszótérre, stb., mert nekem lesz félni valóm. Mi a megoldás????
Diéta vs Sport, avagy melyik a hatékonyabb? A blogon rengeteg komment született már arról, hogy diétával vagy sportolással hatékonyabb fogyni, esetleg az együttes kombinációval. Egyszer és mindenkorra szeretnék pontot tenni erre a vitára, mert még mindig nagyon sok tévhit kering az…..
Folytassuk a képzelt panellakásunk felújítását, most már az építéssel. A lakásfelújítás technológiai sorrendjének megfelelően következik a víz-, és a villanyszerelés. Ezeket a szereléseket közkedvelten úgynevezett kiállásokra árazzák be a kivitelezők. A víz esetében…..
A Bakonyban sajnos számos repülőgép baleset történt. Közülük az egyik, ami 1973-ban esett meg a Herendtől északra lévő Hajag-tetőn. Három szovjet pilóta meghalt. A Vértes '73 nevű hadgyakorlat keretében szovjet pilóták akartak átrepülni a Herendtől északra lévő, 654…..
Kirándulás 2015.04.05 18:19:06
@Frederick Zoller: Ne gyalogos - katasztrófaturista - megközelítésben gondolkozz... Mentő, daru, stb...
Mivel az elmúlt pár évben a tavasz kb egy hónapig tartott, gondolom lassan mindenki begyújtja a rakétákat és belekezd legalább egy pár hetes szálkásításba. Van aki imádja, van aki utálja, de egy biztos... ha odateszed magad a diétád során és pár hét múlva visszanézed a 0.…..
      Topmodell volt. Most két gyermek édesanyja, feleség, üzletasszony. És, ahogy ez a kép mutatja: bevállalós is. A 48 éves Cindy Crawford ugyanis a Marie Claire áprilisi száma számára (sic!) vetkőzött le fehérneműre. Ebben semmi igazán különös nem lenne, ha nem retus…..
Kirándulás 2015.02.17 00:29:26
Több mint 317 ezer fővel az Egyesült Államoké a világ legnagyobb haditengerészete, amely jelenleg is közel 300 hajót és 3700 repülőgépet kezel. Nem akármilyen képet mutatunk az elmúlt több mint 100 évből. Az Egyesült Államokban október 27-én ünneplik a haditengerészet…..
Kirándulás 2014.10.15 22:11:56
Világnézet Leláncolt gázórák 2014.10.03 07:42:32
  Közben megtörtént, saját esetemmel vezetném fel Zsuzsa és családja kálváriáját, meg hogy minek rendszeresen a Tigáznak három ember egy állítólagos tisztességes eljáráshoz? A gázórákkal kapcsolatos bárminemű munkát egy ember kb. 5-10 perc alatt el tud végzi. Három ember…..
Kirándulás 2014.10.03 17:56:11
    Csöpög és csurog mindenfelé a görögdinnye, amikor eszed?   Kerüld el a sok ragacsos felület takarítását és tálald a görögdinnyét tisztán és egyszerűen.   Hogyan vágjuk fel a dinnyét?   Neked melyik dinnyeszeletelési módszer tetszik…..
Hallották már Pixie Rose Curtis nevét? Nem. Nos, nem valamelyik világsztár színész vagy énekesnő az Instagram új szenzációja, hanem ez a kislány, akinek 28 ezer követője és (ami ennél is fontosabb) saját divatmárkája van. A jelenség mögött persze az anyuka áll, ami azért…..
Kirándulás 2014.08.14 20:50:56
Tegnap délután meglátogatott egy barátom, aki utoljára gyermekkorában járt Esztergomban. A turisztikailag frekventált helyek megtekintése után kérte, hogy sétáljunk egyet a városban, így körbejártuk a belvárost. A fotók 2014. február 17-én, 15:00 és 16:44 óra között készültek. Sétánk egy…..
Egy kellemes nyári napon négy rokonszenves ausztrál diák meglóg a suliból, bedobják a szörfdeszkát meg a gitárt Rudi kék VW-buszába, és a tanórákon ücsörgés unalma helyett az utazás kalandos szabadságát választják. Rokonszenves kölykök, afféle értelmiségi családból…..
Az ukrán helyzetet lehet egyfelől zavargásnak, másfelől forradalomnak vagy akár polgárháborúnak is hívni. Egy azonban biztos: mindenki számára megrázó helyzet, melyben emberek vesztik az életüket. Ilyenkor a papság feladata még fontosabb: a lehetőségek szerint békés megoldás…..
Kirándulás 2014.01.27 12:16:35