Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cardenio

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze 13-14 fokot mutatott a hőmérő, amikor a Mokka riportere, Csehi András péntek reggel élőben jelentkezett be Oszter Sándorék diósjenői házából. Ahogy a riportból kiderült, Oszterék nagyjából egy-vagy többmillió forintos kazánja (nem derül ki, melyik) bedöglött, azóta fagyoskodnak, a felesége…..
cardenio 2019.01.25 18:42:11
A:    Sohasem volt párttag. Ez persze nem igaz, de olyan határozottan mondja magáról, hogy még el is hiszi. 1988-ban lépett be az MDF-be. Ez sem igaz. 1989 novemberében egy barátja, későbbi miniszter, Antall József egykori óvodatársa vitte el valahová, teljesen lényegtelen,…..
  Sokan nem értik, hogy mi a bánatot is akar a Milla az Alternatív Köztársasági Elnök kampányával. Nem csoda. Mindenki az elmúlt napok mozgalomalapítási, ellenzéki összefogási és tömegtüntetési lázában ég. A Milla, ahogy eddig is, ezután is támogatni fog minden…..
cardenio 2012.01.05 18:26:17
@Noked-Lee: Régi bölcsesség - ebből is kimaradtál -, hogy a százlábút sem azért hívják százlábúnak, mert száz lába van. Nem hallottál a képes beszédről? No, akkor ez a baj.
A kormány rendre beleüvölti a nagyvilágba, hogy mi igenis magasról teszünk a nyugat-európaiak szempontjaira. Félő, hogy így előbb-utóbb egyszerűen le fogunk kerülni a mentális térképükről. Eredeti terveink szerint a mai napon, a karácsony előtti utolsó megjelenésünkkor a…..
cardenio 2010.12.23 19:56:00
cardenio 2010.12.23 19:56:03
@Bodrogi Marci: hány éves vagy, hogy nem emlékszel a 80-as évekre?
Kedden tartották Mihail Hodorkovszkij és Platon Lebegyev második perének záró ülését. Az oligarchát és jobb kezét 218 millió tonna olaj elsikkasztásával vádolják, az ügyészség újabb tizennégy év börtönbüntetést kért a vádlottak ellen. Hodorkovszkij az utolsó szó jogán…..
Piroslap Orbán és az aranyhal 2010.07.30 17:08:00
A 20 éve gödöllői polgármester Gémesi Györggyel sokáig kellett helyi népszerűsége miatt  a Fidesznek, aki 98 óta mindig megállapodott vele. Most viszont, hogy eljött az Új többség és az Együttműködési Rendszer, már saját jelöltet indítanak. Semmilyen konkrét ok nincs,…..
A franc essen a pofájukba! - dühöngött Lacika a fotelben és töltött magának még egy kis sört, mert már lement a hab a korsóban. A meccs elején felolvasott antirasszista nyilatkozat borzolta a jámbor szurkoló idegeit. Ez a jóember azonnal a plafonon van, ha a rasszizmus kerül szóba,…..
A Fidesz zseniálisan egyedülálló politikáját csodálva most kivételesen nem nekünk kell felcsatolni a szopóálarcot. Ezt megtehetik a felvidéki magyarok. Azaz pontosabban, ők mondtak nemet a kettős-állampolgárság kényszerébe passzírozott MKP-ra. Azonban a Híd bejutott a…..