Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elnemmegyek

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus már két fordulóval a bajnokság zárása előtt, a Sampdoria elleni 2:0-ás győzelemmel megszerezte zsinórban kilencedik bajnoki címét, s hogy a hátralévő néhány mérkőzés mennyire tét nélküli maradt, azt jól mutatja a zebramezesek hétközi veresége a Cagliari otthonában. Maurizio Sarri minden…..
A Juventus ma este az Udinese ellen lép pályára, és mivel az Inter nem gyűjtötte be a három pontot a Fiorentina ellen, csak egy gól nélküli döntetlenre futotta a milánóiaknak, a bianconero együttes matematikailag is bebiztosíthatja a bajnoki címet egy győzelemmel. A bajnokság őszi szakaszában,…..
elnemmegyek 2020.07.23 20:42:29
@Holloka: es Sandro is sajnos
A Juventus ma este az igencsak foghíjas Lazio csapatával ütközik meg, igazi rangadóra számíthatunk, hiszen a scudetto két várományosa mérkőzik meg egymással. A bajnokság őszi szakaszában Rómában a Lazio nyert 3-1-re, illetve az Olasz Szuperkupán is sikerült felülkerekedni Maurizio Sarri csapatán,…..
A Juventus emlékezetesnek aligha nevezhető produkciót nyújtott az Atalanta elleni, 2:2-es döntetlennel záruló mérkőzésen, ám a megszerzett pont rendkívül értékes, hiszen a címvédő ezzel 8 pontra növelte előnyét a tabellán, s hatalmas lépést tett zsinórban kilencedik bajnoki címe felé. A házigazda…..
A bajnoki címvédő Juventus ahelyett, hogy a Lazio vereségét kihasználva tíz pontra növelte volna előnyét, meglepő vereségbe szaladt a San Siróban, s ma este a szezonban kiváló formát mutató Atalanta csapatát fogadhatja az Allianz Stadiumban. A bergamói csapat, azon túl, hogy az Intert beelőzve a…..
A Juventus az FC Barcelona elleni 3:0-ás győzelemmel jelezte múlt héten, hogy idén komolyan ott van a Bajnokok Ligája esélyesei között, s most a katalánok otthonába látogatva kell feltennie az i-re a pontot, bebiztosítva a továbbjutást a sorozat elődöntőjébe, s ezzel…..
A vasárnapi bajnoki mérkőzést követően, második felvonásként a Juventus ezúttal az Olasz Kupa elődöntőjében mérkőzik meg a Napolival, s az első mérkőzésen, hazai pályán szerzett 3:1-es előnnyel készülődhet a rivális elleni találkozóra.  A hosszú időre kieső Marko…..
elnemmegyek 2017.04.05 22:48:33
@DegerFaCan: 21 eve, ha mar kerdezed. Igen, te voltal az okoska, aki egybol szemelyeskedni kezdett. :) van valami erdemi reakciod is az irasomra? Mert azt hiszem a meccs nem a te szemelenzodet igazolta.
elnemmegyek 2017.04.05 22:48:58
@Rikoo: ironia volt :)
Massimiliano Allegri véleménye szerint a Chievo komoly tesztet fog jelenteni motiváció tekintetében, azonban nem aggódik a csapat BL-ben mutatott formája miatt. A válogatott szünet előtti utolsó bajnokira holnap kora délután kerül sor Veronában. „Papíron ez a legnehezebb kihívás motiváció…..
elnemmegyek 2016.11.06 10:17:16
@babo0410: Szerintem nem leszunk jobb formaban. Maximum tobbet nyerunk. Ugyan ezzel a kilatastalan jatekkal, de behuzzuk a bajnoksagot. A vegletekig legyengitett olasz csapatok a sovany keretukkel tavaszig tartjak magukat altalaban (ld. Roma) utana elfogy az ero es rovid a kispad. Mi ekkor "tundoklunk" mert az a sokmillio elkoltott penz az evek alatt erre meg eleg, szamban mindig megvagyunk. A jatekunk viszont ugyan ilyen pocsek, csak mivel az eredmenyek jonnek, hiu abrandokba ringatjuk magunkat. En eskuszom becsulom az optimizmusod, de oszinten, elvezed vegignezni a Juve meccseket mostanaban? Izgulni, na azt vegulis lehet, de elvezni???
Juventus ikonja, Alessandro Del Piero a Lyon elleni 1-1-es Bajnokok Ligája találkozó után, csütörtök reggel adott interjút a Sky Italianak, melyben finom kritikával illette egykori klubját. Az olasz bajnokcsapat nem tudott nyerni otthon a francia gárda ellen, így két pont hátrányba került a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
elnemmegyek 2016.10.16 11:45:14
@Rocky80: ha felmesz az eredmenyek.com -ra es ott az olasz bajnoksag menujeben kivalasztod a Juventust, ott evekre visszamenoleg, megnezheted az eredmenyeiket idorendi sorrendben. A meccsek eredmenyere rakattintva pedig a reszletek is elojonnek. Gollovok, felallasok, statisztikak stb. Remelem ilyesmire gondoltal. Csao!
Simone Inzaghi úgy érzi csapata tegnap esti veresége csupán egy hatalmas hibán múlott. Sami Khedira volt a tegnapi esti mérkőzés egyetlen gólszerzője, miután Paulo Dybala gólpasszát helyezte a hálóba, ezzel eldöntve a három pont sorsát a torinói csapat javára. "Nem igazán…..
elnemmegyek 2016.08.28 13:33:38
A Juventus 23 fős utazó kerettel készül a Benfica elleni Európa Liga elődöntőre, amelyen a sérüléséből visszatérő Andrea Barzagli és Carlos Tévez ismét Antonio Conte rendelkezésére állnak majd, azonban a térdét fájlaló Arturo Vidal bizonyosan nem kap helyet a…..
elnemmegyek 2014.04.24 23:05:11
@lalko23: nem azt mondom, hogy CSAK Buffon hibája, és félre ne értsetek, ez az eredmény egyáltalán nem rajta múlott, de szerintem egy valóban klasszis kapus mind2-t kifogja. Imádom Buffont, de ma hibázott. Ez az eredmény meg vicc. simán kellett volna nyernünk. Conte balfasz módon cserélt megint, az jött le akinek nem kellett volna, és az nem, akinek igen. (Tevez-Marci) Én mondjuk a Juve szimpla középcsapat mivoltját (Európában) Conte nyakába varrom évek óta, szerintem míg ő az edzőnk, nem is fogunk ezen túllépni. 3 éve valahol elhagyta a tökeit...
Antonio Conte kijelölte keretét a bajnoki forduló legnagyobb rangadójára, amelyen a tabellán holtversenyben a második pozíciót elfoglaló Juventus és Napoli csapatai Torinóban mérik majd össze erejüket egymással. A tét óriási, hiszen a listavezető AS Roma ma meglepő hazai…..
A Juventus nyilvánosságra hozta keretét a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája találkozóra, amelyről sérülés miatt hiányzik majd Stephan Lichtsteiner és Mirko Vučinić, míg Giorgio Chiellini eltiltás miatt hagyja ki a mérkőzést. A madridi első összecsapásról hiányzó Fabio…..
Antonio Conte 23 fős keretet hirdetett az AC Milan elleni hazai bajnoki rangadóra. Giorgio Chiellini és Nicklas Bendtner sérülést követően csatlakozik a mérkőzésre készülő kerethez, s várhatóan mindketten a kispadon kezdenek majd. A két csapat novemberi összecsapásán az AC Milan…..
elnemmegyek 2013.04.21 23:12:22
A szemellenzőség tökéletes példáját máris láthatjuk. csakajuve, olvasni tudsz, ok, érted is? Olvasd el mégegyszer. Hol írtam, hogy sok gólt vártam? Egyedül annyi itt a gond, hogy Conte ha rá van kényszerítve sem tud idén belenyúlni a meccsekbe. Posztra cserél, és oda is olyan embereket, akinek nem hogy a Juventusban, de egyik elsőosztályú csapatban sincs helyük. Vucinic töketlenkedését és Padoin látványát leszámítva nekem tetszett amúgy a mai meccs. Akartak a pályán lévők, Vucinic és Marci volt ma valami iszonyat kevés. Asomoah-nak pedig óriási pacsi, nem csak a kiharcolt büntetőért, hanem mert nagyot játszott ma szerintem. Mindenhol ott volt ahol az ő posztján játszó játékosnak lennie kell.
babo: Lehet csak az a probléma, hogy nagyon régóta nézek olasz focit. Nem az iszonyat spila hiányzik, hisz azért az soha nem volt a Seria A védjegye, hanem az iram és az ötletesség. Lehet furcsán hangzik, de én jobban örülnék, ha a bajnokság jelenlegi állásánál még kb 2-3 csapat harcolna a bajnoki címért. Nem mi vagyunk sajna annyira jók idén, hanem a többieknek volt hosszabb-rövidebb mélyrepülése. Egy jó Inter, Milán, Lazio, Roma -bármennyire is utálom őket- jót tenne az olasz focinak. Egy Laziót ne egy Fener üssön ki az EL-ből, mi pedig ne 4 kapott, 0 rúgott góllal menjünk haza a Bayern ellen, nem mellesleg reménytelen játékkal. Mindenki tudta, jobb csapat a Bayern, a mutatott játék és nem kevés játékos akarása(vagyis annak hiánya) volt a megrázó.
Jó éjszakát Nektek, Forza JUVE!!! A Milán ellen nyerni meg mindig szép! :)
elnemmegyek 2013.04.21 23:14:45
@4Evorg: Amit írtál, azt szóról szóra. Pontosan így gondoltam én is. Na tényleg jó éjt!
elnemmegyek 2013.04.21 23:16:31
@babo0410: Így legyen. Imádom a Juventust, de a nemzetközi porondon szorítok a többi olasz csapatnak is.
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..
Kocsmablog Monyó Café 2010.02.28 15:55:00
Helyszín: 1091 Bp., Kálvin tér 7. Látogatás: 2010. február 3. 17:30-18:40 > Zene, társaság, élmény - ó, mily lelkesítő szavak, melyek a Kálvin téri Monyó kávézó és galériába(!) a nagytemplom mellé imádkozás helyett csábítanak. Adatlap Elérhetőség: +36 70…..