Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tinyó

13 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LP kárán most ingyen megtanulhatják, hogy sikeres ember év végén nem vesz autót, mert két hét múlva random felemelik a kötelező biztosítása díját, illetve az új ügyfél kedvezményeit is bebukja: Történt velem tavaly decemberben, hogy megvettem első autómat. Kiderült (a CLB…..
Tinyó 2008.02.22 15:11:33
Még egy bölcselet:
NEM november 30-án, hanem addig lehet felmondani az aktuális biztosítást. Azért ez nem mindegy.

Az alábbiakban a Netriskről idézek:

www.biztositas.hu/Kotelezo_biztositas.html?promo_kod=googleadv2

Kötelező gépjármű felelősségbiztosító váltása
Évente egyszer van lehetőségünk arra, hogy GFB szerződésünket átvigyük másik biztosítóhoz. A biztosítók október végén hozzák nyilvánosságra következő évi díjtáblázataikat, így ha kedvezőbb ajánlatot találunk, november hónap folyamán (de december 31-re) felmonhatjuk szerződésünket, majd december végéig kell megkötnünk az új szerződést.

Abszurd csendéletben gyönyörködhettek tegnap a budapesti Nyéki Imre uszoda látogatói, ugyanis közvetlenül a medence mellett a lépcsőn ottfelejtettek egy bezsákolt halottat. Órákon át. Hogy teljes legyen a téboly, kiderült, hogy az úszómester a sikertelen mentés közben a…..
Fanni netnaplója 2008.02.15 21:18:00
Budapesten járok iskolába,a harmadik a-ba.Szeretem a WITCH-et,és van is róla poszterem a falon.Leis rajzoltam a fejrészüket mind az ötnek,és nagyon jól sikerült.A Winx-et is nagyon szeretem...
Tinyó 2008.02.21 12:58:39
Boglárkát a menyasszonynak! Boglárkát tessék!!! Csak tessék....The bride wants buttercups. Lots of it.....
A vőlegény inge a lelkes após jóvoltából:The shirt of the groom thanks to the keen father-in-law-to-be :)..
köd van...de csak a fényképezőgép miatt:)..
A képen jól látható, hogy Csenge Gyuri kezében mindig elhallgat :)A háttérben látható naptárat Cicóéknak köszönhetjük.It is jolly well visible on the picture below that Csenge becomes quiet in Gyuri's arms.The calendar in the background is sponsored by Cicó&Co...
Találkozásunk első évfordulóján félhivatalossá tettük a kapcsolatunkat.Íme az illusztráció:On our first anniversary we got engaged making our relationship semi-official.Please see proof below:..
Eljött közénk kicsi Csenge. Hamarosan keresztszülők leszünkLittle Csenge was born on 20th November. We will be godparents soon...
Ikreink lettek.Egyelőre két szép nagypárnával növekedett a háztartásunk.Yes, we have twins. A twin set of pillows...
de az élet közbeszólt. Igazoltan halaszottunk. Az új időpont: 08.08.08.but life got a word in. The delay is justified as we went to Transylvania for a beautiful trip. And we set the new date: 08.08.08Eskövő helyett végül erdélyi kirándulásra mentünk a Benkő Éva Baráti Kör…..
Megsúgjuk, hogy a bögrében narancs tea van ;-)Voltunk aztán még Palicson is:Ott már nem kellett teáznunk...
Szilveszterkor már együtt roptuk Zentán a Mojo Klubban...
Volt egyszer, hol nem volt...Volt egyszer két magányos szív. Ez egyik magányos szív gondolt egyet és bejelentkezett egy társkereső oldalra a neten. www.erintes.hu Hogy, hogy nem a másik magányos szív épp ugyanerre gondolt. Történt aztán, hogy ez két szív összetalálkozott.…..
Becsszóra most már csak negyedévente lesz ilyen sztori, de úgy tűnik, hogy a UPC és egyéb szolgáltatók sem akarják egykönnyen feladni a hűségnyilatkozattal szopatást. Persze kismillió módon lehet a fizető ügyfél arcába tojni, de a legszebb mégis az, amikor 6 éve rendben tejelő…..
Folytatódik a BKV tavaly indított fergetegesen pszichedelikus reklámhadjárata. A környezettudatos 3D-s örömmetrózajkoncert után most repiajándékokkal próbálják rendre szoktatni utasaikat. Péter jutalma ez a pufi golyóstoll volt, amiért 30 napos bérletét nem a havibérletes…..
Tudósaink még dolgoznak rajta, van-e értelme az internetes alsónemű-próbafülkének, bár tutira kattintékony. Az egyszerűen használható flesses oldalt egyértelműen férfiakra optimalizálták, bár akkor logikus lépés lenne a több választható modell és a korlátlan zoomolási…..
Tinyó 2008.01.24 16:27:51
Bolondos nap van, úgyhogy még ezen a Vastagbőrön talált kis izén is jót mulattunk, nem beszélve arről, hogy beírtuk a keresőablakba, hogy "find Chuck Norris", aztán megnyomtuk az I'm Feeling Lucky gombot. ..
Tinyó 2008.01.23 11:38:12
Tinyó 2008.01.23 11:39:31
Árárzékeny páncélos tízlábúként mohón figyeljük az akciókat, tüstént le is csaptunk arra a két nagyszerű lehetőségre, amit T. Béláné és P. fotóztak le egy Tescóban, illetve egy Lidl-ben. A versengő ajánlatokból is látszik, miért lett sokkal nagyobb lánc a Tescóból.…..
Reggel az Újpest-Központ metróállomáson vidáman elkocogtam a BKV-pénztára előtti 50-80 méteres sorban rogyadozó zombihadsereg mellett - észrevették, hogy a cég jóvoltából 2008-ben újra divat a kommunista ízű, hisztérikus sorbanállás? - aztán beestem a Betűgyárba. Itt a…..
Sajátságos kiszolgálással találkozott Dani a Westendben. 400 forint felárat fizetett egy thai csirkéért, csak mert elvitelre kérte. Nem fordítva kellett volna? Egészen friss élményt osztok meg Veletek, kb 15 perce történ, hogy a Westendben az egyik Thai gyorsbüfében vásároltam…..
Gyapának hála, új szereplővel bővült az anyázható biztosítók piaca. A kérdés, mint mindig, hogy ez most akkor bug vagy fícsör?Már már örültem, hogy végre egy biztosító, aki költséghatékonyan, telefonon és interneten tartja ügyfeleivel a kapcsolatot, s kommunikációja…..
A címben rejlő állításra fotóbizonyítékot is küldött Á. Budaörs a budapesti agglomeráció Little Italyja, az utcákon nagyhangú, olajozott hajú mukik mutogatnak dögös napszemüvegben, a kertek alján perzselő pillantású, bajuszkás nők osonnak, a hiperben meg relatíve olcsón…..