Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nabeul

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
Ulpius-ház könyvek MEGJELENT! 2013.05.27 08:47:00
MEGJELENT!  Niki könyve már az Ulpius-ház boltokban! Most ajándék karkötővel vihetitek haza! http://bit.ly/10N0dnl ..
Meglepő jelenséget tapasztal, aki rátéved a schmittpal.hu honlapra. A bukott köztársasági elnök neve alatt a jelenlegi Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapjának egy része üzemel.Nem csak a jól megszokott kinézet, nem csak a fejléc jelzi, hogy Magyarország köztársasági…..
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
nabeul 2011.05.12 09:36:23
@nabeul: persze be lehet állítani úgy, hogy 50% volt Firenzében a felszolgálási díj, csak elég nagy csúsztatás...
nabeul 2011.05.12 09:41:08
@magyar bucó: nyitva volt számos kisbolt a belvárosban, ahol nekem is sikerült 45 centért üdítőt venni, nem 6 Euro-ért.
Vasárnap mutatták be a Boeing 747-8 Intercontinental típusát a nagyközönségnek és a dolgozóknak. A másfél emeletes utasszállító talán egy kicsit késve érkezett, de cserébe nagyon jól néz ki, és méltó utódja lehet a legendás 747-nek.Magyar idő szerint vasárnap este 8…..
Graffiti blog (18+) Ice T 2011.01.03 06:00:00
Kérem minden kedves látogatónkat, hogy a tovább gombra csak 18 éven felüliek kattintsanak, ugyanis az ott található képen lévő felirat, illetve a beillesztett videó közönséges nyelvezete azt sugallhatja kiskorúak számára, hogy a durva beszéd egyre inkább elfogadható és…..
A karácsonyfa szerepe Thaiföldön alapvetően dekorációs háttér fotózásokhoz. Legalábbis a kisebb-nagyobb plazákban ezt látni decemberben, ahol a thaiok nagy előszeretettel fényképezik egymást a karácsonyfák előtt. A jelenség epicentruma természetesen Bangkokban van, a…..
nabeul 2010.12.31 14:05:05
 A trópusi strandidillnek gyökeresen ellentmondó lehetőséget kínál St. Martin szigete. A Holland-Antillákhoz tartozó félig francia, félig holland sziget eleve nagyon furcsa hely európaias kultúrájával, de az igazi attrakció a sziget egyik legjobb strandján, a Maho Beachen vár.…..
nabeul 2010.11.15 18:41:33
@granturizmó!: nem te vagy a hibás, hanem az index, hogy ilyet kirak a főoldalra, mintha valami új dologról lenne szó.
Veled semmi baj, hisz egy csecsemőnek is minden vicc új, max nem ír róla...
nabeul 2010.11.16 11:12:21
@idiesel: ezen a reptéren is jártam. Csak nem írok egy posztot róla, mert nem újdonság a világnak. Főleg egy olyan posztot, ami tele van lopott képekkel.
Ha ott járt az illető, akkor miért kell máshonnan szerzett képeket videókat kiraknia?
Hülye vagy, kinyalhatod!
nabeul 2010.11.16 11:33:40
@idiesel: idézetek tőled a személyeskedésre:
"Egy beképzelt hülye paraszt vagy"
"Szánalmas figura vagy."

idézet a szerzőtől:
"de a jövőben igyekszem a Föld csakis olyan részeiről írni és olyan helyekre utazni, amiket ma még fehér foltok jelölnek a térképen!"

Mivel egy csomó fotó forrását nem jelőlte meg, így arra lehet gondolni, hogy saját fotók, így járt ott. Ha nem saját, akkor meg simán csak lopta.

Szóval, hülye vagy, leülhetsz!
Subba Füge 2010.11.02 14:45:00
Vajon Kaló Jennifer miért nem került be legalább a legjobb huszonötbe a Miss World döntőn? ..
Tegnap Zürichbe utaztam, reggel mentem, este jöttem, szóval egy laptopon, néhány hitelkártyán és egy fényképezőgépen kívül nem volt velem semmi. Ilyenkor többnyire zökkenőmentes a becsekkolás: legrosszabb esetben kapcsolatot kell teremtenem egy élő emberrel, aki pult mögül…..
Dávid tinglitangli reppjét a tagadhatatlanul koleszos enteriőr nem igazán segíti. A falvédő egyszerűen nem engedi szárnyalni a hallgatót! Vajon Dávid melyik testrésze lehet jelképesen a LADIK? A szíve, a lelke, a penis-e? Pláne, hogy Lefestik együtt a nők, és férfiak. Férfi…..
nabeul 2010.10.26 14:12:26
nabeul 2010.10.26 14:09:26
Ha nem ez az első napod az interneten és érdekel a fotózás akkor valószínűleg találkoztál már a Fortepan.huval. Ha nem akkor itt az ideje, hogy megnézd. Röviden: A Fortepan egy nemlétező archívum. Nevét a váci Forte gyártól kölcsönözte, a háború után így hívták a…..
nabeul 2010.10.22 09:04:01
nabeul 2010.10.22 10:26:01
@ddq: már működik.
Nem volt számomra világos a leírás. Azt gondoltam, hogy a két oldal össze van kapcsolva és fortemap oldalon jelennek meg a képek, amiket térképre kellene tenni.

A képeket itt lehet megnézni: fortepan.hu/

A felismert képet a térképen itt lehet elhelyezni:
fortemap.inda.hu/

bocsi.
Elkapott pillanatLiftünk (SZUPER MI RÉGRŐL IMÁDJUK A LIFT FOTÓKAT!)Másfél éve nem, de majd becsúszik valami (Kommentek)Mindkettő nyerőEgy másik perspektívaMilfMilf IIBüszkeAlaposan dokumentált PuszedliAlaposan dokumentált két emberKockaFotosop…..
Ma reggel 7:10-kor indul a gépem Londonon át Dublinba, a korábbi állapotokból és az Indexen is olvasható cikkekből kiindulva úgy döntöttem, legalább két órával az indulás előtt kiérek annak ellenére, hogy csak kézipoggyászom van. Normál körülmények közt egy óra is elég…..
Jeb Corliss, bázisugró és az Empire State Building örök persona non grata-ja. ..
nabeul 2010.10.07 12:04:19
Két jókedvű résztvevője már van a BL-playoff mezőnyének - estére ez a szám tizenötre dagad, aztán jöhet a leszámolás a főtábláért. A Kijev-Partizan duó felettébb kényelmesen készülgethet az utolsó rostára, hozzájuk csatlakozik a Celticet váratlanul tönkreverő Braga és…..
nabeul 2010.08.04 19:52:50
@Árpádka: én nem mondtam meg a tutit, ilyen szavakat nem találok az írásomban. Mások, máskor, máshol mondták meg, én csak elfogadtam a szavaikat.
Nagyon egy fanatizálható nép ez a magyar.
Határozottan Németország drukkernek tűnik most Thaiföld, a tévéhíradóban ugyanis bemutatták, hogy a legendás német pszichopolip nem átallotta a spanyol dobozból kienni a kagylót és ezzel Spanyolország győzelmét megjósolni a meccsen, ezt követően rögtön poliprecepteket kezdtek…..
  ..
nabeul 2010.05.19 11:26:23
@rszvsz: nem azt írtam, hogy a jordán és egyiptomi képzések kemények voltak. Egyébként te sem voltál ott, én sem, így nem tudom, hogy hogy mered megítélni. Én annyit bátorkodtam írni, hogy ha a jordán útra az amerikaiaknak megfelelt az angol tudása, akkor nem értem, hogy a magyaroknak miért nem.

Ha már Megyózol, akkor kérlek világosíts fel, hogy melyik magyar EP-képviselő volt az, akivel interjút akartak készíteni angolul és egy fingot nem tudott kierőltetni magából? Segíts kérlek, mert elfelejtettem.
nabeul 2010.05.19 11:39:50
@rszvsz: de szelektív a memóriád. Mint a magyaroknak általában.
Nem istenítem - fogalmam sincs, hogy ki ez a pali -, csak láttam párszor a TV-ben. Csak az igazságtalanságot, a ferdítést rühellem.
nabeul 2010.05.20 18:24:20
@ALZO: áh, ezek az adatok legtöbbeket nem érdekelnek, mert ezek pozitív dolgok, így nem tudnának benne lábat törölni a nyelvzsenik országának lakói...
A kérdés az, hogy ki az a hülye, aki Svájcnak drukkol a foci-vébén? A válasz: az a hülye, aki egy hónapra nem válik a Cseles Csokik fanatikusává. Talán elég lenne, ha felsorolnék három dolgot: - elkapták és házi őrizetbe dugták Roman Polanskit - megajándékozták az…..