Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antimason (törölt)

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Bekövetkezett, amitől karácsony óta rettegtek a rajongók:a CBS-nek elege lett Charlie Sheenből, és azonnali hatállyal leállította a Két pasi meg egy kicsi forgatását. A kiváltó okokat sorba vesszük (nyugi, csak az elmúlt napok eseményeit, a többiről itt van kiváló…..
Ha az autóvásárlás és az építés korábban bemutatott árnyoldalai annyira megrémítettek, hogy inkább mégsem teszünk szert saját tulajdonra, akkor adódik a "másik út" (mert tudjuk: ugyanúgy két út áll előttünk, mint a magyar értelmiség előtt, csak a mi…..
Drága játékszer szupergazdagoknak: a monacói F1-es pálya ihlette annak a luxusjachtnak a tervezőit, amelyre most várják Roman Abramovics vételi ajánlatát. Nem csoda, mivel 665 millió angol fontot (kb. 220 milliárd forint) kérnek érte!Amikor már azt hinnénk, hogy nem érhet több…..
Havi 10 000 forintos parkolási díjról, megduplázott behajtási díjról álmodik a Levegő Munkacsoport. Vélemények az azonos című írásunkról...
A frissen hatályba lépett, új médiatörvény elleni tiltakozásul hírek helyett a "Magyarországon megszűnt a sajtószabadság" mondat virít a hétfői Népszabadság címlapján magyarul, és kisebb betűkkel az összes EU-tagország nyelvén is. A Népszava mai címlapján pedig…..
antimason (törölt) 2011.01.03 18:30:15
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
Rutinos Hiénázó vagy kezdő, a Sebességhiéna játékában mindenki egyforma eséllyel indul. Illetve mindenki, aki megérti az egyszerű szabályokat és tisztességesen játszik. Először azonban lássuk a nyereményt: egy remek, boros szakácskönyv Így főzneka  borászok címmel,…..
antimason (törölt) 2010.12.17 22:25:50
A minap, egészen pontosan hétfőn volt az a remek Porsche-program, ahol Walter Röhrllel autózhattunk. És nem jöttem el üres kézzel. Megkértem ugyanis a világbajnokot, hogy legyen kedves az autogramjával update-elni a belépő flepnimet. Fogadjuk el, hogy ezzel a plasztiklap kis…..
antimason (törölt) 2010.10.22 23:20:22
Miért olyan drága a benzin ma? És a gázolaj? Hiszen a kőolaj nem kerül többe, mint alig pár évvel ezelőtt… Vélemények az azonos című írásunkról...
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
Valójában mindent megtudhatott, ha sikerült végignéznie mai Totalcar-mozinkat, van azonban valami, ami nyomja a lelkem, engedtessék meg, hogy elmondjam. Az Origós Gulyás Petivel bandukoltunk az autó felé (hivatalosan mi ketten vettünk részt a rekordkísérletben), reménykedve, hogy az…..
antimason (törölt) 2010.10.02 13:13:30
Kis túlzással kijelenthetjük, hogy a Dacia standja az egyik legüdébb színfolt a Párizsi Autószalonon. Semmi elektromos vacak, nem hirdetik, hány grammot sikerült lefaragniuk a blue-efficient-űrtechnológiával - egyszerűen és őszintén odateszik, amijük van. Logan, Sandero, Stepway,…..
antimason (törölt) 2010.10.01 18:10:08
antimason (törölt) 2010.10.01 18:13:09
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
Miért van ez? Amiért a pszichológusok, meg a bőrsejtológusok is mondják, hogy az ember hét évente alapjaiban változik meg. A hét persze nem szentírás, inkább olyan hat-nyolc év a vízválasztó, ami sokak szerint a párkapcsolatokban is válságidőszakot jelent, ha éppen teljesen nem…..
Pár hete otthagytam átvizsgálásra az Ignisemet a szakszervizben, hát még aznap meg akarta venni egy ügyfél. Gyula, a szervizvezető szerint használt WagonR+-ból és Ignisből bármennyit el tudnának adni, Suzuki-vonalon ezeket keresi most a nép. Na, lássuk akkor, mennyire felel meg egy…..
Lehet szeretni, vagy nem szeretni a japánokat, de tény, hogy bő kétmillió hibridautót eladtak addig, amíg a legtöbb gyártó a szériabevezetés gondolatán töprengett. A meglevő technológia óvatos reszelgetése és a rizikóminimalizálásra törekvő apró lépések helyett…..
Hétfő van. A lábak még rogyadoznak kicsit, aki az Ágyúgolyó Futam után ma munkával kezdte a napot, az nyilván igyekezett minél kevesebb megerőltetéssel megúszni, és sztorizással elcsapni estig az időt. Mert a hétvége nehéz és fárasztó volt, a vasárnap pedig a nehéznek és…..
antimason (törölt) 2010.08.31 21:14:26
Belsőség Stig: Nil novi sub sole 2010.08.24 16:30:10
A BBC ügyesen csinálja, ez kétségtelen. Emlékeznek, tavaly is felröppent a hír, hogy a misztikus Stig (az egyik, mert nem hiszem, hogy nincs több belőlük) nem más, mint Ben Collins, természetesen profi autóversenyző. (Mi is megírtuk.)Nos, úgy látszik, mégis lesz valami igazság a…..
 Bár magamnak sosem vennék ilyet, el kell ismernem, hogy a Corsa nem rossz. A vele egyidős autók már elkezdtek szétmállani – ha újként nem is volt túl vonzó, ezt a vonzerejét az átlagnál hosszasabban meg tudja tartani, olyan mint a legtöbb Opel: szépen öregszik. Ha…..
Belsőség Úgyis az autó dönt 2010.07.21 05:00:00
Hogy milyen jármű hozza ki belőlem a legellenszenvesebb köcsögöt? Na, vajon mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
antimason (törölt) 2010.07.22 19:43:22
Bár eredetileg az M3 25 éves történetét érkeztünk ünnepelni, meg persze a káprázatos új GTS-t, de - ha már úgyis ott volt pár újságíró a világ főbb csücskeiből - megküldték alattunk a még szinte titkos BMW 1 M Coupét, az E30 M3 igazi szellemi örökösét. Boldog nap! A…..
Belsőség Pusztító Citroënek... 2010.07.14 13:57:00
...és Nissanok Kínában.A jobbkéz-szabály csak ajánlásnak tűnik. ..
antimason (törölt) 2010.07.14 21:48:53