Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bob

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A Gyurcsány-csomag mellé 2006.12.14 09:00:00
Szép dolog a reform, a maga módján a megszorítás is szép, a karácsony viszont még szebb. Nekünk kevésbé; felnőttfejjel ez az egész hercehurca több nyűggel jár nettó, mint örömmel, de a gyerekeknek nem kell a Saturnban tülekedni, se fenyőfát faragni bajonettel, tehát nekik ez…..
w Since November 7 2006.12.07 22:00:00
Egy hónapja indult ez a blog; és mivel az itt összegyűltek egy jó része azon az állásponton van, hogy igenis kellenek a szentségek, meg az ünnepek és az ilyesmi, hát nem bánom, emlékezzünk és vessünk számot. Majd legközelebb egy év múlva. Nem miattam: a community miatt. Az…..
Subba Hülye név a maximumon 2006.11.30 15:44:27
 A tegnapi Dr. Fenék után egyébként az a kérdés is felmerül, hogy vonzza-a valami az emberek gyógyításához a hülye névvel megáldottakat, vagy csak a véletlen játszik velünk.(A képért köszönet Zzeldinek, aki valami pécsi SZTK-ban lőtte.)..
w A Sólyom-paradoxon 2006.11.26 08:00:00
Mondja megint Sólyom László az erkölcsi tutit, a nemzet élő lelkiismerete ő; akkora a formátuma lassan, hogy bele se fér a Kárpát-medencébe. Újdonsággal nem szolgál az elnök úr - azon kívül, hogy ő trappistát vesz a boltban, és felismerik -, az Elkúrtuk-gate-ről sápítozik…..
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
Homoerotikus kalandokkal jutalmazott rendőrségi besúgó, letagadott vádalku, ügyvéd az előzetesben. A lebuktatott  számlagyár ára. Kedves Zugügyvéd!   Élvezettel olvasom ezt a blogot, mert a hozzászólások között olyan szarságok   is felszínre…..
Karcsi, a szökésben lévő benzinkutas egy régi rendőri trükkről mesél. Megéri-e beismerő vallomást tenni ártatlanul, az előzetesből való szabadulás reményében? A jelek szerint nem igazán.  Tisztelt Zugügyvéd,Egy benzinkutat üzemeltettem még a kilencvenes években.…..