Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roots n culta

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk számol be róla, hogy Siklósi Gábor komolyan pórul járt azért, mert megpróbált a társadalom hasznos tagjának bizonyulni. Ő az a mentős, aki társával nekiindult saját motorján megmenteni egy kislány életét, mert éppen nem volt mentő, amivel lehetett volna menni. Később…..
roots n culta 2008.03.12 11:51:47
Ki csodálkozik azon, hogy a jegylenyúlós eset nem egyedi? Na ugye. Máris jött a szintén bliccelni próbáló Zsolt válasza, aki sorstársnak nézte az ellenőrcsajt és lyukasztani akart neki is, ő viszont lyukadási hajlandóság helyett inkáb elkobozta a jegyét. Ilyenek ezek a nők. Csak…..
roots n culta 2008.02.27 16:26:32
Azt hiszem még mindig sokaknak nem világos:

Nem azért drága a BKV szolgáltatása, mert az emberek 10-12%-a bliccel.

Nem a fizető utasok fizetnek a bliccelők helyett.

Azért ilyen drága, mert az elmúlt 18 évben annyira leépítették a BKV vezetői és tulajdonosa, hogy sokan azt mondták:
B@zd meg megyek autóval inkább és zenét hallgatok közben. Eközben igyekeztek jó sok olyan dologra költeni aminek semmi értelme.

A fizető utasok a saját díjukat fedezik egyrészt a jegy/bérlet árából másrészt az adóból. A bliccelő utasok is adóznak tehát részben fizetnek a szolgáltatásért. Nem meglepő azonban, hogy ha sz@r a szolgáltatás akkor részarányosan járulnak csak hozzá a költségekhez.

Lenne csak egyetlen olyan nap/hét/hónap/évezred, amikor senki nem hajlandó bérletet vagy jegyet mutatni és nem hagyná a többi utas, hogy megbírságolják. Az utasok miért nem sztrájkolhatnak?

Meddig kell még eltűrni a BKV és a főváros nyilvánvaló dilettantizmusát és korruptságát?
Na csak azt ne mondjuk, hogy a következő választásig, mert az új jelölt pontosan akkora majom mint a mostani.

Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
roots n culta 2008.01.17 19:22:13
Kétségbeesett segélykiáltás érkezett a Közveszélyes szerkesztőségébe, amit változatlan formában közlünk, már csak azért is, mert itt az Index techrovatban két exkandós is ül, aki sok szép, ám nyomdafestéket nem tűrő élményt köszönhet a KIN Kupák mellett a Schönherz…..
roots n culta 2007.10.03 12:07:34
roots n culta 2007.10.03 14:02:32